-
BEST STAR
Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-) -
NICK
nick....si super super super spevaaak a zlatunky chlapec na cukrovku nezomres ja to viem a dufam ze raz budete mat koncert aj na slovensku...Tschus *4* -
je mi nicka líto
je mi nicka líto on takový bojovník jako já cukrovku nemám ale mám od 11 let alergii na potraviny nic příjemného ale já to nějak zvládnu snad. A nick to taky přežije je to dobrý bojovník doufám že to nějak zvládnem. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: je mi nicka líto
Nick to zmákne!já mu věřím!!!!!!!Nějaké blbé cukrovce přece nemůže takové borec jako on podlehnout to ne!To se stát nesmí *9* I když tady ted' dělám machýrka mám fakt strach že se Nickovi něco stane!Nejvíc se bojím toho že...umře *9* *9*
musí to zvládnout!!!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: je mi nicka líto
na to neumře, pokud dělá, co mu lékaři nařídí(brát insulin, nepít moc alkohol, nekouřit, nejíst sladký). Já mám tky cukrovku 1.typu a taky ještě žiju:-)
-
-
-
i love nick
nick je tak sladoucký a kevin je hodne dívcí. nick je moje vsecko já ho miluju chci se s ním poznat on je tak nádherny joe sice taky ale to víte nik je sladký!!!! *8* *4* *14* *3* *4* -
-
Re: i love nick
v TOM S TEBOU SOUHLASÍÍÍM JE MooOooC SLADKEJ:)jÁ HO UPA MILUJU!!!!:) -
-
Re: Re: i love nick
No to se ale nikdy nestane ma svoje holky v usa tady ho nikdo nezajima o vas ani nevi
-
-
-
nick.love
http://www.t-music.cz/ hlasujte lidi pro Jonas Brothers ;o) -
nick.love
Chci hoo vidět na vlastní očiii *14* *14* __áá je nejkráásnější *14* -
-
Re: nick.love
ja taky, kdyz on je tak uzasnej a musim se s nim vyfotit! A ani jsem nevedela ze hraje v Noci v muzeu 2, i kdyz je to asi jen naka rolicka tak doufam ze tam aspon rekne nakou vetu:-) -
-
Re: Re: nick.love
jj to je fakt že tam hrajou andělíčky:)
a nick tam bude kousek zpivat pisnicku z titaniku *1* -
-
Re: Re: Re: nick.love
tak to bude mazec!!! Musím do kina!!
-
-
C???oN HRAJE NOC V MUZEU 2????? tAK TO SE MUSIM KOUKNOUT!!!!A KOHO TAM BUDE HRÁT?? *4* -
-
Re: Re: Re: nick.love
všici tři tam budou hrát andělíčky *4*
-
-
faakt?? hej to muim vidět:D *14*
-
-
-
Nickie
Už jsem tu podobnejch přísdpěvků viděla hrozně moc a vím že je to možná už trochu ohraný ale ON je prostě úžasnej! *14* -
nick.love
Když já ho tak zbožnujuuu *14* *14* *14* -
jjj
ahojky Nicku si prostě nej Já mám tky cukrovku 1.typu ae snad to nějak zvlááádnem musííme jo a lidičky prosim nemáte někdo jeho meil please?? *14* *14* -
nick.love
HééJ on je nejhezčejšíí..:)
__Zbožňujuu u_<3