Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BEST STAR

Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-)
  • NICK

nick....si super super super spevaaak a zlatunky chlapec na cukrovku nezomres ja to viem a dufam ze raz budete mat koncert aj na slovensku...Tschus *4*
  • moniluli

je mi nicka líto

je mi nicka líto on takový bojovník jako já cukrovku nemám ale mám od 11 let alergii na potraviny nic příjemného ale já to nějak zvládnu snad. A nick to taky přežije je to dobrý bojovník doufám že to nějak zvládnem. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: je mi nicka líto

Nick to zmákne!já mu věřím!!!!!!!Nějaké blbé cukrovce přece nemůže takové borec jako on podlehnout to ne!To se stát nesmí *9* I když tady ted' dělám machýrka mám fakt strach že se Nickovi něco stane!Nejvíc se bojím toho že...umře *9* *9*
      musí to zvládnout!!!!!!!!! *16*
      • luida

Re: Re: je mi nicka líto

na to neumře, pokud dělá, co mu lékaři nařídí(brát insulin, nepít moc alkohol, nekouřit, nejíst sladký). Já mám tky cukrovku 1.typu a taky ještě žiju:-)
  • moniluli

i love nick

nick je tak sladoucký a kevin je hodne dívcí. nick je moje vsecko já ho miluju chci se s ním poznat on je tak nádherny joe sice taky ale to víte nik je sladký!!!! *8* *4* *14* *3* *4*
    • Re: i love nick

v TOM S TEBOU SOUHLASÍÍÍM JE MooOooC SLADKEJ:)jÁ HO UPA MILUJU!!!!:)
      • wojta_sek

Re: Re: i love nick

No to se ale nikdy nestane ma svoje holky v usa tady ho nikdo nezajima o vas ani nevi
  • nick.love

http://www.t-music.cz/ hlasujte lidi pro Jonas Brothers ;o)
  • nick.love

Chci hoo vidět na vlastní očiii *14* *14* __áá je nejkráásnější *14*
    • luida

Re: nick.love

ja taky, kdyz on je tak uzasnej a musim se s nim vyfotit! A ani jsem nevedela ze hraje v Noci v muzeu 2, i kdyz je to asi jen naka rolicka tak doufam ze tam aspon rekne nakou vetu:-)
      • hanullka95159

Re: Re: nick.love

jj to je fakt že tam hrajou andělíčky:)
        a nick tam bude kousek zpivat pisnicku z titaniku *1*
        • luida

Re: Re: Re: nick.love

tak to bude mazec!!! Musím do kina!!
      • Re: Re: nick.love

C???oN HRAJE NOC V MUZEU 2????? tAK TO SE MUSIM KOUKNOUT!!!!A KOHO TAM BUDE HRÁT?? *4*
        • Re: Re: Re: nick.love

všici tři tam budou hrát andělíčky *4*
      • Re: Re: nick.love

faakt?? hej to muim vidět:D *14*
  • terkamalinka

Nickie

Už jsem tu podobnejch přísdpěvků viděla hrozně moc a vím že je to možná už trochu ohraný ale ON je prostě úžasnej! *14*
  • nick.love

Když já ho tak zbožnujuuu *14* *14* *14*
  • jjj

ahojky Nicku si prostě nej Já mám tky cukrovku 1.typu ae snad to nějak zvlááádnem musííme jo a lidičky prosim nemáte někdo jeho meil please?? *14* *14*
  • nick.love

HééJ on je nejhezčejšíí..:)
    __Zbožňujuu u_<3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit