-
upa
uplně největší sladoušek....klasavec pěknej ...každá by ho chtěl ajne že sme češky sakraaa...proč sem se nenarodila jako američanka bych ho sežrala(orzaně řečeno) *3* -
-
Re: upa
ja bych ho treba nechtela jo ando jak si psala ze se joe rozesel s taylor to je sice pravda ale nick taky neni světec kdyz zača o miley ty pomluvi rozkrikovat on aha zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak se uklidni -
-
Re: Re: upa
jaky pomluvy? Ja vim jenom to, ze Miley prohlasila ze ho nenavidi, urazela ho a delala co nema rad.
-
-
bojovník
Ahoj Nicku! *3*
Včera jsem konečne sehnala naše(český)Bravo a tam byl s váma rozhovor.Tys jim uplně normálně řekl že máš cukrovku!Já jsem to věděla sice už dřív ale i tak mi tě bylo hrozně líto! *9*Nicku zas je dobře žes jim to v pohodě řekl protože se nemáš za co stydět!!!!!!!!!!
Bojuj s tou sviní prosím tě zvládneš to věříme ti dokážeš to! *10* NESMÍŠ TO VZDÁVAT
hodně zdraví a pevný nervy! -
-
Re: bojovník
tky mam cukrovku 1.typu a blby je ze ji mas az do smrti.Nick je super protoze diky sve slave muze i s bratry pomahat detem se stejnou nemoci.
-
-
-
óóó
*14* Nick ---> roztomilý a citlivý *14* óóó nemůžu z něho . . .prostě dokonalost sama o sobě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nick.love
Prosim pošlete mi někdo jejich myspace??.. -
-
Re: nick.love
jejich myspace nemám ale můzu ti dát muj blog o nich tam mám hodne vecí monilulin.blog.cz *4* *3* *4* *8*
-
-
nick.love
__ÁáÁá nejkrásnější,nejlepší,nejúž asnější..:-*
__I LOVE!!:-* -
Plosím
plosííím pošlete mi někdo jeho Miley já wám za to pošlu mail Miley Cyrus!!! *14* -
love nick......MUCK!!!
upe miluju nicka pls pridejte si me do pratel kdo miluje nicka....... plosim poslete mi nekdo jeho tel cislo pls...... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* love nick..... muck..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: love nick......MUCK!!!
JoO JE úúžasnej úplně!! *14* *14* -
Re: love nick......MUCK!!!
že jo je to největší sladouš já ho taky miluju
-
-
jasan
Myslim že se všichni schodnem :) nick je ten nejsladší kluk XD co vy na ty ??? *1* *7* *14* *14* -
-
Re: jasan
já bych ho upa spapinkala jak je roztomilej *14* *14* *1* -
Re: jasan
to mas pravdu, je to deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesny zlaticko!!!!! *14*
-
-
ljhndfgd
I love nick ♥ 4never -
oooooo
J8 vim že to řikáte všichni XD ale já ho upa MILUJU !!!!! *14* *14* *14*
I love nick ♥ ( and jonas brothers) Je tak roztomilej :) *14* *14* -
LOVEEEEEE
Nick je nej!!!!!!!!!!!!!!! Já ho prostě miluju!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*