Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

daja

Mně přijde,že zpívá,jakoby mu zaskočil knedlík....
    • monass

Re: daja

jezis spiva hezky
    • ajulinka115

Re: daja

já je upa žeeru a jako uměj zpíívat moc dobřee chtěla bych slyšet váás :D:D
      • kacenka1jb

Re: Re: daja

NNeasÍ
        _NiCk Je Upáá LxUSní ZpĚvák_A KoMu SE NElíbí JehO Zpěv Tk At SEm NelEzE xD
  • wow

twl já mu tkyyy pisnu $____________$$ _$$ *13* *9* *14* *5* *8*
    • luida

myspace

ahoj na tom myspace, jak si ho mam pridat do pratel?? Mocik dik za odpoved.
  • ;-)

Jo :D e to nakej společnej mail pro fan yslim.. ale nakonec sem našla nakej krej de.. tamty byly asi jenom naky fiktivní či co :D:D .. Hele chapete proč maji konzert 2x v Německu a sem nepřijedou ?:D:D mě to štve ! *8*
  • HE

Ahoj to by melo jít normalne ne?..nevím me to dycky šlo..posílal sem do ameriky a do japonska..všechno ok..tak nevim..a komupak posílas maily?.. *4* nickovi?..
  • !!!

Hele prej jde posilat z čech normalně do ameriky maily.. ale mě to nejde! nema se neco aktivovat? pls odpovězte nekdo! *9*
  • 19ashley

:-*

Nick je hezkej ale Joe je hezčííí! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13*
  • pls

Hááj guys..:) prosim vám..Tady jedna holcina písala ze si s nim psala na myspace..a nevim jakej je ten jeho pravej profil?..je jich tam dost tich official..:) tak prosím prosím prosím prosím prosím moc díky *14*
  • denina07

denina07

nick je ten nejkrasnejsi klucina je vazne k sezrani *14* *14* *14*
  • martinkooooooo

WoW

Nick je super spevak *3* *3* *3*
  • HE

No mail..byste mohli :) ráda bych mu napsala..a tak jestli ho nekdo ma tak plls..to myspace asi nejde sem debil..:D *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit