Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kk

a jeste muj e-mail je:Viki.krej@seznam.cz.thank you
    • ajulinka115

Re: kk

síím neposlala by mi někdo t adresu na myspace kde si můžu s ním rovnou psát nebo nick jakej máá?? pač ho tam jaksi nemůžu najít:D:D PROSÍÍM
    • ajulinka115

Re: kk

síím nevííš nějaký kontakt na nicka??
      • ajulinka115

Re: Re: kk

I LOVE YOU NICK JONAS JE UPA BOŽÍÍ AKORÁT MĚ TENTUJE ŽE NA NĚJ NEMŮŽU SEHNAT NĚJAKEJ EMAIL:( a to sem prohledala sem snad všechno *8*
  • kk

me taky prosííííííííííím *3* *3* *3* *3* *3*
  • mucq954

Prosiim

heyky ta stranka nejde, nemohl by nekdo kdo ma tu jeho adresu mi poslat na mail : marrja@seznam.cz ...děkuju
    • Re: Prosiim

tak si to zkopiruj a zadej do vyhledavace na seznamu! *4*
  • Supeer!

Hele holky to je vážně super!Na MySpace si s ním normálně můžete pokecat!!!(teda ten kdo umí anglicky)kdyby někdo nevěděl je to http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewProfile&frien dID=443252603 *3*
    • Re: Supeer!

ahoj hani fakt moc ti dekuji za ten kontak na nicka na myspyce doufam ze to pujde moooooc kuju *14*
  • jestli mate nekdo naky kontakt plsky poslete mi ho na maila? *14* *4*
  • mucq954

Ahojky

Heyky jaka je stranka Nicka Jonase?? Kod vi tak mi pls napise na icq --> 422-259-665 dííky mooc *3*
  • mucq954

To je dobře , nebo ne?? xD

Takže ako mno nwm .. *1* byla jsem oupe v šoku, když jsem zjistila ze se usmiril s miley , páč jsem den předtím zas četla, žhe se nesnaši *1* *1* *1* *1* jako ja jim to preju, ale chtela bych se snim potkat *14* *14* doufam zhe jonas brothers prijedou tady do čr!! proste musii *1* *1*
  • ještě jednou pro všechny

hele teď si dovolim citovat Nicka (opět !!!! z jeho blogu + překlad) :" Všichni ignorujete moje soukromí , tak vám to ujasnim můj osobní život . Nechodim se Selenou Gomez . Miley Cyrus je moje EX . Demi Lovato je moje DOBRÁ kámoška se kterou sem nigdy nechodil a nigdy nebudu ! " KONEC ! má toho pokrk tak byste ho uš možnmá měli nechat ... *1*
  • Nick a Miley se usmířili

ahoj děcka v Bravu jsem se dočetla, že Nick s Miley se usmířili!!! PRO MĚ TO BYL ŠOK ALE JSEM I DOCELA RÁDA, PROTOŽE BY TO BYLA ASI VÁLKA NAPOŘÁD... *14* *14*
    • vercidelko

Re: Nick a Miley se usmířili

*14* jo je to super aspoň už o něm neude kecat ty kydy..........

jo a v Popcorni se píše,. že NIck je ZASNOUBENÝ se selenou Gomez...... *16*
      tak nwm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Nick a Miley se usmířili

Není chodí s ní ale není s ní zasnoubený!Já to vím když jsem asi jeho bejvalka a aby jste neměli kecy tak já jsem se usmířila s nickem tak pp.a řeknu nickovi at taky na tuto webovku zajde pp. *14* *3*
        • veverinka

Re: Re: Re: Nick a Miley se usmířili

ty si urcite bejvalka Nicka promin abych se zasmala ha ha aha *1*
      • melounek123

Re: Re: Nick a Miley se usmířili

oni spolu jenom choděj vždyť nemůžou bejt zasnoubeni když jim neni přes 18 *8*
      • kacenka1jb

v kterrym popcornu??
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Nick a Miley se usmířili

jezis to ou kecy!!! ty tomu věříš?! si přelož ten text co sem sem dala....nikdy s ni nechodil a s miley se usmířil.. demi lovato je jeho kamoska jen kamoska!!
      • destiny-hope.cyrus

NICK JONAS: I'M SINGLE

Nick Jonas said sincerely on a US radio program that he is 100% single.

He would not comment on his relationship with Selena Gomez, but said that he is single and free and doesn't even know anyone he is interested in dating. So now we know for sure that he and Selena have broken up.

So now Wambie girls, Nick Jonas is single and ready for you!
        tohle bylo na jedne internetové adrese...je to přimo od nicka a je to tutovka tak si to prelozte aby ste si nemyslely ze sem si to vymyslela oki?!
  • husty

vyte co je husty ja mam stejne narozeniny jao nick to je fakt husty sem moooooccccccccccccccc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit