Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nick je boží!!!! :-*

Nick je upě nej nej nejlepší kluk na světě je klásnej, ale to Joe taky. Má klásný oči a je strašně milej a srandovní. Chtěla bych se s nim sejít, bylo by to určitě super!!! Ach jo kdyby přijeli do Česka. Mnu co dál říct

seš upě božíííííííí Nicku!!!!!!!! *14* *14* *4*
    • niki125

Re: Nick je boží!!!! :-*

jj me taky pls
  • jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

kdyz NICK teda nema icko tak maila musi mit ne???PROSIM KDYZ HO nekdo bude mit da mi ho????pls ja sem jen hloupa fanynka co se snazi o to aby mi aspon napsal ikdyz ho neuvidim *9* *9*
    • kacenka1jb

Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

ej rproc mu nenapisete na ¨Myspace??
    • kacenka1jb

Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

jojo to jsem ja taky fanynka ktera mu snazi naspaaat ale nema na neho nic *16* *16* taky bych tela mooc kontakt nejakeey mam cislo..ale jelikoz neumim velmi guut anglicky tak si s nima nepokecam :D...ale aspon jsem slisela jejich hlas...oni si o me museli myslet neco debilniho ze jim nkedo vola oni reknou ahoj tady je nick a ja zapistim a polozim to...xDD...no vetsiho kretena sem nevydela :D...tak zatim ahoj a kdyby nekdo mel mail tak reknete...:-).. *3*
      • Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

ty mas cislo na nicka jonase???? a posles mi hho na mail please *4*

Ahoj pošleš mi pls Nickovo číslo?moooc díky předem *4* ....Je prostě užasnej *14*

Prosím poslala bys mi Nickiho telefonní číslo?moc děkuju
      • pavlusqa

Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

hej tak proč mu nenapíšete na myspace já si sním psala !!!! Vždycky odepíše .Když napišete já vam jeho myspace pošlu *4*
        • Re: Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

ahojky napises mi jeho myspace plosim na email zaninka5@seznam.cz děkuju:))

Ahoj ty máš jeho myspace a napíšeš mi ho předem díky.

ahoj já to myspace mám ale mocinky moc bych chtěla nicka a ostatních myspace...dala by si mi ho plosííííím..kdybych tu nebyla tak písni na email..Anie96@seznam.cz předem dííky *3*

ty na ne mas cislo???vazne *14* *14* jestli jj dala bys?

ahoj moc prosim dej mi tel cislo od nicka mooocinky plosim......ja ho strasne miluju!!!!!!! plosim mocinky to pro mne znamena!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        • dajik

Re: Re: Re: jestli nekdo bude mit jeho maila da mi ho pls??

ty máš na ně číslo???? *14*
  • Nick

jako on chtěl aby se k němu vrátila jo?? a nevíš kde bych tu druhou písničku našla nebo jak se jmenuje??
    • Re: Nick

Ne ona ve svojí písni zpívá že když se jí omluví že vše smaže.A Nick napsala píseň Sorry, kde se Miley omlouvá že s ní nebyl když to nejvíc potřebovala.Bohužel po rozhochu se pohádali a dlouho spolu nekomunikovali až teď se vše uklidnilo a baví se spolu alespoň trochu.Ta druhá píseň se jmenuje 'Let me Down' ale kde jí sehnat nevim ani na youtubu nebyla.Jinak ani jeden neni proti a nepopírá že by se k sobě jednou mohli vrátit.
      • Re: Re: Nick

MILUJU HO JE K SEZRANI MAM JEHO FOTKY NALEPENE VSUDE JE MOC SEXY!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nick

Hele nevíte někdo jestli jak dal Miley kopačka a pak ona složila tu píseň 7thing..jako jak tje to o Nickovi.. tak nevíte jestli píseň Sorry nesložil zase on na ni???? fakt by mě to zajímalo napište díky moc....
    • Re: Nick

JJ Nick složil píseň sorry pro MIley složil ještě jednu ale ta nakonec na albu neni.
  • kacenka1jb

nick a selena?

ej lidi nick chodi se selenou??:-o
    • Re: nick a selena?

Ne už spolu Nechodijouo a s Miley Cyrus už taky nechodí.
    • niki125

Re: nick a selena?

nn ted uz ne *4* *4*
      • Re: Re: nick a selena?

Náhodou, Nick se Selenou teď chodí. *3*
  • niki125

nevite nekdo

pls nevite nekdo kde mam najit to video kde je nick u doktora a jak malem prisel o zivot nebotak neco
    ja to hldala ale porad to nemuzu najit pls odepiste *4*
  • kacenka1jb

NeiM :(

Kdy BOhUZeL NEVI ALe JKA To zJISTIm TAk VAm ReKNU NEbUJtE :)
  • kacenka1jb

jb Do ČESkA

AHoj vite ze joNas BroTEHrS PriJEdoU SEm k NAm AN PREmIEru TohO JejICh FilMu 3D??TAm URCO NEbUDu cHYbEt A MYslIm Ze NEJSem JeDInA :)...AhooJ *4* *3*
    • niki125

Re: jb Do ČESkA

jj nejses *4* oni sou upe super *14* *4* *4* *14*
    • tetka.betka

Re: jb Do ČESkA

a kyd tu přijedou? kdy to bude?
  • laskuju ho....muck

Nick je upa najkrasnejsi, nejroztomilejsi no proste nej nej...ze vsech... muj pokoj ja jenom o nem(myslim ti plakaty, atd...)jeste s jednou kamoskou jsme ho i obejmuli bylo to ploste kláááááááásny ...muck MILUJU TE NICKU ...MUCK *14* , *14* *14* *14* *14*
    • tetka.betka

Re: laskuju ho....muck

je on je prostě božský, je nejlepší z Jonasů! *14*
  • ruanek

Kde???

No jaho mam taky rady ale kde hrál??Jenom v rock táboru ale je krásnek *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit