-
Nick
to je skoda me zrovna neni simpaticka ne ze bych mu to neprala ale me se spis libila miley *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
-
Re: Nick
Ja zas naopak Sel mam radeji než Miley a když už ma Nick s nekym chodit tak se Sel *1*
-
-
Nick zadanej
Chodí se Selenou Gomez a dozvedela jsem se to na myspace ae jako tak 100% to není nikdy ae ma její fotky v rodine a už se to o nich rika dlouho *16* *9* -
-
Re: Nick zadanej
s tou o můj bože...co na ní vidííí *1* -
-
Re: Re: Nick zadanej
jj co na ni vidi nekdo lepsi a cistej by byl pro nej lepsi to ze ji nesasnsim vtom roli nehraje jen chci aby byl stastnej protoze ta SEL je nafoukana
-
-
-
cozhe??
ja ani nevim ze by s nekym chodil jako :( *16* *16* a kde ses to dozvedel/a? *5* *5* -
nick
coze nick je zadanej to je skoda a ńevite s kym ?????? *16* *16* *16* *16* -
Zadanej
Tak už to vím jiste Nick je zadanej *9* *16* *10* -
-
Re: Zadanej
jjjjjjj upe mooocinky
on je upe good klucina *14*
-
-
Ahoj
A já si myslím že by se vám nelíbil kdyby nebyl slavný. *1* *15* -
-
Re: Ahoj
ae jj ja bych ho milovala ikdyby byl treba jen obyc kluk sem do nej blazen *14* *14* *14* źty lasky se mi uz zamotala hlava ja ho totiz nemiluju jako normlalni kluky pro me bude vdycky v mim srydci a vdycky pro me bude predevsim hvezda ikdyz treba uz odpadne -
Re: Ahoj
Ae u neho nejde tolik o ten vzhled ae tak ako to je taky klasnej *14* ae hlavne je stráááááásne moc hodnej klucina *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
jj souhlasim a vubec si nedela hlavu on je proste upe super kluk *14* *14* *4*
-
-
hhh
hlavně by sme ho ani nikdy nepoznali a ani neviděli(s plakátů a fotek)
-
-
Nechápu
Nechápu že všichni žerete ty kecy o tom jak se Nick rozešel s Miley kvůli puse.V době kdy dostal pusu spolu nadále chodili a rozešli se asi o 3 měsíce déle.Jinak o jejich vztahu se vědělo mnohme dřív než mu dala pusu.A to díky fotkám ktere kolovaly už dávno ne netu.Rozešli se protože MIley nevěděla co chce a chtěla čas až se nakonec rozešli. -
On je nejkrásnejší nejsladčejší a nejlepší.........
Kazdá znás ví zhe Nicka miluje upa moc holek ae kazdá z nás si myslí zhe do me se určo zamiluje *1* *14* *14* Já ho miluju ae nedoufám zhe on me bude ani nedoufám zhe se sním nekdy setkám proste je to má platonická láska *1* *14* *14* Ae NIKDY nic víc to BOHUZEL nebude *9* *9* *1* -
pro ty co nickovi nadavaj!
prosim ty ktery tady NICKOVI nadavali at to nedelaji ja vim ze tady sou diskuse ae prosim nenadavejte mu protoze nevite co zazil:on kdyz mel cukrovku tak musel chodit na vazna vysetreni a jednou to bylo tak vazny ze nevedeli ani doktori jestli to vubec prezije *9* *9* a kdyz tam lezel na posteli toho doctora nebo neco tak tak se furt ptal jestli to prezije kdyz si najedete na videoklipech tam mate ten videoklip ae ja sem se musela rozbrecet jen si tam tech par vet musite obcas prelozit aby ste vedeli oco de *9* ae nedoporucuju videt ja sem z toho brecela 1 hodinu tak prosim nenadavejte jaky by bylo vam kdyby ste meli vy cukrovku a vsichni vam nadavali a smali se vam a rikali sze ste hrozny si predstavte jak ted musi zit?? *9* -
-
Re: pro ty co nickovi nadavaj!
EjiIk A jAkEY Je THen ViDeOkLiPP??TelA BycHS e NA Nej TAkY KuKnoUt NApiS Mi plS. do vzkazuu DiKY -
-
Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
je to jednoduhcy tady na ty strance si das videoklipykliknes na jakej koliv a tam nehore se ti objevi ten ram tam do toho ramu napis NICK JONAS klikni na to search a tam tema sipka doprava furt jed dokud se ti tam jak je to results tak vedle se ti objevi str 31-36 of 24761 tak upe dole tam jak je napsana pod tim videokipem THE STORY OF NICK JONAS tam na to klikni a mas to ae ja sem se rozbrecela mozna sem citliva ae bylo to divny ae musis si tam ty vety prelozit je jich tam par abys vedela oco de hm?? -
-
Re: Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
prosim ja sem to video hledala ale nenasla jsem ho nasla jsem jenm jeho fota pod tim nazvem co si tu psala pls--- napis mi presne kde to mam hledat na icq 368328009 -
-
Re: Re: Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
nep promin to nepude i nemame ICQKO ae nwm proc to hledas *7* je tö smutny *9* *9* *9* ae jestli chces to video najit tak si tam dej treba DIABETES a tam si najdi neco tom nickovi ja nwm jak bych ti to uz vysvetlila ae az se naucim posilat odkazy coz bude neco trvat tak to poslu a nebo me to nekdo tady ocat coto video smutny chce videt me to muze naucit ae ja sem takovej blibinek vite?? *9* *5* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro ty co nickovi nadavaj!
pls porsim uz si pochopila to posilani odkazu prosim posli mi to video pls pls pls
-
-
-
-
-
-
kazdymu se libi nick
asi nebudete sami kdo ho ma rad,tady se o nej hlasi hned nekolik , nick je uzasnej ae pro nikoho asi nebude ani pro me, AE JE MI HO LITO ZE MA CUKROVKU *9* *9* *9* ja ho proste miluju ne jako ze se mi jen libi a jen pisu ze ho miluju ja se do nej skutecne zamilovala jako kdyz potkate kluka a na prvni pohled toho kluka uz milujete tak je to u me to stejny *14* *14* kydybch mohla tak bych rada poznaLA ae to asi nepude .Ae porad tomu verim ze ho jednou uvidim a kvuli nemu se uci na kytaru *14* *14* *14* *14* *5* *3* *4*