Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dodatek..

je pravda,že Nick vůbec nemá rád,když se ho lidi tážou na jeho soukromí,ale už to nevydržel a vybuchl:
    1)Nyní je singl a nikoho nehledá
    2)Miley je jeho ex
    3)se Selenou už nic nemá,neměl na ni čas kvůli neustálému zkoušení,natáčení atd. a proto se spolu nějak oddálili a výsledek už známe
    4)Demi je jeho jen velmi dobrá kamarádka a nikdy by si s ní nic nezačal

*nezapomeňte hlasovat pro ejjich singl Tonight na www.t-music.cz

*1* *1*
  • ...

Ahoojky lidičky..pročetla jsem si tady pár příspěvků a taky jsem úplný blázen do Jonas Brothers:D!!Chtěla jsem jen poznamenat,jak tady padla slova o myspace,že oni říkají,že nemají.Ale oni je mají ale né oficiálně a jen pro přátele a rodinu.
    Nick má myspace pro fanoušky,ale o tom prý ví jen Joe.Nesmí je mít,protože by mohly uniknout nějaké informace o nich a to by bylo velice špatné.
    Takže vidíte jak pro nás riskuje? *1* *1* ..A na svém blogu se zmiňuje o České republice..na koncert k nám sice toto turné nepojedou,ale projednávají kdy a kde s manažery,takže až tak jednoduché to nebude..ale já a sposta,spousta holek se je sem pokoušíme dostat!!:D tak nám držte palečky:D,jestli o to stojíte!!.. *3*
    • klarisssek111

Re: ...

haj posli mi pls blog od nicka ja chci vedet vsechno o koncertu jonas brothers v cesku!!!! newííte nekdo kdy k nam prijedou???????
  • barushb.d.

co je teda pravda?

Dcela by mě teda zajmalo, ako to má s těma holkama bo co je pravda na tom, co psali v Bravu, že už nechtěj bejt panicema bo co... *7* Už mám v tom trošku mišmaš *9* Ae ináč je Nick fakt super *4*
  • terinka2000

je hezký

on je nejhezčí z Jonas Brothers. *14* *14*
  • jonasbrothers1

Nick

Já mocinky miluju Jonas Brothers a podivte se na muj blog www.jbnejskupia.blog.cz
  • ajulina

:)

koukala sem na videoklipy tady na osobnostech kouknete se na tohle klip ktery se menuje Did you ever notice Nick...??? nick porad kouka do blba...
  • mam ho rada

mam ho moc rada...a hele jak jiste dobre vite vsude se pise ze chodi a tou pipkou selenou gomez ale to není pravda co si o tom myslite prosim napiste mi ..treba na e-mail diky ... *14* *14* ..ale on s ni nechodi *13*
    • luida

Re: mam ho rada

takze nick se selenou nechodi, miley je jeho ex a s demi jsou jenom pratele. Aspon to pise na myspace, je to hrozny zlaticko, pridal si me do pratel a pisem si. Taky pise ze nikomu nic neni do jeho soukromi a ze v cervnu budou mit novy CD.
      • Re: Re: mam ho rada

ahojky_máš jeho e-mail??

tak jako sorry ale tohle ti fakt nevěřím. Všude říkají, že svoje osobní myspace nemají, tak proč tomu furt nemůžete uvěřit? *13*
        • luida

Re: Re: Re: mam ho rada

rikam ze si s nim pisu, ale nerikam ze je pravej. Ja teda myslim ze je.
          • hanullka95159

Re: Re: Re: Re: mam ho rada

já chci jenom říct že sem si sním taky psala,a myslím si že to je pravý myspace(doufám že jj:)
            jinak:Nick je BEST:):):) *14*
            • parket..a

Re: Re: Re: Re: Re: mam ho rada

DCL bych vám to přála aby byl to pravej Nick, ale moc tomu nevěřte.Lidi toho dneska napíšou a nakecaj! *4*
    • Re: mam ho rada

já myslela že ta gomez chodí s joem nebo chodila ne?? *15* no to je jedno ae s ní on sice chodil ae už nechodí nick

NENE s Joem Selena nechodila chodila s Nickem ale už nechodí teda snad... *1* *9* *1* *15*

mno nick je ten nej kluk anejhezčí je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • rrr.. :-P

Kráááásnej Kluk .. uplně bych ho sežrala.. hlavně oči a úsměv *14* jak malo mi stačí ke štěstí :D:D
    • monass

Re: rrr.. :-P

s tebou sohlaasim
  • mělo by to jít!

Ahojky!Ten mail do USA by měl jít normálně!Můj strejda když byl asi před pěti lety v New Yorku za pracé, tak jsme mu tam posílali maily!Taky posíláme do Austrálie kámošovi!Mělo by to jít upe mocc normálně!!Třeba máš jenom špatnej mail!! *9*
  • HE

Jo tak to jo..No taky bych uvítala kdyby prijely do Prahy..bylo by to ok..ale nevim..Treba casem *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit