-
dodatek..
je pravda,že Nick vůbec nemá rád,když se ho lidi tážou na jeho soukromí,ale už to nevydržel a vybuchl:
1)Nyní je singl a nikoho nehledá
2)Miley je jeho ex
3)se Selenou už nic nemá,neměl na ni čas kvůli neustálému zkoušení,natáčení atd. a proto se spolu nějak oddálili a výsledek už známe
4)Demi je jeho jen velmi dobrá kamarádka a nikdy by si s ní nic nezačal
*nezapomeňte hlasovat pro ejjich singl Tonight na www.t-music.cz
*1* *1* -
...
Ahoojky lidičky..pročetla jsem si tady pár příspěvků a taky jsem úplný blázen do Jonas Brothers:D!!Chtěla jsem jen poznamenat,jak tady padla slova o myspace,že oni říkají,že nemají.Ale oni je mají ale né oficiálně a jen pro přátele a rodinu.
Nick má myspace pro fanoušky,ale o tom prý ví jen Joe.Nesmí je mít,protože by mohly uniknout nějaké informace o nich a to by bylo velice špatné.
Takže vidíte jak pro nás riskuje? *1* *1* ..A na svém blogu se zmiňuje o České republice..na koncert k nám sice toto turné nepojedou,ale projednávají kdy a kde s manažery,takže až tak jednoduché to nebude..ale já a sposta,spousta holek se je sem pokoušíme dostat!!:D tak nám držte palečky:D,jestli o to stojíte!!.. *3* -
-
Re: ...
haj posli mi pls blog od nicka ja chci vedet vsechno o koncertu jonas brothers v cesku!!!! newííte nekdo kdy k nam prijedou???????
-
-
co je teda pravda?
Dcela by mě teda zajmalo, ako to má s těma holkama bo co je pravda na tom, co psali v Bravu, že už nechtěj bejt panicema bo co... *7* Už mám v tom trošku mišmaš *9* Ae ináč je Nick fakt super *4* -
je hezký
on je nejhezčí z Jonas Brothers. *14* *14* -
Nick
Já mocinky miluju Jonas Brothers a podivte se na muj blog www.jbnejskupia.blog.cz -
:)
koukala sem na videoklipy tady na osobnostech kouknete se na tohle klip ktery se menuje Did you ever notice Nick...??? nick porad kouka do blba... -
mam ho rada
mam ho moc rada...a hele jak jiste dobre vite vsude se pise ze chodi a tou pipkou selenou gomez ale to není pravda co si o tom myslite prosim napiste mi ..treba na e-mail diky ... *14* *14* ..ale on s ni nechodi *13* -
-
Re: mam ho rada
takze nick se selenou nechodi, miley je jeho ex a s demi jsou jenom pratele. Aspon to pise na myspace, je to hrozny zlaticko, pridal si me do pratel a pisem si. Taky pise ze nikomu nic neni do jeho soukromi a ze v cervnu budou mit novy CD. -
-
Re: Re: mam ho rada
ahojky_máš jeho e-mail?? -
tak jako sorry ale tohle ti fakt nevěřím. Všude říkají, že svoje osobní myspace nemají, tak proč tomu furt nemůžete uvěřit? *13* -
-
Re: Re: Re: mam ho rada
rikam ze si s nim pisu, ale nerikam ze je pravej. Ja teda myslim ze je. -
-
Re: Re: Re: Re: mam ho rada
já chci jenom říct že sem si sním taky psala,a myslím si že to je pravý myspace(doufám že jj:)
jinak:Nick je BEST:):):) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mam ho rada
DCL bych vám to přála aby byl to pravej Nick, ale moc tomu nevěřte.Lidi toho dneska napíšou a nakecaj! *4*
-
-
-
-
-
Re: mam ho rada
já myslela že ta gomez chodí s joem nebo chodila ne?? *15* no to je jedno ae s ní on sice chodil ae už nechodí nick -
-
NENE s Joem Selena nechodila chodila s Nickem ale už nechodí teda snad... *1* *9* *1* *15* -
mno nick je ten nej kluk anejhezčí je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
rrr.. :-P
Kráááásnej Kluk .. uplně bych ho sežrala.. hlavně oči a úsměv *14* jak malo mi stačí ke štěstí :D:D -
-
Re: rrr.. :-P
s tebou sohlaasim
-
-
mělo by to jít!
Ahojky!Ten mail do USA by měl jít normálně!Můj strejda když byl asi před pěti lety v New Yorku za pracé, tak jsme mu tam posílali maily!Taky posíláme do Austrálie kámošovi!Mělo by to jít upe mocc normálně!!Třeba máš jenom špatnej mail!! *9* -
HE
Jo tak to jo..No taky bych uvítala kdyby prijely do Prahy..bylo by to ok..ale nevim..Treba casem *14*