-
je to loutka ILLUMINÁTŮ !!!!
-
*11* *11* *11* *11* *11* *11* nesnasim ji *11* *11* *11*
-
-
zaklapni chlebárnu p*čo,nwm komu to tady cpeš tady pišou spiš fanoušci ja ti tk nekritizuju tvojeho oblibenyho zpěváka nebo zpěvačku tak se laskavěě zklidni *3* *3* *3* *3* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* nahodou umi zpivat určitě lip než ty!! *3*
-
koho to zajíma ;)
-
-
Fuj, to je ale hnusná opice *11*
Předem děkuji za demokratické smazání pravdivého komentáře *3* -
-
Houby, je užasná! Dokázala toho mnohem víc jak ty! Jenom jí závidíš... stejně určitě neumíš zpívat ;P
-
jediná opice si tu možna tak ty! *3* *1* *15* *11* *11* *11* *11* *12*
-
Úplne s tebou súhlasím :) Jej pesničky aj klipy sa mi úplne hnusia :P (čakám že tento koment niekto nahlási alebo bude mať najviac mínusiek :D)
-
-
Seš trapná/trapný! Je talentovaná a umí toho mnohem víc jak ty!
-
HA! Holka která (podle profilu) poslouchá normální hudbu. To potěší... *3*
-
Ty se mi taky hnusíš :) Nicki je nejlepší a vždy bude tak se stim smiř :P :) Každý ma jiný názor ale nemusíš ho psát sem :)
-
-
Jasně, má svělý songy a klipy jako například STUPID HOE... *1* *1* *1* *1* *1* Úplná BOMBA!!! *1* *1* *1* Když jsem to viděla a slyšela, pomyslela jsem si hned jak je to revoluční až to s každym sekne!!.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
mám na vás všechny dotaz..... máte doopravdy tu potřebu to sem psát? to jako chodíte psát ke každýmu, koho nesnášíte?
-
-
-
Jsi nejlepší rapperka na světě *14* *14* *14*
jsi BEST Nicki *14* *2* *2* -
-
To bude taky tím, že těch rapperek moc není a asi ani nebude. Ale Nicki mám moc ráda.
-
-
vsechno nejlepší nicki minaj :);) *14* si skvělá :)
-
Všechno Nejlepšíí!! *2* *2* *2*
-
HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
(by: nicki-minaj.blog.cz) -
Všimli ste si že jí nikdy nejsou vidět uši? =D
Jinak je skvělá) -
-
daj si videoklip stupid hoe tam jej je vidno usi
a mimo. NICKI si ta NAJ reperka na svete aspon pre mna a vzdy budes *14* *14* *14* *3*
-
-
Vy Ste takový trapky, že se hádáte vo takovou kravinu jako že je lepší Nicki nebo GaGa.
Já posloucham obě a sou si rovný! -
BEST zpěvačka na světě *14* *14* *14* *1*