-
Nicky
Nicolas je prostě nádhernej chlap a skvělej herec.Umí zahrát všechno.Kdo jste ještě neviděli Lovce pokladů-kniha tajemství, vřele doporučuju. -
nicolas
Dobrý den nicolasi jsi můj njoblíbenější
herec. -
Nicolas Cage
Nicolas je prostě super všechny jeho flmy jsou skvělý ale nejlepší je asi: CON AIR Lovci pokladů a Ghost Rider -
tesite se se mnou?
joo decka tak tohodle chlapka za tyden uvidim :)) doufam ze nebudu vypadat takhle *9* a ze se me nelekne :) drzte mi palce :)) -
NICOLAS CAGE
Nicolas je idální chlap pro ženu.Jak už jsem četla příspěvky, má neobyčejné charizma a smyslné rty.nádherné oči plné vášně.jenho tak dostat jako dárek k narozeninám, vůbec bych neváhala.Co vy? *14* *4* -
-
Re: NICOLAS CAGE
Ano, musím s Tebou naprosto souhlasit..:)..mě Nicolas taky naprosto učaroval, vždycky, když shlédnu na obrazovce nějaký jeho film, tak se mi hned rozzáří oči..:)...Je to můj nejoblíbenější herec, na kterého bych se klidně mohla dívat každý den a neomrzí mě to. Moje sestra se mi vždycky směje, jak se nad ním rozplývám, ale to ona nemůže pochopit..:) *1* -
-
Re: Re: NICOLAS CAGE
Tak to bych ti nepřál, mohla by se z toho stát posedlost, nebo vlézt na mozek a pak Bohnice. *13*
-
-
-
hmm
vsetko nja k narodeninam vela stastia zdravia a hlavne lasky *1* *1* *1* -
Všechno nej Nicolasku:D
všechno nejlpší k tv
ým 45. narozkám nicolasku *14* -
:-D
Jeden z nejlepších herců v Hollywoodu.. *5* *5* *14* *14* Miluju filmy 60 sekund a Obchodník se smrtí...tam je skvělěj *15* *15* -
Nicola Cage
Nicolas Cage je zajímavý herec.Je to takový chameleon,co dokáže zahrát skoro vše.Z jeho filmů jsem viděl a líbily se mi:Next,Proroctví,Skála,Lovci pokladů a další.Nikdo by to nezahrál tak jako on.Přeju hodně štěstí a hodně dobrých filmů. -
Nicolas
Nicolas je fakt kus chlapa. Má něco v sobě, co ženskou okouzlí. Nedávno jsem viděla Rituál - zajímavý film.Nejvíc mu ale seknou romantické filmy kde je k nakousnutí.