Přejít na výpis diskuzí

Nicole Vaidišová

OSOBNOST 31.12.2006 
61 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro nicol

Nicol nechtelabys plosim te udelat v Cesku autogramiadu?? chtelbych te aspon jednou videt!!! jsi proste nadherna jsi nejjj!
    *14* *14* *14*
  • Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová je skvělá tenistka.Škoda,že ji to ted v Dubaji nevyšlo ale ted v Indian Wels se dostane daleko.Jsem tu nový dnes jsem se stal fanouškem. *4*
  • wwwt

cc vim ze se timoc nedari ale pokusim seti pomoc estli chces pls napis wwwt@atlas.cz
  • ne

Je nesympaticka a jeji hra za moc nestoji.Za par let si na ni ani nevzpomenete.
  • tenistka

nicol je nej tenistka

nicol je skvela hraje dobře tenis a je prostě jedinečna *4*
    • Re: nicol je nej tenistka

tak jestli ty jsi tenistka jako ona -potez panbu)))DDD *13*
  • ahojenko

Nikol je super babenka a som rád že ju poznám a som rád že si môžem svami popísať *14* *14*
  • xandy

nevadi

mela bys prestat na kurt ten prsten a nosit pouze naramky budes mit treba stesti( a nebylo by spatne nenosit je i normalne) *3*
    • dawa11

Re: nevadi

pravda
  • dotaz ?

ten vaidišovec už jako nic dělat nebude ?? nebo ja to je, proč nikde nehraje? *8*
    • torabora

Re: dotaz ?

dopadne asi stejně jako manželka Federera.Ta taky předčasně ukončila tenisovou kariéru a pak už byla pouze přítelkyní a manželkou... *15* *15* *1*
  • bohudik

přáníčko

Vše nej k narozeninám Nikolko!!!
  • Nicole

Včera jsme s přítelkyní venčili na Vyšehradě psy a potkali tam Štěpánka a Vaidišovou. Měli tam svýho yorkshira Romea. Naši psi spolu blbli a my se dali do řeči. Oba to jsou moc příjemný lidi a to jsem Vaidišovou moc nemusel. A Štěpánek je docela ukecanej. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit