-
pro nicol
Nicol nechtelabys plosim te udelat v Cesku autogramiadu?? chtelbych te aspon jednou videt!!! jsi proste nadherna jsi nejjj!
*14* *14* *14* -
Nicole Vaidišová
Nicole Vaidišová je skvělá tenistka.Škoda,že ji to ted v Dubaji nevyšlo ale ted v Indian Wels se dostane daleko.Jsem tu nový dnes jsem se stal fanouškem. *4* -
wwwt
cc vim ze se timoc nedari ale pokusim seti pomoc estli chces pls napis wwwt@atlas.cz -
ne
Je nesympaticka a jeji hra za moc nestoji.Za par let si na ni ani nevzpomenete. -
nicol je nej tenistka
nicol je skvela hraje dobře tenis a je prostě jedinečna *4* -
-
Re: nicol je nej tenistka
tak jestli ty jsi tenistka jako ona -potez panbu)))DDD *13*
-
-
ahojenko
Nikol je super babenka a som rád že ju poznám a som rád že si môžem svami popísať *14* *14* -
nevadi
mela bys prestat na kurt ten prsten a nosit pouze naramky budes mit treba stesti( a nebylo by spatne nenosit je i normalne) *3* -
-
Re: nevadi
pravda
-
-
dotaz ?
ten vaidišovec už jako nic dělat nebude ?? nebo ja to je, proč nikde nehraje? *8* -
-
Re: dotaz ?
dopadne asi stejně jako manželka Federera.Ta taky předčasně ukončila tenisovou kariéru a pak už byla pouze přítelkyní a manželkou... *15* *15* *1*
-
-
přáníčko
Vše nej k narozeninám Nikolko!!! -
Nicole
Včera jsme s přítelkyní venčili na Vyšehradě psy a potkali tam Štěpánka a Vaidišovou. Měli tam svýho yorkshira Romea. Naši psi spolu blbli a my se dali do řeči. Oba to jsou moc příjemný lidi a to jsem Vaidišovou moc nemusel. A Štěpánek je docela ukecanej. *1*