Přejít na výpis diskuzí

Nikki Reed

OSOBNOST 31.12.2006 
267 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felicity

Narozeniny

Všechno nej nej nej k narozeninám *14*
  • ane.tt

...

všechno nejlepší k narozkám *14*
  • ?????

Neměla náhodou narozky tak před 14 dny...:)..se mi zda že má každej měsíc
    • _m4rtu1k4_

Re: ?????

taky se mi zdá :D
  • your-darling

:-)

Všechno njelepší k narozeninám...
    Mám Nikki moc ráda,je to super herečka,takže ještě přeju mnoho dalších úspěchů.... *14* *3* *3* *3*
  • nikki.rosalie

konečněě

Konečně už se tu ty fotky zobrazily :)) *14*
    • nelmo002

Re: konečněě

Jo to jo a všude jí to hrozně sluší.....Tam Nikkince všude :)) *14* *14* I LOVE NIKKI!!! *14*
      • nelmo

Re: Re: konečněě

To jo to je paravda :)) *14* Jj i LOVE NIKKI!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15*
  • nikki.rosalie

fotky

Ahoj tyjo já k Nikkince přidávala před asi 3-4 dněma pár fotek a neni tu ani jedna :(( *9* *9* *16*
    • nelmo

Re: fotky

Ahojky....No já taky asi 20 fotek a nic sem už včera psala adminovi a zase nic:((
      • nikki.rosalie

Re: Re: fotky

Twl no a proč se to tu tyjo neukázalo :'( fááákticky hroznýýý :(( ale co aspon si mu teda napsala,ale jednou když sem se ho na něco psala tak mu to trvalo dlouho a kéž by se to tu ukázalo ale mě se ty fotky neukázali ani u Rachelle Lefevre a tam sem přidávala asi 4 fotky jo!! fakt na jebnutí tohle :DD
        • nelmo

Re: Re: Re: fotky

Jo taky furt čekám a nic :(( ...:DD ..Jo to teda :)) *15*
          • nelmo

Re: Re: Re: Re: fotky

No už sem sem přidala dalších 15 fotek takže kééž by se to tady ukázalo :DDD
  • nikki.rosalie

=(

Tyjo...tady je nějak mrtvo =(( ....
  • nikki.rosalie

ona nejlepšííí

Nikki je nejlepšíí na světě máám jíí moooocinky ráááda :)) *14* *14* *14* *14*
  • adysek.avril

suprováá

Nikki je vážně best!!!....mám jí moooc moooc ráááda a je hezoučkáá :)))) *14* *14* *14*
    • nelmo002

Re: suprováá

Jo to je mooc hezká....a taky talentovaná ....jako Rosalie ve stmívání je sice trochu povrchní ale ta její minulost:((( ...Nikki je vážně super herečka :) *14*
      • Re: Re: suprováá

JJ Nikki je fakt uzasna herecka a naprosto dokonala!!:-) *14*
      • nikki.rosalie

Re: Re: suprováá

Tyjo konečně sem někdo napsal *15* *15* *3* ....Néé jo pravda Rose je chudinka....Jojo....No já se mám super *15* *15* *15* ......
        • nelmo

Re: Re: Re: suprováá

Ahoj holky jojo Rosy je chudinka tojo :)))....ale stejně je njlepšíí s Emmettem .)) *7* *14* *14* *14* *14*
          • nikki.rosalie

Re: Re: Re: Re: suprováá

Jéé ahoj Nelíí :) ...Jo souhlas a u Cullenů sou nejlepšíí a nejhezčí pár podle mě teda aspon :DDD *14*
            • tojo podle mě taky je prostě nej *14* *14* *14* *14*
    • nelmo

Re: suprováá

Jo souhlas....A ve třináctce...Wow byla fakt suprová a dobře to zahrála a ve stmívání....taky goood :))) *14*
      • adysek.avril

Re: Re: suprováá

To jo no!!!......A s Kellanem by byli super pár a někde sem četla že oni spolu chodí/nebo možná chodili je to pravda?? *7* *7*
        • nikki.rosalie

Re: Re: Re: suprováá

To nevim....taky sem to všude hledala ale někde nic :( ....Jo ale byli by kráásnej páár....a jak se máte holky?? *14*
          • nelmo002

Re: Re: Re: Re: suprováá

:D Já se mám fajnově a ty??? *14*
  • maeve

Třináctka

Viděli jste třináctku? Je to fakt dost drsný film, uplně jsem čuměla, když jsem se na něj dívala. Překvapil mě a Nikki tam podala dobrý výkon.
    • b.e.t.u.l.i

Re: Třináctka

moc hezkej film :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší