-
Narozeniny
Všechno nej nej nej k narozeninám *14* -
...
všechno nejlepší k narozkám *14* -
?????
Neměla náhodou narozky tak před 14 dny...:)..se mi zda že má každej měsíc -
-
Re: ?????
taky se mi zdá :D
-
-
:-)
Všechno njelepší k narozeninám...
Mám Nikki moc ráda,je to super herečka,takže ještě přeju mnoho dalších úspěchů.... *14* *3* *3* *3* -
konečněě
Konečně už se tu ty fotky zobrazily :)) *14* -
-
Re: konečněě
Jo to jo a všude jí to hrozně sluší.....Tam Nikkince všude :)) *14* *14* I LOVE NIKKI!!! *14* -
-
Re: Re: konečněě
To jo to je paravda :)) *14* Jj i LOVE NIKKI!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
fotky
Ahoj tyjo já k Nikkince přidávala před asi 3-4 dněma pár fotek a neni tu ani jedna :(( *9* *9* *16* -
-
Re: fotky
Ahojky....No já taky asi 20 fotek a nic sem už včera psala adminovi a zase nic:(( -
-
Re: Re: fotky
Twl no a proč se to tu tyjo neukázalo :'( fááákticky hroznýýý :(( ale co aspon si mu teda napsala,ale jednou když sem se ho na něco psala tak mu to trvalo dlouho a kéž by se to tu ukázalo ale mě se ty fotky neukázali ani u Rachelle Lefevre a tam sem přidávala asi 4 fotky jo!! fakt na jebnutí tohle :DD -
-
Re: Re: Re: fotky
Jo taky furt čekám a nic :(( ...:DD ..Jo to teda :)) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
No už sem sem přidala dalších 15 fotek takže kééž by se to tady ukázalo :DDD
-
-
-
-
-
=(
Tyjo...tady je nějak mrtvo =(( .... -
ona nejlepšííí
Nikki je nejlepšíí na světě máám jíí moooocinky ráááda :)) *14* *14* *14* *14* -
suprováá
Nikki je vážně best!!!....mám jí moooc moooc ráááda a je hezoučkáá :)))) *14* *14* *14* -
-
Re: suprováá
Jo to je mooc hezká....a taky talentovaná ....jako Rosalie ve stmívání je sice trochu povrchní ale ta její minulost:((( ...Nikki je vážně super herečka :) *14* -
-
Re: Re: suprováá
JJ Nikki je fakt uzasna herecka a naprosto dokonala!!:-) *14* -
Tyjo konečně sem někdo napsal *15* *15* *3* ....Néé jo pravda Rose je chudinka....Jojo....No já se mám super *15* *15* *15* ...... -
-
Re: Re: Re: suprováá
Ahoj holky jojo Rosy je chudinka tojo :)))....ale stejně je njlepšíí s Emmettem .)) *7* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: suprováá
Jéé ahoj Nelíí :) ...Jo souhlas a u Cullenů sou nejlepšíí a nejhezčí pár podle mě teda aspon :DDD *14* -
-
tojo podle mě taky je prostě nej *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: suprováá
Jo souhlas....A ve třináctce...Wow byla fakt suprová a dobře to zahrála a ve stmívání....taky goood :))) *14* -
-
To jo no!!!......A s Kellanem by byli super pár a někde sem četla že oni spolu chodí/nebo možná chodili je to pravda?? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: suprováá
To nevim....taky sem to všude hledala ale někde nic :( ....Jo ale byli by kráásnej páár....a jak se máte holky?? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: suprováá
:D Já se mám fajnově a ty??? *14*
-
-
-
-
-
Třináctka
Viděli jste třináctku? Je to fakt dost drsný film, uplně jsem čuměla, když jsem se na něj dívala. Překvapil mě a Nikki tam podala dobrý výkon. -
-
Re: Třináctka
moc hezkej film :)
-