Přejít na výpis diskuzí

Nikki Reed

OSOBNOST 31.12.2006 
267 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day t you...!

Všechno nejlepší a další různá nej nej co se obvykle i neobvykle přeje... k jednadvacátým narozkám,Nikki...! *14*
  • kejtlin

narozeniny

Milá Nikki,
    přeji ti všechno nej nej nej nejlepší k tvým dnešním 21.narozeninám. Hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody do života!!! *15* *15* *3*
  • martina7

Narozeniny

TAaaaak Nikky všecinko nej nej k narozkám ˇ.... Hodně štěstí, zdarví a hlavně lááásky :-*:-* Zůstaň pořííd tak úžasná :D:D:-*
  • HB

Happyy Birthday Nikki *4*
  • janushe

vše nej

Tag Nikki přeju ti všechno nej k narozeninám hodně štěstí zdraví...a zůstan taková jaká si *14* *3*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :))
  • darkdragonfly

Carine14

tak 21, to už je věk! tak vše nej! *14*
  • všechno nej!!

vse nej!!doufam ze ti to vyjde s "emmetem".
  • avrilka.14

Fotky

tak nejak premejslim jestli by mohli bejt ne netu fotku z jejich nerozenin *14* *14* *3* nevite treba na jaky strance by to mohlu byt??
  • nellanie

výška

Ahoj:) nevíte někdo jak je Nikki vysoká?? díky:D
    • leila00

Re: výška

Nikki neměří 163 ale 173 ;)
      • darkdragonfly

Re: Re: výška

ne-e, fakt, četla sem to ve víc rozhovorech, že je malá, říká to sma o sobě, navíc jak říkam, ashley má 160- něco a nikki je menší, takže eště míń .. ale taky je možný že mám smůlu a narážím jenom na samý blbý članky a informace *1*
        • leila00

Re: Re: Re: výška

Ashley je modelka.. nemůže měřit pouze 160 xD
          • darkdragonfly

Re: Re: Re: Re: výška

Tak já ti budu věřit.. *1* asi máš víc infa než já... sry za klamné údaje- ale měla sem to z "ověřených" zdrojů...
            P.S. vim že má ashley víc než 160, já sem napsala 160-něco, jako že nevim kolik přesně přes 160... *15*
            • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: výška

Jasný xD Každá hvězda mi měla udělat video kde by o sobě řekla uplně všechno ať pak nejsou takový zmatky xD
        • leila00

Věř mi ;) Vím to na 100%.. Nikki mám ráda hlavně z filmu Thirteen takže jsem si o ní info zjišťovala už asi před 3 rokama a na zahraničních stránkách tak vim xD hlavně jsem si vždycky zjistila info o těch herečkách a pak sem zkoumala jestli opravdu tolik měří podle fotek (jestli je větší nebo menší atd). O tom, že by měřila tak málo jsem ani nikdy nečetla..
    • darkdragonfly

Re: výška

163 cm... co je malé to je milé *1* *1*
      • nellanie

Re: Re: výška

Fakt jen 163? Dyt je o nějakých 7 cm menší než já. Dyt to není možný tyjo to je drsný jako...:) ale je pravda co je malé to je hezké:)
        • nellanie

Ale dyt na fotkách s Kristen je větší a Kristen má 168?
          • darkdragonfly

Re: Re: Re: Re: výška

no, ona nosí podpatky, a na kirsten vidíš furt jenom něco na styl conversek...takže asi vypadá vyšší *1* no ona furtz o sobě říka jak ji vadí že je malá, třeba ve stmívání je i Ashley (herečka alice) větší než ona, takže to vyřešili tak že ashley furt nosila baleríny a nikki zas má podpatky jak bejk *1* pokud teda nejedla růstový hormony...
            • nellanie

Re: Re: Re: Re: Re: výška

Tak to je docela dobrý no...ale dneska sem taky zjistila,že se všude uvádí něco jiného...no nic ale díky:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit