Přejít na výpis diskuzí

Nikki Reed

OSOBNOST 31.12.2006 
267 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • pappy
    Happy birthday Nikki *3*
  • Hej, ona má narozky o den dřív než já
  • detailka

the O.C

Zdravím.Hele nevíte v jakém díle the O.C si Nikki zahrála? Předem děkuji za odpověď.
  • maeve

Třináctka

Viděli jste třináctku? Je to fakt dost drsný film, uplně jsem čuměla, když jsem se na něj dívala. Překvapil mě a Nikki tam podala dobrý výkon.
    • b.e.t.u.l.i

Re: Třináctka

moc hezkej film :)
  • ahoj nikki mam de mooooooooooooooooc rada ma plno dvojich plakaduu jsou UZASNE JAKO DYYYYYYYpa jesde napisu mej seeee
  • kirushka97
    Všechno nejlepší !! :)
  • nikki.rosalie

ona nejlepšííí

Nikki je nejlepšíí na světě máám jíí moooocinky ráááda :)) *14* *14* *14* *14*
  • nikki.rosalie

fotky

Ahoj tyjo já k Nikkince přidávala před asi 3-4 dněma pár fotek a neni tu ani jedna :(( *9* *9* *16*
    • nelmo

Re: fotky

Ahojky....No já taky asi 20 fotek a nic sem už včera psala adminovi a zase nic:((
      • nikki.rosalie

Re: Re: fotky

Twl no a proč se to tu tyjo neukázalo :'( fááákticky hroznýýý :(( ale co aspon si mu teda napsala,ale jednou když sem se ho na něco psala tak mu to trvalo dlouho a kéž by se to tu ukázalo ale mě se ty fotky neukázali ani u Rachelle Lefevre a tam sem přidávala asi 4 fotky jo!! fakt na jebnutí tohle :DD
        • nelmo

Re: Re: Re: fotky

Jo taky furt čekám a nic :(( ...:DD ..Jo to teda :)) *15*
          • nelmo

Re: Re: Re: Re: fotky

No už sem sem přidala dalších 15 fotek takže kééž by se to tady ukázalo :DDD
  • your-darling

:-)

Všechno njelepší k narozeninám...
    Mám Nikki moc ráda,je to super herečka,takže ještě přeju mnoho dalších úspěchů.... *14* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit