-
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
Happy birthday Nikki *3*
-
Hej, ona má narozky o den dřív než já
-
the O.C
Zdravím.Hele nevíte v jakém díle the O.C si Nikki zahrála? Předem děkuji za odpověď. -
Třináctka
Viděli jste třináctku? Je to fakt dost drsný film, uplně jsem čuměla, když jsem se na něj dívala. Překvapil mě a Nikki tam podala dobrý výkon. -
-
Re: Třináctka
moc hezkej film :)
-
-
ahoj nikki mam de mooooooooooooooooc rada ma plno dvojich plakaduu jsou UZASNE JAKO DYYYYYYYpa jesde napisu mej seeee
-
Všechno nejlepší !! :)
-
ona nejlepšííí
Nikki je nejlepšíí na světě máám jíí moooocinky ráááda :)) *14* *14* *14* *14* -
fotky
Ahoj tyjo já k Nikkince přidávala před asi 3-4 dněma pár fotek a neni tu ani jedna :(( *9* *9* *16* -
-
Re: fotky
Ahojky....No já taky asi 20 fotek a nic sem už včera psala adminovi a zase nic:(( -
-
Re: Re: fotky
Twl no a proč se to tu tyjo neukázalo :'( fááákticky hroznýýý :(( ale co aspon si mu teda napsala,ale jednou když sem se ho na něco psala tak mu to trvalo dlouho a kéž by se to tu ukázalo ale mě se ty fotky neukázali ani u Rachelle Lefevre a tam sem přidávala asi 4 fotky jo!! fakt na jebnutí tohle :DD -
-
Re: Re: Re: fotky
Jo taky furt čekám a nic :(( ...:DD ..Jo to teda :)) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
No už sem sem přidala dalších 15 fotek takže kééž by se to tady ukázalo :DDD
-
-
-
-
-
:-)
Všechno njelepší k narozeninám...
Mám Nikki moc ráda,je to super herečka,takže ještě přeju mnoho dalších úspěchů.... *14* *3* *3* *3*