-
My Ianovi necpeme Ninu, ale on a Nina jsou pořád nejlepší kamarádi..!! Jsem za to hrozně ráda!! *-*
Jinak Nikki...Happy B-day! ;) -
Fakt dobrááá Nikki!! Taky,Taky ve ztmívání byla nej nej nej až po Alice(Elis!)podle mě!!Myslím že ji ty blond vlasy šly líííííp!! *14*
-
No Nina byla opravdu lepší Nikki mně vůbec nesedí a souhlasím, že by se měl Ian vrátit k Nině byli strašně pěkný pár!!!
-
-
Nebyla a smiř se s tím... *16* S Nikki mu to sluší víc!!!
-
Ano! Přesně! Já chápu, že je to jejich věc a že mi do toho nic neni a že bych měla bejt ráda, že je šťastný, ale sakra on prostě má bejt s Ninou! (když už ne se mnou *1* )
-
-
Až na to, že Nina ho nechce, ani on jí. Jo lidi, tak to v životě chodí, trvá to, než najdete vhodného partnera a ta pravá je zřejmě právě Nikki, tak nevím, proč neustále cpete Ninu.
On s ní nebude přeci jen proto, že vám se to tak líbí, to je blbost.:D
-
-
-
Tu profilovku klidně nechte. Ona je ošklivá na všech fotkách i ve skutečnosti tak že je to úplně jedno. ;)
-
?????
Neměla náhodou narozky tak před 14 dny...:)..se mi zda že má každej měsíc -
-
Re: ?????
taky se mi zdá :D
-
-
...
všechno nejlepší k narozkám *14* -
happy birthday
vsechno nejjjjj!!:)♥ -
rosalie
mam te nejradeji....vse nejlepsi:-* *14* *14* -
Jako Rosalie v Zatmění
Dneska jsem se podívala na Zatmění a prostě jsem sem musela napsat. Nikki to v třetím díle jako Rosalie vážně moc sluší *3* Vždycky mi nepřišla podle popisu v knížce (taková největší kráska), přišla mi hezčí Alice, ale v tomhle třetím díle byla vážně nádherná. Ty rovné vlasy se mi hodně líbily. Škoda, že nenosí i normálně blonďaté vlasy, možná jí i sluší víc než ty hnědé. *3* -
-
Re: Jako Rosalie v Zatmění
Přesně má tam krásný účesy třeba ten jak cvičili naten boj jak měla ten cop postraně dvastoho culík na bok a stoho udlanej cop to odtý doby jak sem hoo viděla furtho nosim jak se mi líbí http://media.photobucket.com/image/ rosalie%20hale/allison_dance_2009/T wilight/RosalieandEmmett.jpg -
-
Re: Re: Jako Rosalie v Zatmění
a jak si ten účes udělaáš prosím?
-
-
-
Happy Birthday
Happy Birthday Nikki Reed. *4*