Přejít na výpis diskuzí

Nikki Reed

OSOBNOST 31.12.2006 
267 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikki

Happy Birthday, Nikki...! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *14* *14*
  • Nikki hrozně sluší blonďatý vlasy... Hnědý někdy taky ale ćerný jí nesluší...
    • Souhlasím... :)
  • nesnasim ji uplne s ni bliju
  • Nikki je moje nejoblíbenější herečka a Upíří deníky jsem v životě neviděla a i kdyby a nakonec by se mi Ianova role znelíbila, pořád budu tomuto páru fandit, protože si to zaslouží. A že by se k Ianovi hodila nějaká Nina? Ach, jděte s tím k čertu! *14* *3*
    • To snad nemyslíš vážně:D
      Nina a Ian byli prohlášení za nejhezčí pár, takže se k sobě nejspíš hodili:-*
      Nikki je mrcha. Jak mohla začít chodit s ex přítelem "nejlepší" kamarádky to nikdy nepochopím!
      Vždycky jsem fandila tomu, aby Nina a Ian byli spolu, ale jsem šťastná že jsou oba konečně spokojení (i když ne spolu)! *14*
      • Můžeš fandit čemu chceš, fakt ale je, že o tom ty nerozhoduješ. Starej se o sebe, né o život druhých.
      • Děkuji mnohokrát, že jsi se mnou sdílela svůj názor :). Určitě máš pravdu. Byli hezký pár. O tom, že Nikki byla nej kámoška s Ninou, jsem se nedočetla, ale dobře. Na druhou stranu, tak zas takové kamarádky nebyly, když začala chodit s Ianem, ne? A ano, Ian, Nikki i Nina jsou šťastní, takže bychom měli být i my, šťastní za ně, ne? ;)
        A odpověď na tvou první otázku: Ano, myslím to smrtelně vážně.
  • Happy Birthday Nikki *14* *14* *14* I love you *3* *3*
  • Všechno nejlepší Niki. *4*
  • ježiš je hrozna blba nikki
  • já ji tak nesnasim jak s ní muze lan chodit! *16* *16*
    • Taky nechápu. Asi je slepej
      • Slepá a nedospělá jsi jedině ty. Psát na nějakou hloupou českou stránku pod profil nějaké Americké herečky, že si nemá brát toho a toho, ale támhle toho je opravdu ubohost.
  • Nikki se mi nikdy nelíbíla!!! A nechci nic nepřát,ale to že si Lan vzal ji mě fakt dost na****o!Nějak se k sobě ani nehodí!! Nina k němu patří a patřit bude...
    • Jo, leda tak v upířích denících jako Damon a Elena.
      • kiss.miss
        No a možna ani to né.
        • Pravda :D Možná ani to ne :D.
  • já sem v jejím fanklubu jenom pro to ,že je manželka Iana já mám radši Paula ale je hezkej a ta jejich svatba mi nevadí i když jí na rozdíl od Iana moc nemusim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší