Přejít na výpis diskuzí

Nikola Provazníková

OSOBNOST 2.7.2009 
120 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazyk. agentura Academia nabízí kurzy různých stupňů pokročilosti podle Vašeho času i finančních možností. Experience the difference.
  • Nejlepší fotbalová hra se vrací! S českým dabingem a hromadou nových vlastností pro PC, Xbox 360 i PlayStation 3!
  • Chci vas uz snad naposledy o neco pozadat.prestan te laskave resit trojuhelnik Jana,Jarek,Nikola vazne nechapu oc vam vseckym jde jsou to jejich zivoty a ne vase tak si to konecne uvedomte!nevite o nich ani ho.no nevite veci z jejich soukromi tak proc sem ji do neho porad serete?:( chceme mit klid vsichni takze nereseste jestli ma Jarek dluhy a kolik.nereste jestli je Nikola kr.va protoze je v 19 tehotna atd... je vam po tom totiz velkou p..u takze se radeji starejte sami o sebe a pokud vam to nedojde a nepochopite to tak se z radosti pust te do me a ja se budu smat:D:D cus!!
  • A JA UZ TOHO MAM TAK AKORAT DOST NEBAVTE SE LASKAVE VUBEC O ME MISO TY TOHO NECHEJ !!!! A TOBE NIKOLO A JARKU REKNU JEDNU VEC TO CO VY ME DELATE ZA PEKLO TO SE VAM JEDNOU VRATI !!! A sem nechodim tak najdete jinej cil svych vymslu ..mam svych strasti dost ..Rekla sem ze sem chodit nebudu a nechodim a a ty me provazniku nekaz zivot a tobe nikolo reknu brzo primo do oci co si o tobe myslim !!!!
  • Takže totálně luxusní (vyfetlá Vocaskova) *1* *1* *1* *1* Hmm tady by jsi měl někdo oživit pamět kdo fetoval. A kdo byl vyfetovanj. Já to rozhodně nebyla a NEBUDU!!! Já jsem ted píši poprvé a to z důvodu kter uvádim na začátku.Já mám díky bohu svých záležitostí dost a nemám čas sedět u pc 24 hoin děnně ono chodit do práce a starat se o svůj byt stojí hodně času. Já vim jen to že Nikola byla kdysi opravdu fantastiko girl. Byla pro každou špatnost a byla s ní strašná sranda. mÁM NA NÍ SPOUSTU VZPOMÍNEK A na které ráda vzpomenu občas.Takže bych byla ráda kdyby se tady moje jméno vynechalo.!!!!Já mezi tyto drby patřit nechci! Já o Nikole se s nikym nepovídám, nepomlouvám ani nic podobného. Já vim že ona mě pomlouvá na každém kroku co mi každý řiká. Ale já už si toho ani nevšímám jen se usměji a neřešim. A že jsem řekla že mi přišlo divné souložit když jste se nekoupali celej víkend (a já si za tim stojim) a že to Nikola vzala tak jak to vzala to je její boj. Vim že sama okolo má málo opravdových kamarádů a nikdy jsem neřekla že jsem byla něco extra ale vřdy jsem za ní stála a i když už se spolu nebavíme tak nehodlám pomlouvat a psát něco někam. Asi tak. Já jí přeji do života hodně štěstí a úspěchu. A má zdravého krásného chlapečka a dělá jí jen radost a přítel nezlobí at se má prostě fajn.
  • Nejúplnější party list v ČR najdeš na DOKLUBU.cz.
  • Široký sortiment, výrazné slevy na vše, knihy za kačku, rychlá expedice. Znáte internetové knihkupectví s lepší nabídkou ???
  • Hlasujte o nejlepší amatérské stand- up vystoupení. Každý desátý hlas získá droubnou cenu a jeden vylosovaný dostane Nintendo Wii!!
  • HLEDÁ SE LOVEC STYLU! Foť lidi, kteří svým módním stylem rozbíjí nudu v ulicích měst, a vyhraj ceny za 130 tisíc!! www.lovecstylu.cz
  • Nepropásněte naši kampaň s kolekcí bot Prada! Již brzy na BigBrands. Staňte se členy zdarma!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší