-
konečně má lepší profil
*3* *15* -
A kdo koho teda odmíta ? *8* *8*
-
-
asi ona jeho
-
-
jo tak už určitě vim koho kdo odmítá a mě se líbí oba jako né ,že se mi líbí Nina jako ,že jí miluju ,ale já bych chtěla Nina § Poul - ♥A JÁ SI MYSLÍM ,ŽE SI TO PŘEČTEŠ KDYŽ MOJE KOMENTÁŘE PŘEČETLA I MACKENZIE FOY
-
Ahoj, pokud chcete videt videa ode mne apod. o Nině a Paulem a Ianem napiste a poslu odkaz a okomentujete a date like diky piste :) *3* *3* *3* *15* *2* *1*
-
miluju tuhle herečku je fakt dobbrá *14*
-
http://magazin.osobnosti.cz/robert-pattinson-a-kristen-stewart-se-chystaji-na-spolecnou-dovolenou-220874
-
Ahoj chci se zeptat jakou barvu ma elena v serii 5 TVD vlasu? Prosim poslete obrazek te same barvu do zpravy ke mne prosim :( diky
-
-
má je hnědé s červeným melírem *4*
-
-
Ty má ve 4.
-
Ne má je blond
-
-
Stefan is not R.I.P.
-
Not I have in five cast TVD blond and brown hair I haven't got red hair!!I just merried in TVD with Damon but anyway i love Stefan in five cast
-
-
-
Blond*1*
-
-
Hello Nina how are you??? *1*
-
-
I love you
-
Hi my fans I love are.*14*my boy is Ian Somerhalder but with Paul we are Very Very good best friends.Paul is not my boy its Ian..Paul is so sexy Very pretty but I love Ian..Never you...
-
-
Hello how are you name jirka I love YOU
-
-
-
Hmmm....
Nino vím že si to nepřečteš ale usilovně tě Žádám:
Už jsi konečně výběr!!!!Jako Elena!!!výběr si prosím!!!!Buďto Paul nebo Ian!!!výběr si už!!!*3**3**3*Paul je pro Ninu vhodnější protože je vyšší mladší lépe se o sebe stará a navíc jsou s Ninou nejlepší kamarádi!!!mmmm...z toho něco bude!!!*3**3**3**3**3**3**3**3**4*doufám...... -
-
Ona ale nemá žádné dilema Paul vs.Ian...Paul je přeci ted s Phoebe Tonkin. Ale pravda, Paul se k Nině hodí víc.
-
-
S phoebe Tonkin nic nemá jenom aférka..
-
-
Momentálně jsou spolu.
-
-
Ach jo....*3*
-
-
-
-
-
já vím že mi Nino asi nerozumíš ale Ian tě miuje píše to všude že tě miluje že neví co by bez tebe dělal má tě moc rád a ty jeho určitě taky já to vím odpovídá to že ho miluješ koukáš na něj se smutnýma očima že už nejste spolu ale vy spolu být můžete jenom oba dva marně čekáte než vás někdo dá zase dohromady tak nečekejte a buďte zase spolu prosím já vám moc v tom fandím tak se oba dva nad sebou zamyslete. Prostě řekni Ianovi že nechceš ještě moc vážný vztah ale chodit spolu snad můžete ne? Neboj on to pochopí a budete zase určitě spolu a až na o oba dva budete připravení tak si můžete založit společnou rodinu můžete se vzít a udělat si dítě prosím zamysli se nad tím vaše fanynka *3* *3* *3*
-
-
Myslím, že se nadají dohromady na tvé přání. Ted je mi známo, že s Derekem, ale zase vyšli nějaké spekulace, že jsou opět spolu, ale tomu neuvěřím, dokud neuvidím.
-
Proč to píšeš tak důvěrně????stejně si to nepřečte!!!!a k Nině se více hodí Paul než Ian
-