Přejít na výpis diskuzí

Nina Dobrev

OSOBNOST 19.3.2009 
510 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tessiiinka
    Za 1.) je to Ian.
    Za 2.) S Paulem nic neměla a nemá.
    Za 3.) S Ian chodí už pomalu 4 roky.
  • s tim Lianem je to kec...chodí s Ianem *3*
  • nina tu ma napsano že ma vztah s lianem,ale že chodi s Ianem??nechapu?
  • sabushenka
    Ahoj, znam super stranku na videa o tvd apod.. .chcete like? *1* *15* *3* *3* *3* at to tu zbytecne nedavam diky TAKZE LIKE! :D
  • ona má přátelský vztah s Lianem a chodí s tím druhím myslím ,že to tak je
  • co je tedy pravda s kym vlastně nina chodi??
  • nechápu jak sem mohly napsat že Nina chodí s Lianem když hodí s Ianem http://www.tyden.cz/rubriky/lide/zahranicni-celebrity/ian-somerhalder-a-nina-dobrev-jsou-zase-spolu_282948.html
  • *14* mijuju upíří deníky a Nině to přeju i Ianovi (ale je sexi)
  • Ach už sa teším na 5 časť
    *3* *5*
  • NINU mám veľmi rada ako Katheryn hmmhmm.
    NINA je superrrrrrrrrrrrrrr *14* *3*
  • Eva

ahojte musíte uznať že NINA je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasna *14* *5* *7*
  • Takže hodně moc Iana miluju a proto vám poroučím ZABÍTE NINU!!!!!!!!!!!!!!!!
    Abych ho mohla mít pro sebe. :D
  • Ahoj myslím si o Nině že je úžasná a k Ianovi se velmi hodí. Kdo se mnou souhlasí ať napíše *3* *3* PRAVDOMLUV
  • Moc by mě zajímalo jestli spolu Ian a Nina chodí a nebo ne? Já osobně si myslím že jo protoře se k sobě moc hodí :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • chodí s Ianem
  • Taky to nechápu chodí teda s Liamem nebo Ianem snad je s Ianem.Neví někdo s kym teda chodí? *13*
  • Happysmile
    Lidi kouknete se na candice accola prosím *14* .A ta fotka co mam je ona
  • Nechápu jak můžou napsat, že se zrodil nový pár Lian a Nina když nedávno psali že Nina je opět s Ianem !!!!!!!
  • Tak ty seš dobrá no :D :D :D nejdřív se nauč psát česky. Si myslíš že tohle čte? Vždyť ani neví Že tahle stránka existuje. A myslíš že by za tebou přijela? Jestli něco chceš, tak by jsi pro to měla něco udělat ty a né někdo kdo neví, že existuješ ;) *1*
  • *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit