Přejít na výpis diskuzí

Nina Dobrev

OSOBNOST 19.3.2009 
510 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sabushenka
    Ahoj, pokud chcete videt videa ode mne apod. o Nině a Paulem a Ianem napiste a poslu odkaz a okomentujete a date like diky piste :) *3* *3* *3* *15* *2* *1*
  • miluju tuhle herečku je fakt dobbrá *14*
  • http://magazin.osobnosti.cz/robert-pattinson-a-kristen-stewart-se-chystaji-na-spolecnou-dovolenou-220874
  • kiss.miss
    Ona ale nemá žádné dilema Paul vs.Ian...Paul je přeci ted s Phoebe Tonkin. Ale pravda, Paul se k Nině hodí víc.
  • kiss.miss
    Myslím, že se nadají dohromady na tvé přání. Ted je mi známo, že s Derekem, ale zase vyšli nějaké spekulace, že jsou opět spolu, ale tomu neuvěřím, dokud neuvidím.
  • sabushenka
    Ahoj chci se zeptat jakou barvu ma elena v serii 5 TVD vlasu? Prosim poslete obrazek te same barvu do zpravy ke mne prosim :( diky
  • Hello Nina how are you??? *1*
  • hele ty nemáš co psát na mně a mimochodem je to pravda IAN SOMERHALDERJE100000000000000000000000000000000000000000000000KRÁT LEPŠÍ NEŽ PAUL WESLEY A NECHCI ŘÍCT ŽE JE ŠPATNEJ A NCHCI HO NĚJAK PONÍŽIT ALE JE TO PRAVDA *3*
  • Mrs.Wesley
    A píše se to Wesley!!!*16**16**16**16*
  • Mrs.Wesley
    Ty veverko zalez si do stromu a neotravuj!!!Paul je 100000000000000000000000krát lepší než Ian!!!ale iana mám také ráda
  • Mrs.Wesley
    Hmmm....
    Nino vím že si to nepřečteš ale usilovně tě Žádám:
    Už jsi konečně výběr!!!!Jako Elena!!!výběr si prosím!!!!Buďto Paul nebo Ian!!!výběr si už!!!*3**3**3*Paul je pro Ninu vhodnější protože je vyšší mladší lépe se o sebe stará a navíc jsou s Ninou nejlepší kamarádi!!!mmmm...z toho něco bude!!!*3**3**3**3**3**3**3**3**4*doufám......
  • Mrs.Wesley
    Proč to píšeš tak důvěrně????stejně si to nepřečte!!!!a k Nině se více hodí Paul než Ian
  • já vím že mi Nino asi nerozumíš ale Ian tě miuje píše to všude že tě miluje že neví co by bez tebe dělal má tě moc rád a ty jeho určitě taky já to vím odpovídá to že ho miluješ koukáš na něj se smutnýma očima že už nejste spolu ale vy spolu být můžete jenom oba dva marně čekáte než vás někdo dá zase dohromady tak nečekejte a buďte zase spolu prosím já vám moc v tom fandím tak se oba dva nad sebou zamyslete. Prostě řekni Ianovi že nechceš ještě moc vážný vztah ale chodit spolu snad můžete ne? Neboj on to pochopí a budete zase určitě spolu a až na o oba dva budete připravení tak si můžete založit společnou rodinu můžete se vzít a udělat si dítě prosím zamysli se nad tím vaše fanynka *3* *3* *3*
  • ale stejně si myslim že IAN♥♥ BYL 1000000000000000000KRÁT LEPŠÍ NEŽ PAUL WESLWY *14* *7*
  • tohle je ta nej nej nej nejlepší a stotisíckrátnejlepší herečka na světě já jí miluju♥♥♥♥♥♥♥ *14* *4*
  • No tak to je skvělé já jsem tak ráda že jsou zase spolu,kdyby spolu nebyli mohla bych si vytrhat snad i vlasy
  • Je to ta nejlepší herečka na celém světě.Je prostě úžasná *14*
  • Nina a Ian spolu zase chodí tady máte důkaz a ten článek vznikl 18.9 2013 http://www.tyden.cz/rubriky/lide/zahranicni-celebrity/ian-somerhalder-a-nina-dobrev-jsou-zase-spolu_282948.html#.UrvfxeL1usQ
  • přesně!
  • Jj, s Paulem by byli hezčí :)
    Jinak on se nejmenuje Lan ale Ian :) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit