Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
424 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaela23

OMG

Jo a to co nosí a v kolikati letech vám muže být jedno :D Taky vám neřiká že vypadáš tak a jak santusák.No vlastně s váma by promluvila tak by se neponižila :D Takže milá dítka sklidnite hormon :DD
  • michaela23

Pipinky :D

OMG .. Malé děti které řikájí že ju nesnáší ale přitom jí zavidí :) Řeknu vám jedno vy jí mužete opravdu jen v tichosti závidět :))
  • tfpdaa

Re: Re: Re: Re Re: .-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-....-.- -.-

píča jsi ty a Kristýna taktéž ..
    a kurva?
    Stejně tak krávo *13* *13*
  • Re: Re: Re: Re Re: .-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-....-.- -.-

tywoe to je píča!
    kristynajackson mas pravdu noah je kurva! *16* *15*
  • Re: Re: Re: OMG!

DRŽ HUBU ELUŠKO KRAVUŠKO *16*
  • Re: Re: OMG!

hele už se jdi radši bodnout jo?...nikoho tu nezajímáš tak zvedni tu svou velkou prdel,vem si sebou to tvoje velký ego jak tágo a jdi prostě ,,NĚKAM´´!!!!...ty dokážeš vážně každýho jenom pomouvat..jsi jenom bezvíznamná k*áva která úplně všechny pomlouvá a nikdy opakuju NIKDY nic nedokáže.vážně by mě mooc zajímalo jestli máš nějakou kámarádku,a pokud ano,tak jí vážně upřímě lituju!!pozdravuj ji ode mě jo? *3* ...mohla by ses už prosím vzpamatovat?jééé,promin že se tě nato ptám,ted mi totiž došlo že to se asi nepovede páč jsi blbá už od mala a ještě blší od té doby co tě tvoje milovaná maminka upustila na zem.měj se *3* *4*
  • tfpdaa

tak nevim hele ... jak by se ti líbilo, kdybych si tak zašla na diskuzi Seleny a začla jí tam nadávat do krav, kurev, píčí a já nevim co ještě ... jsi její fanynka ... a myslim že by se ti to asi moc nelíbilo a taky by jsi se na mě osopila tak co?
    a tobě je možná u prdele že si dojdu za Klausem nebo Obamou ... ale mě jsi u prdele leda tak TY! :P
    a to jestli se mi směješ je mi taky u prdele, páč po každym tvym příspěvku se směju jééééště hóóóódně dlouho a někdy kvůli tomu ani nemůžu spát.. :D a to jen kvůli tvému obrovskému smyslu pro humor, tvojí krásné inteligenci a hlavně .... kvůli trapnosti! *15* *15* *15*
  • kristynajackson

Re: OMG!

MÁŠ TOTÁLNÍ PRAVDU!
    NOAH JE NEJVĚTŠÍ OŠKLIVKA NA SVĚTĚ
    FUJJ ZVRACIM *10* *16* *15*
  • kristynajackson

TYWOLE JEDNÍM UCHEM POSLOUCHÁM DRUHÝM HNED VYPOUŠŤÍM!!! ZAVOLEJ SI O OBAMU,KLAUZE..
    ALE ŘEKNU TI TO TAKHLE :

JE MI TO U PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!! *15*

TYWOLE! JÁ MÁM NORMÁLNĚ DOST JAK SE TADY ROZEPISUJE!..HELE TY KRASOPISKO!
    SKLAPNI HUBIČKU A JDI NĚKAM!

PS: NAHLAŠ MĚ MĚ JE TO NORMALNE U PRDELE!
    ARMENAKOS JE MI TAKY U PRDELE! *3*
  • kiss-terqa

OMG!

OMG! co to je za kurvu ?
    vypadá jak píčaa taky že je píča a už nosit podpatky? vypadá v tom jak kocut v potách loool píča píča kurva zajebaná :P
    PS: tem co se nelibi muj koment tak je mi to jedno ale pak mi tu jako nepištu nějaké vaše přiblblé názory že nemám pravdu Jo?
  • tfpdaa

Re: Re: Re Re: .-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-....-.- -.-

Tak hele...to ti tak vadí že se mi líbí malý herečky? omg..je to můj život a ne tvůj .. do prdele si jdi leda tak ty! Noah si tam sebou brát nebudu páč stejně nikam nepůjdu ... ani nemám důvod tam chodit ... a něco ti řeknu ...
    Kikino ... ty mě normálně tak sereš ... ty mě jednou tak vytočíš že si napíšu hlavnímu správci osobností a ten tě klidně smajzne! 10 ani 9 mi není ... svůj věk ti říkat nebudu, stejně se tu směju spíš já tobě ... já asi udělám to co už dávno chtěl udělat armenakos .. nahlásím tě rovnou bez ohledu na další tvoje kecy ... mě se prostě Noah líbí ať je jaká koliv ... a ty s tim nic ale vůbec nic neuděláš! si jako myslíš že když tady do mě pojedeš že jsem škrt a nevim co ještě tak se zbláznim a přestane se mi líbit nebo co? tak teď si mě rozesmála ...
    ale čeky však já na začátku lhala ... ty mě nesereš .. ty mě rozesmíváš! a to nemálo ... jaj ... fakt mě rozbíjíš ... ale víš co ... budu na tebe (zatím) hodná ... ještě jednou takovýhle kecy a letíš ... bez problémů tě nahlásim je mi to u prdele .. *13* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..........

*BLBKO
  • Re: .-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-....-.- -.-

souhla a hodne velkej co si o sobe mysli ze je sestra miley je mi jedno *1*
  • noah je super

noah je super a jestli se to někomu nelíbí tak at mi to napíše............ *5* *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..........

jdi do háje..vždyt tobě je 12...nechápu co tu píšeš za hovadiny..u miley jednou píšeš jak se skělá a potom zase,že je blbá.
    se laskavě rozhodni co se ti líbí a co ne.jo dobře taky mi je jenom jedenáct ale aspon vím co se mi líbí,co chci a hlavně MÁM SVŮJ VLASTNÍ NÁZOR.laskavě se už vzpamatuj.ty jsi určitě v v jejím věku nevypadala líp.a určitě se to do ted ještě nezměnilo co??bych tě chtěla vidět.jo a ještě něco ty svý trapný hlášky si nech,páč jsou každýmu hned k smíchu.BLBLO. *1* *1*
  • kristynajackson

Re: Re: Re: ...

NE SELENA A DEMI JSOU SKVĚĚLÝÝ *16*

NOAH = FŮŮŮŮŮŮŮJJJ *16*
  • kristynajackson

Re: kks

ona vypada jako pica na vsech fotek !! *16*
  • kristynajackson

Re: Re: Re: Noah se prostě jen opičí

PŘESNĚ!!! *16*
    NOAH JE HNUSATKA!!!
  • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: ..........

haha jenom se podívám na noah hubu a zvracim!videla jsem co delala v jedny show...a co dela kdyz je na fotkach s krawkou mileyznou! *13*
    a selena to je béézva že se cucala s bradem pitten JÍ JE 18 !!
    Ale noah kundě je 10 !
    a lady gaga je děvka noo aa??..
    me je to jedno stejne je mam rada!
    a kdyby neco ty kurvicko *16* tak aspon se mi neliby maly trapky !...tywole kolik ti je? ze se ti libi malej škrt? 10 a míň ti asi nebude co ?
    jestli ti je 13-14-15-16 = musím se smát!

takže se první podívej co mi komentuješ za píčoviny a pak si dej facku aby tě to přešlo UBOŽAČKO *13*
  • kristynajackson

Re: Re Re: .-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-....-.- -.-

TYWOLE VĚTŠÍ TRAPKU KUNDU JSEM NEVIDĚLA!
    TY JSI TOTÁLNÍ BLÁZEN!!..TAK TOBĚ SE LÍBÍ MALÝ HEREČKY?HMM! TAK TO JSI TOTÁLNÍ ŠKRT
    KOLIK TI MŮŽE BEJT.. 10 ? 9 ?!
    JESTLI TI JE 14-15-16 = MUSÍM SE SMÁT!
    A TO CO JSI TADY NAPSALA TO ZA 1. ZA 2. .....TAK TO JSOU DOSTI TRAPNÉ ODPOVĚDI !
    A VÍŠ CO ? TY MŮÝEŠ JÍT LEDA TAK DO PRDELE *13* !! A NOAH SI TAM STRČ JO?!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit