-
.
a inc nechapem ci su ti ludia v novom case trafeny alebo hej. lebo napisali o noah taky blud jak este nikto! nahjprv o nej pisali ze chodi zmalovana ako ,,klaun,, z temneho rytiera a potom ze vraj sa zabava v nocnom klube kde mimochodom bolo odovzdavanie detskych cien a ona sa iba tocila okolo stripterskej tyce a nic viac a hned bola stetka. podla mna to faaakt prehnali lebo okolo tej tyce sa krutili aj ine decka a navyse tam Noah bola aj s rodicmi, taze... -
michaela23
jeej diki :D -
Re: Re: Re: Re: .
MLČ SI SAMA! *16*
Ty mi nebudeš říkat abych mlčela! *13* -
Re: Re: Re: .
Mlč! *9* *5* -
Re: Re: .
spíš trapné *16* -
Re: .
Promiň teda , je skvělé že už na ni máš lepší názor :) *3* -
.
ludia fakt sorry ze som tu pisala o Noah tote veci. Pozrela som dajake jej videa teraz sa mi zda ze je celkom zlata :D
P.S.-michaela23:nemusela si o mne nieco pisat -
Re: Re: Slepice
Co si to dovolouješ ? ty slepise jedna,,, Seš upe vylizaná ,,prosimtě vždyť ničemu nerozumíš tak se do toho tady neser, a Mi sme spolu ovce nepáslí takže mi přestaň tykat...!! -
Re: LOL
Jo máš pravdu.Ona je slavná jenom kvůli miley.Koukala jsem se na její videa a strašně se předvádí.Taky jí nemam ráda.Ale co nadělat.Ona za to nemůže.aspon hrála v nějakym filmu ale my ne. -
Re: Nechápu
CO TO MELEŠ ONA JE JENOM SLAVNÁ KVŮLI MILEY!
JÁ JÍ VŮBEC NEZÁVIDÍM !!!!
NEMÁM CO! TU JEJÍ VELIKOU DRŽKU? *7* -
Re: Annij
Pravdaaa *10* -
Annij
NOAH JE........... *16* -
Re: Re: Re: Re: LOL
Tak,to máš Pravdu Noah je fakt "hovno"
Souhlasím s Df ;) -
Re: Re: Re: LOL
DRŽ HUBU!
TOHLE JE DISKUZE O NOAH VELKÝ DRŽKY!
A NEPÍŠE SE TU ŽE TADY MUSÍ BÝT JENOM FANOUŠCI! PROSTĚ JE O O NÍ A JÁ SI TADY MŮŽU MLUVIT CO CHCI TY ***--*-*
NECHÁPU CO Z TOHO BUDEŠ MÍT ŽE SE JÍ ZASTÁVÁŠ!!...PŘILETÍ ZA TVOJIM HOVNEM Z AMERIKY DO CZ ?? NE TAK SKLAPNI TY TRAPKO.A TY TVOJE DOSPĚLÁCKÝ ŘEČI SI NEJ PRO TVOJÍ MATKU,A NE PRO MĚ JO ?!?!
A TY SI ZBAL TY TVOJE SMRADLAVÝ HOVNA A JDI NĚKAM A VEM SI I TU BEZZUBOU NOHU!
*16* *16* -
Re: Slepice
TAK SE SMĚJ ..MOŽNÁ JSME TRAPNÝ ALE NAROZDÍL OD TEBE PLATNÝ!
PROSTĚ SE NÁM NELÍBÍ A DRŽ KLAPAČKU TY MICHAELO-KRAWKO! *16* -
Nechápu
Fakt nechápu, proč s ní máte takový problém?! Ona prorazila už ve svém věku, což jste vy nedokázali. Ani já nejsem známá, ale aspoň se ostatním do jejich života nepletu a nenadávám jim za to, jací jsou. Všichni jsme jenom lidi! I ona je obyčejný člověk a neliší se od nás, sláva lidi nějak nezveličuje. -
Re: Slepice
jop naprosto s tebou souhlasím! :) -
Re: Re: LOL
Víte co vy "df" a "Mikaila"?! Jedinej kdo je tu kráva jste vy dvě! Nic ani nepochopíte! Jediný v čem máte pravdu je to že je slavná jen kvůli tomu že Miley je její sestra a tom že se opičí po Miley&Mandy show, kterou si pojmenovala Noie&Emilly show! Ale to nikoho netrápí! Kdyby to nějak vadilo Mil nebo Mandy tak jí to na rovinu řeknou protože jsou obě upřímné! Děláte z toho akorát šílenou vědu! Takže si sbalte všech svých pět švestek a táhněte někam nadávat na jinou diskuzi my tu na vás nejsme zvědaví! Jo a...mile vás prosím aby jste si ty svý žárlivý scény nechaly od cesty! -
Slepice
Vy slípky tak hrála v jednom filmu noa co ,má slavnu rodinu proto je slavná noa,, Ale vy jste tady ty největší trapky ,, S těma vašema ubohýma kecama,, akorát jí zavidíte a chtěli byste být na jejím místě.. Jste ubohy musím se vám smát... "TRAPKY" -
Re: LOL
Hmm..to máš Ted Pravdu Holka..Já S Tebou Naprosto Souhlasím! *5*
Já Jí Taky Nesnáším *10*