Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
424 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zenonqua

.

a inc nechapem ci su ti ludia v novom case trafeny alebo hej. lebo napisali o noah taky blud jak este nikto! nahjprv o nej pisali ze chodi zmalovana ako ,,klaun,, z temneho rytiera a potom ze vraj sa zabava v nocnom klube kde mimochodom bolo odovzdavanie detskych cien a ona sa iba tocila okolo stripterskej tyce a nic viac a hned bola stetka. podla mna to faaakt prehnali lebo okolo tej tyce sa krutili aj ine decka a navyse tam Noah bola aj s rodicmi, taze...
  • zenonqua

michaela23

jeej diki :D
  • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: .

MLČ SI SAMA! *16*
    Ty mi nebudeš říkat abych mlčela! *13*
  • michaela23

Re: Re: Re: .

Mlč! *9* *5*
  • Re: Re: .

spíš trapné *16*
  • michaela23

Re: .

Promiň teda , je skvělé že už na ni máš lepší názor :) *3*
  • zenonqua

.

ludia fakt sorry ze som tu pisala o Noah tote veci. Pozrela som dajake jej videa teraz sa mi zda ze je celkom zlata :D
    P.S.-michaela23:nemusela si o mne nieco pisat
  • michaela23

Re: Re: Slepice

Co si to dovolouješ ? ty slepise jedna,,, Seš upe vylizaná ,,prosimtě vždyť ničemu nerozumíš tak se do toho tady neser, a Mi sme spolu ovce nepáslí takže mi přestaň tykat...!!
  • kikisecek10

Re: LOL

Jo máš pravdu.Ona je slavná jenom kvůli miley.Koukala jsem se na její videa a strašně se předvádí.Taky jí nemam ráda.Ale co nadělat.Ona za to nemůže.aspon hrála v nějakym filmu ale my ne.
  • Re: Nechápu

CO TO MELEŠ ONA JE JENOM SLAVNÁ KVŮLI MILEY!
    JÁ JÍ VŮBEC NEZÁVIDÍM !!!!
    NEMÁM CO! TU JEJÍ VELIKOU DRŽKU? *7*
  • Re: Annij

Pravdaaa *10*
  • Annij

NOAH JE........... *16*
  • Re: Re: Re: Re: LOL

Tak,to máš Pravdu Noah je fakt "hovno"
    Souhlasím s Df ;)
  • Re: Re: Re: LOL

DRŽ HUBU!
    TOHLE JE DISKUZE O NOAH VELKÝ DRŽKY!
    A NEPÍŠE SE TU ŽE TADY MUSÍ BÝT JENOM FANOUŠCI! PROSTĚ JE O O NÍ A JÁ SI TADY MŮŽU MLUVIT CO CHCI TY ***--*-*
    NECHÁPU CO Z TOHO BUDEŠ MÍT ŽE SE JÍ ZASTÁVÁŠ!!...PŘILETÍ ZA TVOJIM HOVNEM Z AMERIKY DO CZ ?? NE TAK SKLAPNI TY TRAPKO.A TY TVOJE DOSPĚLÁCKÝ ŘEČI SI NEJ PRO TVOJÍ MATKU,A NE PRO MĚ JO ?!?!
    A TY SI ZBAL TY TVOJE SMRADLAVÝ HOVNA A JDI NĚKAM A VEM SI I TU BEZZUBOU NOHU!

*16* *16*
  • Re: Slepice

TAK SE SMĚJ ..MOŽNÁ JSME TRAPNÝ ALE NAROZDÍL OD TEBE PLATNÝ!
    PROSTĚ SE NÁM NELÍBÍ A DRŽ KLAPAČKU TY MICHAELO-KRAWKO! *16*
  • Nechápu

Fakt nechápu, proč s ní máte takový problém?! Ona prorazila už ve svém věku, což jste vy nedokázali. Ani já nejsem známá, ale aspoň se ostatním do jejich života nepletu a nenadávám jim za to, jací jsou. Všichni jsme jenom lidi! I ona je obyčejný člověk a neliší se od nás, sláva lidi nějak nezveličuje.
  • Re: Slepice

jop naprosto s tebou souhlasím! :)
  • Re: Re: LOL

Víte co vy "df" a "Mikaila"?! Jedinej kdo je tu kráva jste vy dvě! Nic ani nepochopíte! Jediný v čem máte pravdu je to že je slavná jen kvůli tomu že Miley je její sestra a tom že se opičí po Miley&Mandy show, kterou si pojmenovala Noie&Emilly show! Ale to nikoho netrápí! Kdyby to nějak vadilo Mil nebo Mandy tak jí to na rovinu řeknou protože jsou obě upřímné! Děláte z toho akorát šílenou vědu! Takže si sbalte všech svých pět švestek a táhněte někam nadávat na jinou diskuzi my tu na vás nejsme zvědaví! Jo a...mile vás prosím aby jste si ty svý žárlivý scény nechaly od cesty!
  • michaela23

Slepice

Vy slípky tak hrála v jednom filmu noa co ,má slavnu rodinu proto je slavná noa,, Ale vy jste tady ty největší trapky ,, S těma vašema ubohýma kecama,, akorát jí zavidíte a chtěli byste být na jejím místě.. Jste ubohy musím se vám smát... "TRAPKY"
  • Re: LOL

Hmm..to máš Ted Pravdu Holka..Já S Tebou Naprosto Souhlasím! *5*
    Já Jí Taky Nesnáším *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit