-
Re: je to píča
ty si krava normalni.mimochodem ses pica ty *1* *1* -
Re: OMG
ze se nestidite pomlouvat10 holku a jeji sestru tak sou bohati noacoa este oni pisete sproste a vy umite zpivat co?
chudaci tak si zahrala ve filmech a vdobrych filmech nemusite zavidet. -
:-((
ona dovede bejt otřesná... *9* hlavně to na youtube: Hi,i'm a Noa a emily:I'm a Eim nebo co to furt..
Emily je rostomiláá.. -
Re: Re: Proč?
Ano Stellu znám je cool nepředvádí se jako někdo !! A no asi má všechno co chce myslím Noah !!! Stella je fakt výborné a věřím ,že se brzy prosadí jako herečka !!!Ale její sestra jí asi nepomůže!!! -
Re: Re: Re: myslím
Nikdo si teda myslím já ,už po ní nezůstane stopa.Protože asi všichni pochopí že namyšlená a Miley to už sama (doufám)pochopí taky !!!! -
Re: Re: myslím
Hrála One je opravdu malá za pár let už nikdo nebude ani vědět kdo to je !!!! *4* *4* -
Frankie & Noah
Myslím, že se k sobě skvěle hoděj Frankie Jonas a Noah Cyrus!!! *14* -
Re: OMG
Vy jste fakt trapný! Je to malá holka, neměli byste spíš urážet její rodiče? Vždyť ona si jenom takhle připadá stejně slavná a "dospělá" jako její sourozenci. Vsadím se, že když vám bylo devět, taky by vám na tomhle oblečení nepřišlo nic divnýho. Je mi z vás nanic! *8* *16* *5* *13* *9* *9* *10* *9* -
OMG
Bože...je otřesná,podle fotek je pěkně namyšlená a chová se jako Miley ale ona má 11 a Miley asi 17 nebo 18 a to je pěknej rozdíl...no prostě jako holka je hrozná.. *9* -
je to píča
vždyt je to piča podivejte se nani a je jedno jestli to je ditě nebo ne prostě se jen přetvařuje že je to dalši miley. Cyrusová rodina je stejně celá vimrdaná kromě trace cyruse ale tahle holka je totálni parchant a fracek který je hrozně namyslený a miley je to samí -
Re: ste všichni blbý
to vam to neni lito *9* *7* *9* -
Re: Re: fuj
a ted mas pravdu neaka pica ze stodoly nam nebude pomlouvat idoly je nafoukana ty se mi libis budem kamosky? *4* -
Re: B-L-ÉÉÉÉ!!!!
ty ji neznas a nadavas ji ty si namyslena ja prase vis -
Re: Je to prostě píča namyšlená!!!!
hej co si o sobe myslis nikdo neni dokonalej aty urcite ne *8* *13* tak jako prestan nebo te zazaluju *13* a vazne jako *13* prdel si nedelam -
COŽE??
No teda lidi! Nevím co pořád máte! Může být celkem jedno, jak se oblíká. Je jí 10, takže asi zas tak namyšlená nebude, a vy sprosťáci, co jí pořád říkáte p***, jste se asi zbláznili! Vždyť je to malá holka. A protože má tátu a sestru slavnou, tak chce samozřejmě taky být, to je pochopitelný!!! *10* *16* *3* -
Je to prostě píča namyšlená!!!!
Dyt je oproti Miley upe hnusná!!!!!!! Miley teda tky neni upe krásná, já jí osobně nesnáším, hlavně Hannah Montana...!!!!! Ale Noah je etě miliardakrát horší!!!!!! Krásu fakt nezdědila, ty zuby...! Jediný, v čem se Miley podobá, je, že kdyby neměla uši, má úsměv kolem dokola :D :D :D Je to píča!!!! -
Noah
ja simyslim že v americe takové chování považujou za normáolní mě je 11 taky my příde že zesebe dela stár jenom že je sestra miley cyrus...a navíc zpívatneumí!!! http://www.youtube.com/watch?v=t38QtNI50tw -
Re: Re: ...
Ve většině věcí, co se týče Noah, s tebou souhlasím, ale nesouhlasím s tímj, že by Miley, Demi nebo Selena byly nějak úžasný. Takový bárbínky, kdyb neměly uši, tak maj úsměv kolem dokola xD Toť můj názor... *9* -
B-L-ÉÉÉÉ!!!!
Ne, fakt, to už přehánějí!!! Vždyť je jí deset a dělají z ní teenagerku! To se mi doslova hnusí, osobně jí neznám, ale už podle toho, jak se tváří nebo z videí na youtubu je vidět, že je namyšlená jak prase!!! *8* *8* *8* -
Re: Re: ...
asi máš s většinou pravdu, ale nesouhlasím s tím Bravem.. vždyť v bravu se píšou kktiny 1. stupně *9*. Omlouvám se za sprostá slova! *16* Ale je to pravda..!