-
--
Noah ani nevie spievat je to otrasné počula som na youtube ako spievala s miley .Jej sestra miley vie pekne spievat ale noah nezdedila ziadny talent:) -
blog o Noi
založila jsem o ní blog-tak se koukněte a píssněte komentík *1* *3* http://xonoahcyrusxo.blog.cz/ -
Re: miley i noah jsou bozi
MIley tady bude mit konzert 3.cervna 2010 ja to vim protoze moje nej kamoska zna Mandy jeji nej kamosku a ta to vi od miley super co ale fakt 3.cervna v O2 arene -
...
Já vás vážně nechápu....to ste tak ubohý že pomlouváte 10letou holku..???Miley je slavná proto že umí zpívat a né proto že jí do showbyznysu dostal otec..možná jí pomohl ale jinak..?!tohle je jen závist...prostě měli štěstí a narodily se do slavný rodiny....a zdědili talent.. -
Re: Re: myslím
hrála v nekterych dilech toho malyho caparta ;)ale parkrat :) -
Re: miley i noah jsou bozi
aanet miley je nafoukana socka a neprijede k nam ma jine zalezitosti s noah A PROBERTE SE VSICHNI MILEY JE JEN POPULARNI KVULI FILMU ATD A OTCI A MOC SE PREDVADEJI PRALA BYCH NOAH I MILEY KDYBY NEKDO PO NICH HODIL SKUNKA *3* -
Noah
Noah mi prijde jako krava a moc se predvadi a porad chodi se svou sestrickou miley za ruku nebo po jejim boku a je dost nafoukana kouknete se na youtube a tam si ji vyhledejte a ty fotky bleeeeeeee jak ji miley dava pusinku a jak ji drzi je to trapka i miley jsou rozmazleny obe a nechapu proc ji pisete happy br..... stejne je ji to fuk je urcite s miley nebo pred kamerami v hollywodu bleee *9* -
Re: narozeniny
trapárna -
Re: myslím
Noah v Hannah Montana nehrála *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* -
Re: Skopírovaný životopis
věřím ti -
ste tam
hej lidičky ste na karaoke texty já jo a je to tam boží -
Re: fuj
víš docela by mě zajímalo jak vypadáš ty XD... Její rodinka jí vyšlapala hedvábnou cestičku a ty šlapeš ve sračkách viď CHUDINKO :D ty se asi neumíš prosadit viď jinak bys nepsala takový sračky :D a myslím že její sestřička je o proti tobě miss *1* napiš svůj životopis ať se mám čemu zasmát už to úplně vidím "sem chudinka z malého města bydlím ve stodole kde mě zahřívají sračky od krav" *1*..... Mě je na zvracení z tebe *13* -
Re: noah
přesně *4* *4* *4* *4* *4* -
miley i noah jsou bozi
miley a i noah jsou obě nej udělala bych cokoli abych se snima mohla setkat škoda že bydlí až v americe ale i tak jsou nej .hrozně bych byla ráda kdybi miley měla konzert tady v české republice já vím že je to strasná dálka až z ameriky ale kdybi tu ten koncert byl tak bych byla moc ráda šla a setkala SE S MILEY TO BY BYLO BOZI!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
No a co?
Hej lidi jako já fakt nechápu ale jako kdyby nebylo její kreténský sestřičky, tak o ní nikdo neví! Její sestra prostě měla štěstí tak sou z ní všici malí haranti podělaný! *5* Jeji malá sestra je kvůli ní slavná?? *7* CO PROBOHA UDĚLALA TAK ÚŽASNÝHO ŽE JE TO CELEBRITA?? *7* vždyť je to jenom malej harant.. *10* *8* -
mk
Happy Birthday Noah *4* -
fuj
ježiš fuj ta je hnusná... kdyby jí její rodinka nevyšlapala hedvábnou cestičku nikdy by se neprosadila. a fuj vypadá jak pytel sraček stejně jako sestřička :-! no a ten životopis... je mi z ní na zvracení :-! -
Happy Bitrhday
Happy Birthday Noah !! *3* -
=o)
Noah je jako Miley v menšim provedení *15* ...A jinak happy birthday! *4* -
Happy birthday
Happy Birthday Noah