Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vampirediares
    10 letý holky už choděj v podpadcích, chlastaj a hulej, prostě rodina Cyrusových jsou akorát k**oti. Svět jde do sraček..
  • prý jak se má tvůj táta:D:D:D tak to je rána..-.-
  • taky mi připadá jako rozmazlený fracek *7*
  • hrozná kráva, chudák Miley za takovou sestru, nechtěla bych. Za ní bych se styděla a ukončila s ní veškeré kontakty (s tou NOah) *16* *10* *12* *12* *12*
  • Je mi 15 neměla jsem ani jednoho kluka, ještě jsem se nemalovala neoblíkla jako kur...A to je mi 15 a jí 13 a jsem za to dostatečně ráda jsem šťastný člověk *4* *4*
  • rose.l
    Miley Cyrus je omnoho krejší. Noah je hrozne škaredá..tie fotky. No co nie každé dieťa sa podarí...... *9*. Inak ma tazkej život, ked ju každý kritizuje........ale to ze je škaredá je pravda
  • je hrozně nesympatická, takže rozmazlenej fracek *7*
  • Je jí 13 a chová se jako ****....
  • kdyz se maluje je fakt jinačí *12*
  • Vím kdo je Destiny, protože já jsem VELKEJ fanoušek Miley, Noah, Billiho atd. Jsou to fajn lidi
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • Nedávno, v těch 10. letech jsem ji fakt nenáviděla. Ale změnila se, miluje koně, a v tom, že ji Miley inspiruje mi fakticky nevadí. *1*
  • Alysa.Coleman
    Noah je pekná.Mám ju rada.Mám rada aj jej sestru Destiny.Ten kto je fanúšik Miley vie kto je Destiny. *14*
  • nenávidím jí už jen kvůli její trapný sestře *12* *12* *12*
  • Ty jo mě taky bude mělo bejt 11 března 12 taky sem Veronika
  • Víc jak ty je určitě;) každýmu z nás bylo jednou 12 a taky jsme se chovali jak jsme se chovali.Jenom závidíte.A ty komenty ,že nemá zuby? nikdo není dokonalej a jestli vám tak vadí ,že nemá úsměv nejdokonalejší ,tak jí pošlete prachy.Třeba si kvůli vám zajde na operaci;) Jak vy můžete o někom říkat ,že je hnusnej nebo že je namyšlenej? Znáte jí? viděli ste ji někdy doopravdy? Ne,neviděli. A jestli ti tak vadí ta jejich show ,tak se na ní nedívej. Nemusíte se koukat na její fotky ,nemusíte se koukat na tu jejich show ,nikdo vás do toho nenutil. A jestli si tady na nás chceš vyskakovat bůh ví co nejsi a jestli si myslíš ,že ses borka když takovej koment napíšeš ,tak se pleteš.Vyspělej člověk má mít svůj názor na druhýho a nepsat na net: "Víte co nechápu?" ..Koho to zajímá? Názor těm co se jim líbí ,tak nezměníš ,tak nevim o co se tu snažíš..Ten zasranej bulvár a závist ,co?;) Když už ,tak si piš takovýhle komenty na anti-stránkách.Tady o takovýhle komenty nikdo nestojí ,kotě;)
  • ty ginni97 jsi faktycká blbka
  • we best friend not spoiled brat *3* *3*
  • Jsem o 1 den starší *1*
  • v Americe buď dospívají pomalu..nebo je mentálně opožděná,ale fakt *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší