Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale miley mam celkom rada ale noah moc nepoznam ja som len pocula ze ma miley segru a ked som videla jej fotku mozno cela miley ked mala8rokov. *2* *2* *2* *2* *7* *7* *4* *16* *16*
  • ja myslim ze noah nema 11 ale 8 nevem ale je trocha mala na 11.ne?
  • Nic proti té Noah nemám,ale nějak malá na to aby se malovala ne? i když je to její věc,tak se vbc neumí malovat..vždyť nemá ani zuby,velký LoL Podle mě to je malej rozmazlenej fracek! *16* *16*
  • Co ju vsetci kritizujete ved ma len 11 a to ze miley je slavna, za to ona mimochodom
    nemoze som zvedava aki by ste sa spravali vy keby ste boli v jej kozi,
    a ked ju tak nenavidite tak ju proste nechajte, starajte sa sami o seba, co myslite ona
    si tento zivot nevybrala tiez ma vlastne problemy tak sa dakam strcte a
    neposudzujte ludi, kt. vobec nepoznate.
  • Noah je jenom malej namyšlenej fracek,co s myslí,jak není úžasnej :P Že má starší slavnou sestru tak si na ní nikdo nesmí dovolit,všechny hadry má určo značkový,jak tady čtu tak si každou chvíli barví hlavu a ještě ke všemu se maluje.Hele lidi,dobře.Nikdo z nás ji nezná,ale stačí se podívat na ty její pozy,úsměvy...a poznáte,že namyšlená je. A pak asi nemá normální rodiče když jí v 11 a vlastně už i dřív dovolej používat make-up a další sajrajty na obličej a rudou rtěnku(o barvení nemluvě).Prostě se snaží vypadat hrozně dospěle..a vlastně to spíš vypadá trapně..A herečka?? Že si párkrárát zahrála(a to JEN díky její setře) v seriálu Hannah Montana a v seriálu Doc nebo co(ZASE JEN DÍKY JEJÍMU TÁTOVI) a hned je z ní HEREČKA :D Sorry,ale mě je tohle všechno prostě k smíchu! Ta má ale do prčic lehkej život jenom díky sví sestře.. A že třeba za 3 roky bude díky SVÝMU úsilí slavná? Promiňte ale to jste potom naivní :D Protože ona už od mala nebyla Noah Cyrus ale ''ta Milyina sestra'' takže... :PP !
  • adulu

Re: Co? :D

a ty boty jak ma v jednym tym BRAVU (mozna wic) az se na nich prerazí tak se fakt budu smát xD a ze jí je 11?!!! tak v tym připadě mi je 60 xD dyt nema ani zubi Lol...xD
  • Re: Co? :D

Natalii má pravdu..Miley mám ráda ale Noah ne..taky mi přijde namyšlená..
  • why

Everyone!
    My friend Denika(Too Miley's friend)
    have an account on the Europe,Asia,Australia all!
    Please look on the Youtube site.
    Miley's real accounts-Miley Cyrus says there are accounts around the world are right.
    Look and sub!
    Thanks
    Real Noah C!
    If you do not believe me,call me operator.!
    Noah Real!
  • smiley.ell

Re: Co? :D

no v tom případě teda jsi čínskej bůh srandy...vy si vážně nedáte pokoj...ona má svůj život,může si dělat co chce,takže si laskavě dejte voraz od toho vašeho rejpání a zamyšlete radši sami nad sebou...pač tím uděláte dobře hlavně sobě...s prominutím-vy jste vážně vypatlaný paka
  • Re: Hate

Nehraj si na to, že jsi Noah ;) .. Co by lezla na český stránky? :D
  • Co? :D

Je prostě namyšlená, uznejte to, ti co ji mají rádi... Myslí si, že když má slavnou sestru, tak je ona to samý...Hraje si na Miley... a jestli ona má 11 let, tak jsem čínskej Bůh srandy... Vždyť ani nemá zuby :D :D .. Nemám ráda ani jednu! :P :)
  • Hate

Hey everyone!
    Please,that's really strong!
    Stop it with posers.
    Thanks all .
    ~~Noah Cyrus.
    Peace!
  • smiley.ell

.......

hej lidi....když noah nemáte rádi tak sem laskavě nelezte nebo sem aspon nepište ty vaše nenávistný příspěvky....je to vaše věc když ji nemáte rádi a tahle stránka je pro její fanoušky...pokud ji nemáte rádi tak si s tím dělejte co chcete ale prostě sem nelezte....chtěla bych vidět vás,jak by vám asi bylo kdyby vám každej nadával,urážel vás,ponižoval,pomlouval atd...ona je taková jaká je...ani ji neznáte tak ji laskavě neposuzujte...každej je prostě nějakej....tak už sem prostě nelezte.............
  • smiley.ell

Re: Re: Re: fuj

mě huba narozdíl od tebe nepadá
  • Re: Re: fuj

ti drž hubu má pravdu
  • Re: Re: Re: mam skype na ni

POsles mi ho na maila??
  • smiley.ell

Re: fuj

vy fakt nejste normální...co kdyby si zrovna ty vyla v její kůži a všichni by tě pomlouvali
  • fuj

prostě nechápu jak jí může bejt 11 a chodí do 5 třídy a vůbec na to nevypadá,vypadá jak kdyby jí bylo 5 nebo 7 let ale na 11 nevypadá vůbec!!!!je divná a nesnášim jí,fůůůůůj a navíc jak v časopisech vidim její fotky tak je to stejná kráva namyšlená jako ostatní!!!si myslí bůh ví co!!!!a nežárlim jenom řikám svůj názor naní!!!je fakt hnusná a namyšlená *1*
  • Re: Noah

pravda....nemaj právo ji kritizovat
  • Re: Re: Hello.

to bylo trapný, víš to??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší