Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • Happy Birthday

Happy Birthday Noie *4*
  • anett96

...

se má že její segra he tak slavnáá :)..
    ale je trochem trapny jak ji davali do nakych dilu hanny....nwm nooo ale i tak kvuli segře je tak nebo bude proslavená zavidím *4*
  • Shaley, svoboda projevu, všichni si sem můžou psát jejich názor !! *2*
    • Wendy, dobře jenom aby *2*
  • zenonqua

...

noo keby bola aspon z casti norm. tak by som napisala ,,vsetko naj,, ale kedze vyzera ako gorila a aj tak sa sprava :D
    Taze tak :D
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • sindrom
    všechno nejlepší k narozeninám.
  • ...

Happy B-Day :)
  • ...

nevím teda proč by ostatní nemohli říct svůj názor, je to přece diskuse...
    ale nevím proč ji považuje za nějakou slavnou, sice jako se někde objevila, ale že by to byla něaká sláva to nevím...
    taky nechápu proč ji její otec chce prosadit, pokud se prosadí, tak enom proto že má známeho otce a sestru a to je tak vše...
  • Noah Cyrus

Ahoj! Chtěla bych říct svůj názor na tohle celé. Myslím si ,že Noah by nebyla vůbec slavná.Nebýt Miley a jejího otce nikdo by o téhle vtěrce nevěděl. Je velice rozmazlená a taky ošklivá. Kdyby to byla moje sestra nebo hůř moje dcera hanbou bych se propadla do země. Je velice ošklivá a netalentovaná tohle není osobnost ale namyšlený spratek. A vy co jí tak obdivujete nevím co na ní přesně obdivujete proč ji bráníte , že je to jen dítě přitom její 11 a v tomhle věku by aspoň mohla umět něco pořádného než se všude vtírat. Podívejte se na Patricii Janečkou To je talent a její 12! Vydíte to ? Patricia je mnohem talentovanější než tahle malá vtěrka. Patricii znám osobně a je velice hodná a není rozmazlená a namyšlená . Vidíte že dívky v jejím věku můžou být talentované a milé a nenamyšlené tak tady lidi prosím vás nepište že je to jen dítě! Je to prostě holká která je namyšlená , ošklivá a myslí si že je talntovaná a bůhvi co ale přitom to není pravda. Tohle je můj názor. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit