Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Noah

ja simyslim že v americe takové chování považujou za normáolní mě je 11 taky my příde že zesebe dela stár jenom že je sestra miley cyrus...a navíc zpívatneumí!!! http://www.youtube.com/watch?v=t38QtNI50tw
  • Je to prostě píča namyšlená!!!!

Dyt je oproti Miley upe hnusná!!!!!!! Miley teda tky neni upe krásná, já jí osobně nesnáším, hlavně Hannah Montana...!!!!! Ale Noah je etě miliardakrát horší!!!!!! Krásu fakt nezdědila, ty zuby...! Jediný, v čem se Miley podobá, je, že kdyby neměla uši, má úsměv kolem dokola :D :D :D Je to píča!!!!
    • Re: Je to prostě píča namyšlená!!!!

nahodou je hezči nez ty *1* *1*

ses piča ty *1* *1* *1* *1* *1*

hej co si o sobe myslis nikdo neni dokonalej aty urcite ne *8* *13* tak jako prestan nebo te zazaluju *13* a vazne jako *13* prdel si nedelam
  • Vypada uplně jako Miley *8*
  • happy birthday Noah :) *3* *3*
  • ja mam 13 a mám 168 :DD , Noah je pekná to sa musí uznať :DD *14*
    Mám ju na fb :D
  • Takže nazdar.Já jsem o hodně hezčí než nějaká prasnice !! :* Je to namyšlaný rozmazlený fracek který jenom.....No prostě bude stejná p!pka jako miley !!! :* *12* *3*
    • 1. Si ako keby ťa niekto vyzvracial
      2.P!pka budš ty
      3.Namyšlený,Rozmazlený fracek si ty
    • a ty jsi p!!!!ča a ke všemu ještě namyšlená...ta kombinace není ani možná *3* *15* ne fakt zamysli se nad sebou<--můj názor na tebe
      co kdy udělala Miley špatně nebo Noah?! Miley se teď chová možná jinak ale furt má ráda zvířata,pomáhá lidem..ma ráda svou rodinu možná by sis mohla poslechnout její interview -_-
  • OMG

Bože...je otřesná,podle fotek je pěkně namyšlená a chová se jako Miley ale ona má 11 a Miley asi 17 nebo 18 a to je pěknej rozdíl...no prostě jako holka je hrozná.. *9*
    • Re: OMG

ze se nestidite pomlouvat10 holku a jeji sestru tak sou bohati noacoa este oni pisete sproste a vy umite zpivat co?
      chudaci tak si zahrala ve filmech a vdobrych filmech nemusite zavidet.
      • disneychannel01

Re: Re: OMG

Ne,my jí prostě nesnášíme a nemůžeme to držet v sobě!
    • Re: OMG

Vy jste fakt trapný! Je to malá holka, neměli byste spíš urážet její rodiče? Vždyť ona si jenom takhle připadá stejně slavná a "dospělá" jako její sourozenci. Vsadím se, že když vám bylo devět, taky by vám na tomhle oblečení nepřišlo nic divnýho. Je mi z vás nanic! *8* *16* *5* *13* *9* *9* *10* *9*
  • vše nejhorší k narozeninám *16*
  • lady-dh

:-((

ona dovede bejt otřesná... *9* hlavně to na youtube: Hi,i'm a Noa a emily:I'm a Eim nebo co to furt..
    Emily je rostomiláá..
    • smilezz-montana

Re: :-((

To není pravda! Jejich show je náhodou super! A nechte jí bejt! Je to normální malá holka! A je super!!
      • Re: Re: :-((

ty kravo,vzdit je hloupa ,namislena a bohata krava .nevidelas jeji cerne vlasi ?vzdit bila blondina *13*
  • blee

Ta holka je upe hnusná, fuj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit