-
Je jí 13 a chová se jako ****....
-
-
je hrozně nesympatická, takže rozmazlenej fracek *7*
-
-
ste tam
hej lidičky ste na karaoke texty já jo a je to tam boží -
at jí nepouští k miley ješte jí skazí *10*
-
-
nevím čím by ji skazila Miley je ten nejlepší člověk na světě *4*
-
no to jo. miley je totiž píp
-
-
Tě pic! je mi taky 13 narodily sme se stejne :) ale škoda že nejsi jako Moley Moha by ses my vyvotiti nahá??? si Se*y :* déž bych videl tvoji krásnou Pííííí*u *14*
-
-
Ty jedno prase abys věděl chováš se jako naprosté idiot!!!to je jako kdyby ti ona napsala svlíkni se a ukaž péro!!!!!ty Zabedněnče!!!!!běž si lízat jinam!!!!
-
-
Co ju vsetci kritizujete ved ma len 11 a to ze miley je slavna, za to ona mimochodom
nemoze som zvedava aki by ste sa spravali vy keby ste boli v jej kozi,
a ked ju tak nenavidite tak ju proste nechajte, starajte sa sami o seba, co myslite ona
si tento zivot nevybrala tiez ma vlastne problemy tak sa dakam strcte a
neposudzujte ludi, kt. vobec nepoznate. -
Noah
Noah mi prijde jako krava a moc se predvadi a porad chodi se svou sestrickou miley za ruku nebo po jejim boku a je dost nafoukana kouknete se na youtube a tam si ji vyhledejte a ty fotky bleeeeeeee jak ji miley dava pusinku a jak ji drzi je to trapka i miley jsou rozmazleny obe a nechapu proc ji pisete happy br..... stejne je ji to fuk je urcite s miley nebo pred kamerami v hollywodu bleee *9* -
-
Re: Noah
Přesně moje řec!!! Děvče! *14* *14* -
-
Re: Re: Noah
holky mate pravdu. noah je jen malá holka která chodí po myleyna boku a kdys u neho chodí tak si myslí jaká je nooobl dámička.dříve by si ta málá zakrslá krysa měla narůst zuby nes vyleze ze sve nory(to uz je hezci horácio cane z kriminálky miami).
-
-
-
Mě se Noah líbí. Ty její vlasy jsou božííí a navíc je normálnější než Miley
-
Jsi ssssupeeeeeeerrrrrrrrrrr *4* *4* *4* *4* prostě jednička
-
Love007 plz plz ať je práávě takováá jako Mileyy a souhlasíím s tebou Jakube :* ale kdyz tak nejsem čech jenom o tak umím Mluvit psát std.. sem Anglyčan uz i podle mena Zak ?? _:* *8*
-
-
Jméno které uvádíš se když píše Zack, nebo Zac.
-
tak že za prvé: jestli bude jako Miley tak to bude prů*er! Z celé duše ti věřím že jsi angličan. Jestli jse ty angličan tak já jsem litovka a plus kdyby si byl angličan tak by si nepsala ''plz'' ale právě že plS protože please... lhář jsi vážně blbý... Měj se a doufam že se s ní s Jakubem setkáte! -Loo
-
-
blog o Noi
založila jsem o ní blog-tak se koukněte a píssněte komentík *1* *3* http://xonoahcyrusxo.blog.cz/