-
Proč?
nemyslim že Noah by byla to všechno negativní co píšete...na to že jí je devět tak se nestydí...a ona přeci nemůže za to že má slavnou ségru,ne??Tohle bych si myslela o Stelle Hudgens... -
-
Re: Proč?
Hele stella hudgens na to ze jeji sestra je Vanessa H.Tak se nepredvadi!!! a ta jeji show je prima,a vidim ze vubec neni namyslena ona je super holka ale Noah NE!!Namyslena Kra...a
Stella se v ty show porad smála a delala blbosti jako v¨sechny holky Stella je stuper a myslim si ze bych si ze Stellou vis rozumela nez z Noah!! *16*
Stella *14* *14*
Noah *16* *16* -
-
Re: Re: Proč?
ja znam jeste segru demi lovato.sice je obezni ale porad lepsi nez noah!!!noah jen hrala v te kravine pony nebo jak se to jmenovalo.demiina segra hrala v serialu zoufalémanzelky.demiina je lep sí nez ta trapka noah!! *3* -
Re: Re: Proč?
Ano Stellu znám je cool nepředvádí se jako někdo !! A no asi má všechno co chce myslím Noah !!! Stella je fakt výborné a věřím ,že se brzy prosadí jako herečka !!!Ale její sestra jí asi nepomůže!!!
-
-
-
Proč???
Ahoj lidi! já si myslím že Noah je super holka! kdybych jí znala asi by to byla moje kamarádka! -
Střední??
To jako byla na střední když jí bylo 9 let??? *10* *7* -
-
Re: Střední??
Přesně taky to nechápu
-
-
ahoj destiny hope cyrus tak ja ti musim řict že jsem tvoje fanynka a tvoje sestra noah je moc fajn a jason taky a jak se ma tvuj tata
-
-
prý jak se má tvůj táta:D:D:D tak to je rána..-.-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám
-
Skopírovaný životopis
To, že Noah chodila na strednú školu a bola tam roztlieskavačkou, je totálna blbosť a myslím, že sa to tam asi dostalo omylom! Pred chvíľou som si čítala životopis Miley Cyrus a je to skopírované z neho. Autor tohoto životopisu si zrejme chcel pomôcť a uľahčíť vypisovanie súrodencov a skopíroval viac textu, preto v životopise figuruje, že chodila na strednú školu... nie je to pravda! -
-
Re: Skopírovaný životopis
věřím ti -
-
Re: Re: Skopírovaný životopis
mate pravdu.noah v 11 letech na stredni skole???ale hovno.me je taky 11 let a su na zakladce a teprve v 5.tríde(s otkladem).
-
-
-
xD twl..
Na tý první fotce v galerii jak tam je to zelený pozadí,tak to vypadá jako by byla těhotná
xD xD twl *1*
ale good.....určitě bude slavná jako Miley -
Jsem o 1 den starší *1*
-
happy birthday
-
omg
co resite ze tvl jsou slavni jen diky miley vzdyt prece tvl sou to sourozenci a jestli ma talent jeden tak ho muze mit i ten druhej jejich tata jim nic nezarizoval aby byly slavni miley sla s nim na konkurz na hannah montanu s nim ale oni ji vybraly hlavne proto ze byla ´´ziva,, a nestydila se. to samy trace sel jen ze segrou nahravat do studia a seznamil se s mitchelovo brachou a tak zalozily kapelu. a noah zase se motala kolem toho vseho a oni ji pridelili samy tu roli male holcicky v hannah montana a miley s tim nemela nic spolecnyhi vy si asi myslite ze ona muzu jit a vybirat si kdo tam bude a nebude hrat ale to neni pravda oni samy rekli ze kdyz jsou tam vzdy s ni tak ze budou hrat takovy role treba brandi tak casto sedi a pije djuz s nejakyma lidma a noah to dastala taky kuli tomu a kdyz videly ze umi dobre hrat jako jeji sestra ze je stejne dobra tak ji daly sanci aby si mohla taky nekde zahrat tak ji pridaly do toho filmu s tima duchama nebo o cem to je...a ja jim to vsem preju preju kazdymu na svete co neco umi aby dostal sanci se predvict...