-
Je skoro stejně stará jako já a je fakt pěkná *14* *1* *1* *1*
-
-
Pěkná možná,ale vyrůstá z ní pěkná dračice jako je její ségra Miley! A to se mi opravdu,ale opravdu vůbec nelíbí! Miley mi bohatě stačí!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
.......
hej lidi....když noah nemáte rádi tak sem laskavě nelezte nebo sem aspon nepište ty vaše nenávistný příspěvky....je to vaše věc když ji nemáte rádi a tahle stránka je pro její fanoušky...pokud ji nemáte rádi tak si s tím dělejte co chcete ale prostě sem nelezte....chtěla bych vidět vás,jak by vám asi bylo kdyby vám každej nadával,urážel vás,ponižoval,pomlouval atd...ona je taková jaká je...ani ji neznáte tak ji laskavě neposuzujte...každej je prostě nějakej....tak už sem prostě nelezte............. -
-
proč bychom sem neměli lézt??to je naše věc kam lezeme...a psát si můžem taky co chcem a nikdo v tom nezabrání...když ti to vadí tak si to nečti ;)
-
-
Ježiš, ta je vážně ošklivá. Ve 14 a už měla vztah, hm..
Zlatá Miley oproti ní! -
-
RE: prr er ejv
No a, že měla ve 14 vztah?!? Zvláštní, že mi přijde, že ho mal skoro každý někteří i dřív. *8* -
Ve 14 vztah? No a...
-
-
fůjjj
mě přijde od pohledu protivná.osobně ji nemám vůbec ráda!!! *5* *5* *16* *8* -
Hate
Hey everyone!
Please,that's really strong!
Stop it with posers.
Thanks all .
~~Noah Cyrus.
Peace! -
-
Re: Hate
Nehraj si na to, že jsi Noah ;) .. Co by lezla na český stránky? :D -
-
why
Everyone!
My friend Denika(Too Miley's friend)
have an account on the Europe,Asia,Australia all!
Please look on the Youtube site.
Miley's real accounts-Miley Cyrus says there are accounts around the world are right.
Look and sub!
Thanks
Real Noah C!
If you do not believe me,call me operator.!
Noah Real!
-
-
-
podobaa
neuvěřitelná podoba mezi miley a noah...
hlavně tady:
http://foto.osobnosti.cz/noa h-cyrus-342984
*4* -
Co? :D
Je prostě namyšlená, uznejte to, ti co ji mají rádi... Myslí si, že když má slavnou sestru, tak je ona to samý...Hraje si na Miley... a jestli ona má 11 let, tak jsem čínskej Bůh srandy... Vždyť ani nemá zuby :D :D .. Nemám ráda ani jednu! :P :) -
-
Re: Co? :D
a ty boty jak ma v jednym tym BRAVU (mozna wic) az se na nich prerazí tak se fakt budu smát xD a ze jí je 11?!!! tak v tym připadě mi je 60 xD dyt nema ani zubi Lol...xD -
Natalii má pravdu..Miley mám ráda ale Noah ne..taky mi přijde namyšlená.. -
no v tom případě teda jsi čínskej bůh srandy...vy si vážně nedáte pokoj...ona má svůj život,může si dělat co chce,takže si laskavě dejte voraz od toho vašeho rejpání a zamyšlete radši sami nad sebou...pač tím uděláte dobře hlavně sobě...s prominutím-vy jste vážně vypatlaný paka
-
-
nenávidím jí už jen kvůli její trapný sestře *12* *12* *12*
-
miley 4rever, ,noah bléé,
já miluju miley ale nenávidím prcky co jsou slavní jen díky slavným sourozencům!!! podle mě je to jen malá píča které ke slávě pomohla miley
např.:
doc-hrála tam miley ,
hannah montana :hraje tam miley tak co je to jenom kráva a miley sorry že ti urážím ségru ale není mi prostě vůbec sympatická a podba? jak tady nekdo zmínil tak ta zádná -
-
Re: miley 4rever, ,noah bléé,
sorry, ale miley taky vyšlapal cestičku jeji tatínek, stejně jako metro station jsou slvaný jenom kvůli tomu že trave je brácha miley, já je mám všechny ráda, ale oni nemůžou za to v jaký rodině se narodili, kdyby ty ses narodila jako sestra miley cyrus a uměla bys jenom trochu zpívat, tak bys toho taky využila a rozhodně by ti to nevadilo, víš? ty vůbec nevíš o čem mluvíš, tak radši mlč!
-
-
Proč?
nemyslim že Noah by byla to všechno negativní co píšete...na to že jí je devět tak se nestydí...a ona přeci nemůže za to že má slavnou ségru,ne??Tohle bych si myslela o Stelle Hudgens... -
-
Re: Proč?
Hele stella hudgens na to ze jeji sestra je Vanessa H.Tak se nepredvadi!!! a ta jeji show je prima,a vidim ze vubec neni namyslena ona je super holka ale Noah NE!!Namyslena Kra...a
Stella se v ty show porad smála a delala blbosti jako v¨sechny holky Stella je stuper a myslim si ze bych si ze Stellou vis rozumela nez z Noah!! *16*
Stella *14* *14*
Noah *16* *16* -
-
Re: Re: Proč?
ja znam jeste segru demi lovato.sice je obezni ale porad lepsi nez noah!!!noah jen hrala v te kravine pony nebo jak se to jmenovalo.demiina segra hrala v serialu zoufalémanzelky.demiina je lep sí nez ta trapka noah!! *3* -
Re: Re: Proč?
Ano Stellu znám je cool nepředvádí se jako někdo !! A no asi má všechno co chce myslím Noah !!! Stella je fakt výborné a věřím ,že se brzy prosadí jako herečka !!!Ale její sestra jí asi nepomůže!!!
-
-