Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ginni97
    ach bože! jak já Noah i Miley nenávidím!!!!! oh yeeaaaaah!
  • vashley

Happy Birthday!!!

Jééé ona má dneska 9 let???Jéé tak to jí přeju vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *1*
    • i.love.u.fans

Re: Happy Birthday!!!

kolik ti je ??? *1* *1* *1* *1* *1* (protože jsi tak trapá)

!! haaaa *1* *1* *1* *1* *1* *1*

hhhaaaaaaaaa

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kristynajackson :)

ahojky máš naproustou pravdu o noah jak může vůbec exstovat? *15* *15* *15*
    • smiley.ell

Re: kristynajackson :)

jdi do háje....
  • :DD ste fakt moc.. =)) ona má na víc než my tady všichni dohromady=DD A no a co, že se maluje, už já jsem se malovala v jejich letech.. jsem sice o 5let starší než ona, ale musim říct, že je nadherná..A Miley Cyrus, když změnila svůj styl a vkus, už to není ta krásna Miley Cyrusová.. TAKHLE SI TO JEN VŠE ZKLAZILA!! PŘITOM BYLA TAK NÁDHERNÁ..=)) snad popřemejšlí a dá se zase do kupy.. a nechá si už dlouhý vlasy a styla jakej měla dříve, když ne a bude dělat takový p*čoviny, tak na to doplatí!!!!!!!! Ale NOAH má od ní hodně daleko.. sice je krásna ale na Mackenzie Foy fakt nemá..
  • fuj

prostě nechápu jak jí může bejt 11 a chodí do 5 třídy a vůbec na to nevypadá,vypadá jak kdyby jí bylo 5 nebo 7 let ale na 11 nevypadá vůbec!!!!je divná a nesnášim jí,fůůůůůj a navíc jak v časopisech vidim její fotky tak je to stejná kráva namyšlená jako ostatní!!!si myslí bůh ví co!!!!a nežárlim jenom řikám svůj názor naní!!!je fakt hnusná a namyšlená *1*
    • smiley.ell

Re: fuj

vy fakt nejste normální...co kdyby si zrovna ty vyla v její kůži a všichni by tě pomlouvali
      • Re: Re: fuj

ti drž hubu má pravdu
        • smiley.ell

Re: Re: Re: fuj

mě huba narozdíl od tebe nepadá
  • i.love.u.fans

hgukgzufguzltguz

Já si myslím že asi ona nešla na střední ona byla v 1 nebo 2 nebo 3 třídě a oni si všimli že umí zpívat a tak jí daly na zpěvačku ne ?? *7* *7* *7* *7*
  • Nic proti té Noah nemám,ale nějak malá na to aby se malovala ne? i když je to její věc,tak se vbc neumí malovat..vždyť nemá ani zuby,velký LoL Podle mě to je malej rozmazlenej fracek! *16* *16*
  • i.love.u.fans

ježiši

Ale stejně si myslím že je to malá píča trapná ! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5*
  • sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám

• muhi

Nelibí se mi

Mnoo prostě se mi nelíbí *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit