-
Noah
Dit ji nikdo nikdo neznate. Tak ju laskave nekrytyzujte.Za 5 nebo 7 let muze vypadat jako Miley. Vzdyt je jeste mala holka to ze sem porad pisete ze vsechno je kvuli tomu,ze je Miley slavna.Treba za 3 roky nebo vic muze byt slavna taky a svym usilim:by me opravdu zajimalo jestli ste vsichni tak zavistivi nebo proste nechapu proc ji nenavidite?? a to ze neco pisou v casopisich neznamena ze je to vsechno pravda. *3* -
-
Re: Noah
pravda....nemaj právo ji kritizovat
-
-
kristynajackson :)
ahojky máš naproustou pravdu o noah jak může vůbec exstovat? *15* *15* *15* -
-
Re: kristynajackson :)
jdi do háje....
-
-
Hello.
Hi,
I'm Noah Cyrus.
Thank you for all the support and also,
whether bad or good contributions and assessments.
Certainly I am one of you well know,
but if not, look on the internet, where it is about me
written a lot of things whether negative or
genitive.
Sincerely your Noah:) *3* -
-
Re: Hello.
Ahoj já jsem Elvis Presley.jak se máš??..........ironie *5* *5* -
-
přesně *3*
-
Re: Re: Hello.
to bylo trapný, víš to??
-
-
-
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
-
Re: blog-soutěž
sorrY s Noah, mám to skopírovaný :D
-
-
Noie=TRAPKA
Nechápu proč si říká "Noie"
Nikdo jí tak neříká!!!
Chce být zajímavá!
A MIMOCHODEM! ONA MÁ ČERNÝ VLASY UŽ!
ZRZKA JÍ UŽ NEBAVILA *15*
A vaše fotka je hnusss *15* *16* -
-
Re: Noie=TRAPKA
chod do riti ty trapka. co zawidis jej, ze sa prefarbila??? a howoris o nej, ze je skareda?? by som chcela widiet teba jak wyzeras! a by ma zaujimalo, ze co ti ta holka urobila,ze tu wsetkych otrawujes tym swojim pindanim ze jaka je trapna. si uwedom jedno! ona ani newe ze existujes! ta sa spamataj a uz tu nic nepis! ! ! ! *13* -
už laskavě táhni do p*dele...a když ji tak nenávidíš tak by mě zajímalo jaktože o ní tolik víš -
*15* *15* *15*
-
-
:D
NOAH JE MALÁÁ KRAWKAA HNUSNÁÁ *15* -
-
Re: :D
jo?? a ty jsi velká krawkaa hnusná..se už laskavě vzpamatuj...a měla by sis změnit zásobu slovníku..ta tvoje je už totiž dooost trapná,stará a zaostalá
už sem prosím něchod,protože podkud sis nevšimla tak tě tu všichni opakuju všichni teda až na tu tvoji sestřičku nesnášejí.....ty jsi nespíš už vážně nevíš rady když se tě musí zastávat ONA -
-
Re: Re: :D
kdo je jej sestra?? -
-
Re: Re: Re: :D
no..nejsem si jistá jak se jmenuje ale myslím že v tom jménu na osobnostech má taky něco s jacksonom...a stejně nadává na miley jako tady naše milovaná kristýnka -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jaaj tak diks :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jžš..tak sorry no..sem se spletla..to byl asi někdo jinej.jen že se tě tak zastává a že psala v jednom komentu u miley že ji ségra řekla nějaký kecy no...sem to tak prostě pochopila..ale to nic ní na faktu že jsi K*áva -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
HAHAHAAAAAAAAAAAAA to neníí moje sestraa *15* mám jednoho brááchu!
*15* *15* haha Spařbáá !!
-
-
-
-
-
-
mam skype na ni
mam skype na noah cyrus volala sem si s ni je to noahx.cyrus......je to ale fakt bomba mam i na miley je to mil.hot cyrus *3* *5* -
-
Re: mam skype na ni
Ahoj Kelly,Tohle opravdu není skype na Noah ani na Miley.Jestli by jsi chtěla dám ti pravou Miley a Noah,protože jsem si sní volala přes USTREAM A MSN. -
-
Re: Re: mam skype na ni
ok tak mi ho pls dej ..:D -
-
Re: Re: Re: mam skype na ni
POsles mi ho na maila??
-
-
-
Re: mam skype na ni
je to opravdu ona??jsi si jistá?? -
-
Re: Re: mam skype na ni
Neeee Noah PRAVÝ SKYPE A OTEVÍRÁ KAMERU!
JE : Noah.Cyruss
ona je praváá *3*
-
-
-
Miky
Ahoj noah Cyrus není ošklivka tak jjak si myslíte je ještě malá a ještě z toho namá rozum chce být jen vyparáděná jako jiný holky jednou trochu dospěje vy jí jenom závidíte *3* *3* -
-
Re: Miky
5ikám jim to tady celou dobu :) *3*
-
-
OMG
Jo a to co nosí a v kolikati letech vám muže být jedno :D Taky vám neřiká že vypadáš tak a jak santusák.No vlastně s váma by promluvila tak by se neponižila :D Takže milá dítka sklidnite hormon :DD -
-
Re: OMG
Jo a neberte osobně :D Myslím to obecně :D
-
-
Pipinky :D
OMG .. Malé děti které řikájí že ju nesnáší ale přitom jí zavidí :) Řeknu vám jedno vy jí mužete opravdu jen v tichosti závidět :))