Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Noah

Dit ji nikdo nikdo neznate. Tak ju laskave nekrytyzujte.Za 5 nebo 7 let muze vypadat jako Miley. Vzdyt je jeste mala holka to ze sem porad pisete ze vsechno je kvuli tomu,ze je Miley slavna.Treba za 3 roky nebo vic muze byt slavna taky a svym usilim:by me opravdu zajimalo jestli ste vsichni tak zavistivi nebo proste nechapu proc ji nenavidite?? a to ze neco pisou v casopisich neznamena ze je to vsechno pravda. *3*
    • Re: Noah

pravda....nemaj právo ji kritizovat
  • kristynajackson :)

ahojky máš naproustou pravdu o noah jak může vůbec exstovat? *15* *15* *15*
    • smiley.ell

Re: kristynajackson :)

jdi do háje....
  • petkasusilova

Hello.

Hi,
    I'm Noah Cyrus.
    Thank you for all the support and also,
    whether bad or good contributions and assessments.
    Certainly I am one of you well know,
    but if not, look on the internet, where it is about me
    written a lot of things whether negative or
    genitive.
    Sincerely your Noah:) *3*
    • smiley.ell

Re: Hello.

Ahoj já jsem Elvis Presley.jak se máš??..........ironie *5* *5*
      • přesně *3*
      • Re: Re: Hello.

to bylo trapný, víš to??
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
    • tfpdaa

Re: blog-soutěž

sorrY s Noah, mám to skopírovaný :D
  • kristynajackson

Noie=TRAPKA

Nechápu proč si říká "Noie"
    Nikdo jí tak neříká!!!
    Chce být zajímavá!
    A MIMOCHODEM! ONA MÁ ČERNÝ VLASY UŽ!
    ZRZKA JÍ UŽ NEBAVILA *15*

A vaše fotka je hnusss *15* *16*
    • zenonqua

Re: Noie=TRAPKA

chod do riti ty trapka. co zawidis jej, ze sa prefarbila??? a howoris o nej, ze je skareda?? by som chcela widiet teba jak wyzeras! a by ma zaujimalo, ze co ti ta holka urobila,ze tu wsetkych otrawujes tym swojim pindanim ze jaka je trapna. si uwedom jedno! ona ani newe ze existujes! ta sa spamataj a uz tu nic nepis! ! ! ! *13*
    • Re: Noie=TRAPKA

už laskavě táhni do p*dele...a když ji tak nenávidíš tak by mě zajímalo jaktože o ní tolik víš
    • miissjackson

Re: Noie=TRAPKA

*15* *15* *15*
  • kristynajackson

:D

NOAH JE MALÁÁ KRAWKAA HNUSNÁÁ *15*
    • Re: :D

jo?? a ty jsi velká krawkaa hnusná..se už laskavě vzpamatuj...a měla by sis změnit zásobu slovníku..ta tvoje je už totiž dooost trapná,stará a zaostalá
      už sem prosím něchod,protože podkud sis nevšimla tak tě tu všichni opakuju všichni teda až na tu tvoji sestřičku nesnášejí.....ty jsi nespíš už vážně nevíš rady když se tě musí zastávat ONA
      • zenonqua

Re: Re: :D

kdo je jej sestra??
        • Re: Re: Re: :D

no..nejsem si jistá jak se jmenuje ale myslím že v tom jménu na osobnostech má taky něco s jacksonom...a stejně nadává na miley jako tady naše milovaná kristýnka
          • zenonqua

Re: Re: Re: Re: :D

jaaj tak diks :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

jžš..tak sorry no..sem se spletla..to byl asi někdo jinej.jen že se tě tak zastává a že psala v jednom komentu u miley že ji ségra řekla nějaký kecy no...sem to tak prostě pochopila..ale to nic ní na faktu že jsi K*áva
            • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: :D

HAHAHAAAAAAAAAAAAA to neníí moje sestraa *15* mám jednoho brááchu!
              *15* *15* haha Spařbáá !!
  • mam skype na ni

mam skype na noah cyrus volala sem si s ni je to noahx.cyrus......je to ale fakt bomba mam i na miley je to mil.hot cyrus *3* *5*
    • carolinecostaxjb

Re: mam skype na ni

Ahoj Kelly,Tohle opravdu není skype na Noah ani na Miley.Jestli by jsi chtěla dám ti pravou Miley a Noah,protože jsem si sní volala přes USTREAM A MSN.
      • Re: Re: mam skype na ni

ok tak mi ho pls dej ..:D
        • Re: Re: Re: mam skype na ni

POsles mi ho na maila??
    • Re: mam skype na ni

je to opravdu ona??jsi si jistá??
      • kristynajackson

Re: Re: mam skype na ni

Neeee Noah PRAVÝ SKYPE A OTEVÍRÁ KAMERU!
        JE : Noah.Cyruss
        ona je praváá *3*
  • Miky

Ahoj noah Cyrus není ošklivka tak jjak si myslíte je ještě malá a ještě z toho namá rozum chce být jen vyparáděná jako jiný holky jednou trochu dospěje vy jí jenom závidíte *3* *3*
    • michaela23

Re: Miky

5ikám jim to tady celou dobu :) *3*
  • michaela23

OMG

Jo a to co nosí a v kolikati letech vám muže být jedno :D Taky vám neřiká že vypadáš tak a jak santusák.No vlastně s váma by promluvila tak by se neponižila :D Takže milá dítka sklidnite hormon :DD
    • michaela23

Re: OMG

Jo a neberte osobně :D Myslím to obecně :D
  • michaela23

Pipinky :D

OMG .. Malé děti které řikájí že ju nesnáší ale přitom jí zavidí :) Řeknu vám jedno vy jí mužete opravdu jen v tichosti závidět :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit