Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zenonqua

michaela23

jeej diki :D
  • zenonqua

.

ludia fakt sorry ze som tu pisala o Noah tote veci. Pozrela som dajake jej videa teraz sa mi zda ze je celkom zlata :D
    P.S.-michaela23:nemusela si o mne nieco pisat
    • michaela23

Re: .

Promiň teda , je skvělé že už na ni máš lepší názor :) *3*
      • Re: Re: .

spíš trapné *16*
        • michaela23

Re: Re: Re: .

Mlč! *9* *5*
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: .

MLČ SI SAMA! *16*
            Ty mi nebudeš říkat abych mlčela! *13*
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: .

Kristýno táhni!
            • michaela23

Re: Re: Re: Re: Re: .

OMG
  • Annij

NOAH JE........... *16*
    • Re: Annij

Pravdaaa *10*
  • Nechápu

Fakt nechápu, proč s ní máte takový problém?! Ona prorazila už ve svém věku, což jste vy nedokázali. Ani já nejsem známá, ale aspoň se ostatním do jejich života nepletu a nenadávám jim za to, jací jsou. Všichni jsme jenom lidi! I ona je obyčejný člověk a neliší se od nás, sláva lidi nějak nezveličuje.
    • Re: Nechápu

CO TO MELEŠ ONA JE JENOM SLAVNÁ KVŮLI MILEY!
      JÁ JÍ VŮBEC NEZÁVIDÍM !!!!
      NEMÁM CO! TU JEJÍ VELIKOU DRŽKU? *7*
  • michaela23

Slepice

Vy slípky tak hrála v jednom filmu noa co ,má slavnu rodinu proto je slavná noa,, Ale vy jste tady ty největší trapky ,, S těma vašema ubohýma kecama,, akorát jí zavidíte a chtěli byste být na jejím místě.. Jste ubohy musím se vám smát... "TRAPKY"
    • Re: Slepice

TAK SE SMĚJ ..MOŽNÁ JSME TRAPNÝ ALE NAROZDÍL OD TEBE PLATNÝ!
      PROSTĚ SE NÁM NELÍBÍ A DRŽ KLAPAČKU TY MICHAELO-KRAWKO! *16*
      • michaela23

Re: Re: Slepice

Co si to dovolouješ ? ty slepise jedna,,, Seš upe vylizaná ,,prosimtě vždyť ničemu nerozumíš tak se do toho tady neser, a Mi sme spolu ovce nepáslí takže mi přestaň tykat...!!
    • Re: Slepice

jop naprosto s tebou souhlasím! :)
  • LOL

Nechápu proč s tý krávy děláte to co neni,hrála jenom v jednom filmu,ale jenom za někoho mluvila..lol.
    A Hrála v ůplně malých zcénách v hanně montaně!!..já jenom říkám svůj názor..
    a slavná trochu je protože jeji sestra je miley cyrus..no! .....................
    a ona ze sebe dělá A OPIČÍ SE PO MILEY AND MANDY SHOW TAK DĚLÁ NOIE AND EMILY SHOW
    TAKOVÝ TRAPKÝ ŮPLNÝ JÁ JÍ NESNÍŠÍM! *16* *16*
    • kikisecek10

Re: LOL

Jo máš pravdu.Ona je slavná jenom kvůli miley.Koukala jsem se na její videa a strašně se předvádí.Taky jí nemam ráda.Ale co nadělat.Ona za to nemůže.aspon hrála v nějakym filmu ale my ne.
    • Re: LOL

Hmm..to máš Ted Pravdu Holka..Já S Tebou Naprosto Souhlasím! *5*
      Já Jí Taky Nesnáším *10*
      • Re: Re: LOL

Víte co vy "df" a "Mikaila"?! Jedinej kdo je tu kráva jste vy dvě! Nic ani nepochopíte! Jediný v čem máte pravdu je to že je slavná jen kvůli tomu že Miley je její sestra a tom že se opičí po Miley&Mandy show, kterou si pojmenovala Noie&Emilly show! Ale to nikoho netrápí! Kdyby to nějak vadilo Mil nebo Mandy tak jí to na rovinu řeknou protože jsou obě upřímné! Děláte z toho akorát šílenou vědu! Takže si sbalte všech svých pět švestek a táhněte někam nadávat na jinou diskuzi my tu na vás nejsme zvědaví! Jo a...mile vás prosím aby jste si ty svý žárlivý scény nechaly od cesty!
        • Re: Re: Re: LOL

DRŽ HUBU!
          TOHLE JE DISKUZE O NOAH VELKÝ DRŽKY!
          A NEPÍŠE SE TU ŽE TADY MUSÍ BÝT JENOM FANOUŠCI! PROSTĚ JE O O NÍ A JÁ SI TADY MŮŽU MLUVIT CO CHCI TY ***--*-*
          NECHÁPU CO Z TOHO BUDEŠ MÍT ŽE SE JÍ ZASTÁVÁŠ!!...PŘILETÍ ZA TVOJIM HOVNEM Z AMERIKY DO CZ ?? NE TAK SKLAPNI TY TRAPKO.A TY TVOJE DOSPĚLÁCKÝ ŘEČI SI NEJ PRO TVOJÍ MATKU,A NE PRO MĚ JO ?!?!
          A TY SI ZBAL TY TVOJE SMRADLAVÝ HOVNA A JDI NĚKAM A VEM SI I TU BEZZUBOU NOHU!

*16* *16*
          • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: LOL

jedno mi řekni...od kdy maj nohy zuby? Bych ráda věděla...tvoje je maj? a říkám ti to naposled..mě je u prdele že je ti 22 nebo kolik ti to vlastně je! -.- ...a co z toho budu mít?! no já nevim...asi zase ty chvíle smíchu co mi tak chyběj po hádkách z haterema co ze sebe zase vyblijou -.-
          • Re: Re: Re: Re: LOL

Tak,to máš Pravdu Noah je fakt "hovno"
            Souhlasím s Df ;)
  • hilka

takze.. :D

hej twl ste normalni?? .. !! .. vy snad Noah znate ze o ni rikate jaka je to pica, ze je namyslena a tak? .. ne vite akorat tak hovno!! .. ja proti ni nic nemam.. asi jako kazdej fanda Miley ji zavidim ze je to jeji sestra.. :D .. ona ma vlastni styl a treba ted nevipada nejlip ale je ji teprv 11 .. Miley taky nevipadala v 11 tak jak vypada dnes.. proste postupem casu se zmeni .. ja treba Noie and Ems show mam docela rada anglicky umim dobre takze rozumim a casto se i zasmeju :D .. Noah je proste takovej malej broucek :D :D .. a opravdu si nemyslim ze nema zadny talent.. kdyz jsem koukala jak dabingovala Ponyo tak ji to opravdu slo..umi hrat na piano a na klavir.. a kdyz koukam na osobni videa z jeji skoly kde Noah tancuje tak je opravdu dobra!! .. snad ani ja neumim takhle tancovat ;) :D .. prestante ji urazet jak by bylo vam kdyby vam porad nekdo nadaval?? .. podle me uz ted neni tak spatna a az ji bude trebas 15 tak bude krasna.. a jeste vic talentovana nez je ted..!!.. myslim si ze o ni jeste hodne uslisime ;) ja ji mam docela rada.. jsem neco jako jeji fanda ;) :D
    • Re: takze.. :D

NOAH JE KRÁVA VYLÍZANÁ
    • Re: takze.. :D

drž hubu prostě jí nesnášíme ty trapko delas ze sebe chytrolinku jna tu holku nesnasim a to je moje vec a ty se do toho neser a sklapni tu tvoji nevychovanou hubu! *16* *16*
      • Re: Re: takze.. :D

tak sem laskavě nepiš!!!!!!!tohle stránka jen pro její fandy aby si tu on ní psali atd..a ne pro vás tupce kteří jí jen zavídí a kvůli tomu nadávaj!!!!!!tak jí nechte na pokoji.
      • Re: Re: takze.. :D

Přesně já jí taky Nesnáším !! tu noah krávu *10*
  • michaela23

kateřina

kateřina: Víš proč by ste tu neměli psát ty vaše názory? Asi ne.. Tohle není stránka na to aby ste tady psali vaše přihlouplý názory na Noah (např:že nemá zuby).....Je to uhozeny a jestli jste doťeťka nepochopila že je tohle stránka pro fandy.. Tak vám fákt někdo stojí na vedení.Založte si stránku kde můžete psát sve názory možná to tam bude někoho zajímat ale tady NE..!!!
    *7* *1*
    • Re: kateřina

nenene,je to stránka pro noah ku*u
      a tady si může psát kdo chce a co chce!
      ty krawko trapná každý má svůj názor aby bylo jasné ty trapná nevychovaná *** *16* *8*
  • leniistars

Birthday

Happy Birthday Noah ILU♥♥
  • Noah Cyrus

Ahoj! Chtěla bych říct svůj názor na tohle celé. Myslím si ,že Noah by nebyla vůbec slavná.Nebýt Miley a jejího otce nikdo by o téhle vtěrce nevěděl. Je velice rozmazlená a taky ošklivá. Kdyby to byla moje sestra nebo hůř moje dcera hanbou bych se propadla do země. Je velice ošklivá a netalentovaná tohle není osobnost ale namyšlený spratek. A vy co jí tak obdivujete nevím co na ní přesně obdivujete proč ji bráníte , že je to jen dítě přitom její 11 a v tomhle věku by aspoň mohla umět něco pořádného než se všude vtírat. Podívejte se na Patricii Janečkou To je talent a její 12! Vydíte to ? Patricia je mnohem talentovanější než tahle malá vtěrka. Patricii znám osobně a je velice hodná a není rozmazlená a namyšlená . Vidíte že dívky v jejím věku můžou být talentované a milé a nenamyšlené tak tady lidi prosím vás nepište že je to jen dítě! Je to prostě holká která je namyšlená , ošklivá a myslí si že je talntovaná a bůhvi co ale přitom to není pravda. Tohle je můj názor. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit