Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaela23

jejda

Jste normální? Vždyť je to malé dítě,ona se vybarví až bude starší..A že nemá zuby noa co? Narostou.Řekla bych že vy kteří ji nadávate jí akorát závidíte protže má slavnou rodinu tak se o ní píše. Vy byste chtěli být akorát na jejím místě.Tak se vzpamatujte a přeneste to přes hlavu a přestaňtě tady psát takové slátaniny.*7* *13* *9*
  • michaela23

:)

Happy birthday.... *4* *4*
  • Naroteniny

Happy birtoday Noah!!!! *4*
  • sindrom

narozeniny

všechno nejlepí k narozeninám
  • fuj

Mě se vůbec nelíbí! Najednou je z ní osobnost když má slavnou sestru. A přitom je to taková příšera! Když jí vidim chce se mi blejt!
  • disneychannel01

Noah=Blé

Ať si první necha narůst Zuby,a pak může se ukazovat v televizi!
    Na tu její držku se dívat nemůžu !!!!
    Kráva hnusnáááá !!..
    Tohle spíš není stránka pro ti kteří,jsou její fanoušci [ohh ona nemá fanoušky],ale pro ti kteří jí nesnáší :DD *16*
    • hlavicka25

Re: Noah=Blé

hele vždit je to malé dítě tak ji nechte bejt.Kruci to ty jsi kráva ne něco horšího ty jsi pochcaná čubka která neumí nic jiného než nadávat.Nejdřív si podívej ty do zrcadla krávo vymrdaná.Radši sem ani nepiš nikdo tu o tebe nestojí ty nááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
      • Re: Re: Noah=Blé

lepší být pochcaná čubka než být noah nebo příbuzný noah a nebo být tebou !!! tak zmlkni ty pičo hnusná !!!! bezatk ti je 10 protože holky v takem věku mjí rády ještě Miley cyrus, noah cyrus atd..... tak už ti někam nechápu proč ji furt bráníte a dítě to sice je ale v tomhle věku by mohla mít větší mozek ne?!
  • zenonqua

bleee

no fakt je strasne skareda!! to aj gorila je krajsia jak toto :D. a ani sa nedivim ze sa s nou nikto okrem jej sesterky nebavi sak si pozrite tu fotku kde je aj s tou cernoskou aj dajkou blondinou, obe tam vyzeraju celkom norm. iba ona jak retard!!! a chudera emily :( fakt ju lutujem ze je jej sesterka !!
    • disneychannel01

Re: bleee

PŘESNĚ!
      • vilda158

Re: Re: bleee

máte pravdu!!kdys ma proslavenou segru tak si myli ze jeproslavena i ona.to se ale plete!!! *16*
  • imjustfan.addme

Noah Nemáá zubby!

Noah...Ježiši největší bezzubá [jak psaly v bravu "ošklivé káčátko" ]krááva!!
    MYSLÍŠ SI JENOM ŽE JEJÍ SESTRA JE HANNAH MONTANA TAK ONA JE KRÁLOVNA HOVEN??
    A nechápu proč se jí tady někteří zastávají :D cO S TOHO BUDETE MÍTT?
    ona vás stejně nevidí co tu píšete!
    A ořád bude namyšlená Kráva!
    to už je lepší Stella Hudgens sestra Vanessy hudgens!!! *4*

Ale,Noah bezzubá kráva!
    Fotky má takoví že se mi chce zvracet!
    A vipadat jako ona to bych se radši zabila :D *10* *10* *10*
    Já jí nesnáášíím
    A Emily Grace Reaves je lepší a je roztomiláá...
    • mileyhm

Re: Noah Nemáá zubby!

vy jste ale,máte něco proti 11 letým dívkám? já taky neměla zuby a vypadala jsem jako pííííp.ale narostly a ted mi děcka říkají,že vypadám jako BELLA SWAN
      a je to pravda.
      co když až bude mít 17 jako vy a bude z ní nádherná holka
      (samozdřejmě at myslí každý co chce.toto je pouze můj názor)
    • Re: Noah Nemáá zubby!

jo nejradši bych se poblila než abych ju viděla máš pravdu-dělá ze sebé královnu popu jasně nesnáším prostě rodinu cyrusových
      PS: no fuj fakt hnusný *3* *7* *13*
      *3*
      • zenonqua

Re: Re: Noah Nemáá zubby!

moja rec :D
  • blee

Ta holka je upe hnusná, fuj!
  • lady-dh

:-((

ona dovede bejt otřesná... *9* hlavně to na youtube: Hi,i'm a Noa a emily:I'm a Eim nebo co to furt..
    Emily je rostomiláá..
    • smilezz-montana

Re: :-((

To není pravda! Jejich show je náhodou super! A nechte jí bejt! Je to normální malá holka! A je super!!
      • Re: Re: :-((

ty kravo,vzdit je hloupa ,namislena a bohata krava .nevidelas jeji cerne vlasi ?vzdit bila blondina *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit