-
je to rozmazlený fracek a vypadá jako prostitutka *11*
-
co len 150 cm ja mam 154 a mam 11 rokov
-
Je to rozmazlenec !!!!!
It's spoiled child.It seems pretentious to the 13.Vypadá her as if she was 16 while she 13.Pizizubka one!! Also, there is also a prostitute. No words I do not just look like a whore!! *11* *7* *10* *10* *13* *9* *11* *12* *12* *12* *12* *16* *11* *10* *13* *9* *8* *8* *8* *9* *8* *7* *13* *7* *12* *12* *12* *11* *10* *16* *10* *13* *13* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1* *13* *7* *4* *13* CZ:Zdá se, že domýšlivý na 13.Vypadá ji, jako by jí bylo 16, zatímco ona 13.Pizizubka jeden! Také, tam je i prostitutka. Žádná slova Nechci jen vypadá jako d*vka! -
jsou si Miley nehorázně podobnéé a obě miluju:3333
-
:DD ste fakt moc.. =)) ona má na víc než my tady všichni dohromady=DD A no a co, že se maluje, už já jsem se malovala v jejich letech.. jsem sice o 5let starší než ona, ale musim říct, že je nadherná..A Miley Cyrus, když změnila svůj styl a vkus, už to není ta krásna Miley Cyrusová.. TAKHLE SI TO JEN VŠE ZKLAZILA!! PŘITOM BYLA TAK NÁDHERNÁ..=)) snad popřemejšlí a dá se zase do kupy.. a nechá si už dlouhý vlasy a styla jakej měla dříve, když ne a bude dělat takový p*čoviny, tak na to doplatí!!!!!!!! Ale NOAH má od ní hodně daleko.. sice je krásna ale na Mackenzie Foy fakt nemá..
-
Takže nazdar.Já jsem o hodně hezčí než nějaká prasnice !! :* Je to namyšlaný rozmazlený fracek který jenom.....No prostě bude stejná p!pka jako miley !!! :* *12* *3*
-
-
1. Si ako keby ťa niekto vyzvracial
2.P!pka budš ty
3.Namyšlený,Rozmazlený fracek si ty -
a ty jsi p!!!!ča a ke všemu ještě namyšlená...ta kombinace není ani možná *3* *15* ne fakt zamysli se nad sebou<--můj názor na tebe
co kdy udělala Miley špatně nebo Noah?! Miley se teď chová možná jinak ale furt má ráda zvířata,pomáhá lidem..ma ráda svou rodinu možná by sis mohla poslechnout její interview -_-
-
-
Je to moje idolka *12*
-
Hele Češi zbláznili jste se? Umíte akrát závidět a pomlouvat. Noah osobně neznáte, tak ji nemáte právo ani soudit pode vzhledu a pomlouvat. Že se líčí? No a co, je jí 13, já jsem o půl roku starší než ona a neznám skoro žádné dívky v našem věku které by se nelíčili. Není to náhodou její věc, jen jí závidíte že je slavná, to samé můžu říct o její sestře, která je pro mně velkou inspirací. Nevadila mi ani jako Hannah Montana ale teď její styl punk zpěvačky přímo zbožňuju. Nejsem nějaká velká faninka ale když je mi nějaká osobnost něčím sympatická ( miluje a pomáhá chudým a ohluchlým dětem, má ráda zvířata, má úžasný styl a krásný hlas) tak ji mám prostě ráda. Tak hateři a pusťte se do mně!!! :p *14*
-
-
mám stejný názor Gabriello :))
-
(y) palec hore *3* kdyby jsem tě mohla poznat...
-
-
Je to hrozná Barbie ta Noah nechápu proč se líčí už tak brzo, a kluka v 9 letech ? tak to je fakt ujetý *1*
-
10 letý holky už choděj v podpadcích, chlastaj a hulej, prostě rodina Cyrusových jsou akorát k**oti. Svět jde do sraček..