Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrozná kráva, chudák Miley za takovou sestru, nechtěla bych. Za ní bych se styděla a ukončila s ní veškeré kontakty (s tou NOah) *16* *10* *12* *12* *12*
    • taky mi připadá jako rozmazlený fracek *7*
  • Je mi 15 neměla jsem ani jednoho kluka, ještě jsem se nemalovala neoblíkla jako kur...A to je mi 15 a jí 13 a jsem za to dostatečně ráda jsem šťastný člověk *4* *4*
    • máš pravdu ona už to má v očích že bude jako Miley ono stejně je jejich rodina celá vivedená až na jejich tátu ten je normální.nebo ty fotky ty mě dostaly ona drží telefon a tašku jak nějáká panička je tak nesimpatycká na první pohled to medison lovato je lepší
  • rose.l
    Miley Cyrus je omnoho krejší. Noah je hrozne škaredá..tie fotky. No co nie každé dieťa sa podarí...... *9*. Inak ma tazkej život, ked ju každý kritizuje........ale to ze je škaredá je pravda
  • Je jí 13 a chová se jako ****....
    • je hrozně nesympatická, takže rozmazlenej fracek *7*
  • kdyz se maluje je fakt jinačí *12*
  • Vím kdo je Destiny, protože já jsem VELKEJ fanoušek Miley, Noah, Billiho atd. Jsou to fajn lidi
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • Nedávno, v těch 10. letech jsem ji fakt nenáviděla. Ale změnila se, miluje koně, a v tom, že ji Miley inspiruje mi fakticky nevadí. *1*
  • Alysa.Coleman
    Noah je pekná.Mám ju rada.Mám rada aj jej sestru Destiny.Ten kto je fanúšik Miley vie kto je Destiny. *14*
  • nenávidím jí už jen kvůli její trapný sestře *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší