Přejít na výpis diskuzí

Noah Hathaway

OSOBNOST 5.3.2007 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • quickly

Re: portrét

jezisi to je tak nadherny...Chci taky řak umet kresli:D *1* *1*
  • atreyka

portrét

Mrkněte na tohle: http://amaranthie.deviantart.com/ar t/Noah-Hathaway-107716569
    krásný ,naprosto dokonale nakreslený. *14*
  • quickly

PLS

takže..moc ráda bych vás pozvala na můj blog www.ajulka3.blog.cz abyste se přihlásili do FanClubu ...budou potom různé soutěže za hodnotné ceny:Dfotomontáže atd
  • Omluva

Omlouvám se za ten předchozí a asi trapný příspěvek. *7* . Totiž kouknul jsem na ten tvůj blog a nejenom, že je moc pěknej ale taky mě překvapilo, v kolika filmech Noah hrál *4*
  • Trochu zapoměli...

Mimo Nekonečného příběhu hrál také v seriálu BATTLESTAR GALACTICA jako Boxey. A ještě hrál bráchu tý praštěný holky ve filmu TROLL *3*
  • atreyka

Re: Ja Chci diskuzi

Přesně.Taky se mi nejvíc líbí v Neverending story a pak v Trollovi. *14* *14*
  • quickly

Ja Chci diskuzi

Ahoj lidi podivejte se na muj web www.ajulka3.blog.cz je tam neco o noahovi a lots of fotecek tak se kouknete:D jo atreyka ma pravdu musime neco nahodit......ME SE NOAH LIBI NEJVICE V NEVERENDING STORY A V TROOLOVI:d *1* *1* *1* tak je tak maly ťuťu
  • quickly

Re: láska až za hrob

ceůkem pradva.. *16*
  • quickly

Re: Re: Noah Hathaway

souhlas s tebou a to ze s nim chodis.....ehm...mozna jen v predstavach
    takze banan *16*
  • atreyka

Re: Noah Hathaway

To určitě..Noah je ženatej a jeho manželka se jmenuje Samira.
  • Noah Hathaway

Miluji Noaha. Víte proč? Protože sním chodim. *14* *14* *14* *14*
  • cauky

nazdarek mam milion obryzku(teda budu mit) a pak se cumnete na muj blog ale neim estli este bude hotovej:) www.ajulka3.blog.cz
    *5*
  • láska až za hrob

Ahoj holky,je mi 31 let.Joo to byly časy co jsem zbožňovala tohoto idola.Musím ,ale přiznat,že ta platonická láska trvala docela dlouho.Je mi jen líto,že teď už není ten krásný kluk.Musím přiznat mé zklamání.Je to teď obyčejný americký chlap.
  • Noah

Moc se toho tady v diskusi neděje.Měli bysme to napravit!Nahoďte nějaké téma a pište např.které filmy s Noahem jste viděli,kde se vám nejvíc líbí atd.
  • oprava

PROMIŇTE MÁM TAM PŘEKLEP.TEĎ MU SLUŠEJ SPÍŠ KRÁTKÝ VLASY A KOHOUT *3*
  • Pro Atreyku

máš pravdu Atreyko už není tak hezkej teď mu slušwj spíš krátký vlasy a kohout *3*
  • Re: majda005

Mě teda starej nepříde,ale už není tak krásnej jako když byl kluk.Mě se nejvíc líbí v Neverending story.
  • videoklipy

přidala jsem pár videoklipů tak se můžete juknout ahoj *4*
  • FC

ahojky pls přihlaste se do fanclubu noaha na strance www.quickly1.blog.cz *15*
  • majda005

Škoda že už je Noah starej,teď má ale fajn kérku. *3* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit