Přejít na výpis diskuzí

Noah Scott Ellenwood

OSOBNOST 20.3.2011 
229 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: .....

Pěkné že ho bráníš. ;)Je úžasnej! Ale ten kometář je trapnej. ;P
  • Re: .....

Asi protože má talent ty ignorante.;)
  • Re: yes..jes..jez

On je úžasnej.Jednou bude můj. ;)
  • Re: no...

Tak to hovno kamaráde. ;) A navíc Jb není hnusnej. :P
  • Re: ggg

Zalez ty kriplíku!Beztak si popsal sebe.Takovýhle kecy mají jen hnusní žárliví lidi. ;P
  • zrada:(

Přidávejte se moc prosím!!Tohle je Noahova facebooková officiální stránka..tamta se z neznámého důvodu smazala a vešchny nás to dostalo tak nám prosím pomožte a přidejte se..posílejte dál a vkládejte fotky a videa pomůže nám to...Noah s rodinou si to zaslouží za to co pro nás dělají a my je máme rádi tak se k nám přidejte a pomožte nám s propagací <3 děkujeme moc-Noah's Fans <3 http://www.facebook.com/pages/Noah-Scott-Ellenwood/205753049471196?sk=wall
  • ehm

ahoj, mě také noah přijde nesympatický,špulí tlamu jako kačer. Nechci nikoho urážet, ale prostě se mi nelíbí ;)
  • prosim

Kolik je prosím Hannah?
  • Re: ...

Tak ses teda fakt ZTRAPNILA krávoo !! vadí ti když někdo fandí Noahovi ??!! máš něco proti ??! mno já vím,že je millionkrát lepší než TY !! jenom mu ZÁVIDÍŠ !! ŠLAPKO !!
  • Re: Nechte Noaha !

ANO !! SOuHLAS ! nechte noah být !!
  • Nechte Noaha !

Nechte Noaha bejt a nekritizujte ho!! Nic vám nedělal,abyste mu tu nadávali ! Je skvělej ! Všichni ze SuperStar je aspoň trochu dobrej,to by nebyl v semifinále !Takže ti ,co mu tu pořád nadávájí tak m jenom ZÁVIDÍ !! Jděte se vycpat ! Já třeba taky nemám ráda Michala Šepse,ale taky mu nenadávám ,takže se zklidněte ! Určitě kdyby Noah nebyl v SuperStar a nebyl by známej ,lidi by mu takhle nenadávali !! Jenom m všichni ZÁVIDÍTE !!!!!!
  • Re: ggg

OK chápu že ti je nysympatickej, ale nějak jsem si nevšimla , že je tlustej...a nechápu, že když ti tak vadí, proč ti stojí zato dívat se na jeho profil???
  • wauworld

Re: hjhjgj

ne ! On je nejmladší a na mnoha fotkách to bylo vidět !
  • wauworld

Re: Re: fakt konec

jenže ona je teprve ve druhé třídě :-) pomocné školy :-)) !
  • wauworld

Re: Re: Re: No, tak se tu Češi a Slováci zase projevili

prej už znovu nemůže kdyš se dostal až do semifinále
  • vterinka

noah

*14* i love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anys.roxy

Re: No, tak se tu Češi a Slováci zase projevili

Noah si zasloužil být ve finále místo ševčíka,ale na druhou stranu je dobře že odešel,neplatí pro něj smlouva do toho roku 2015,ale jen že část výdělků půjde na novu co si vydělá ta část zisků... Český národ by se měl stydět,takoví nadaní chlapci tam byli a oni takhle,buďto sou blbci nebo opravdu fanynky hlasy posílali ale málo,naštěstí se chce chytit na pěveckou dráhuu tak aspoň tak
  • wauworld

Re: ...

neřešte blbosti jestli má rovnátka a tak !
    Šlo hlavně o zpěv !!!!!!!
  • wauworld

Noah měl vyhrát....

...ale letos musí podle pravidel vyhrát slovák,takže měl smůlu ! Ale popravdě řečeno nikdo z finalistů nedokázal zpívat tak procítěně jako Noah ! Dokáže vyvolat tolik emocí ! Je nejlepší a mrzí mě že ho Habera svými urážkami potopil ! Stejně ale vypadl neprávem díky podvodu !
  • ...

Je to můj nazor tak! ;)
    Mně osobně se moc nelíbí příjde mi nesympatický.. :)) Ale víc ho uražet nehodlam nic vic nejde ... (nedavata to smysl co sem napsala) :DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit