-
Re: ggg
Prosimtě ty se sklidni.. Sice jsem tě v životě neviděla ale stejně určitě závidíš,že je to hezkej kluk..!! Tak mu prosimtě nenadávej aspoň tady..Jenom si to sám/a mysli pro sebe a nepiš to tu...A Noah zpívá nádherně,mluví hezky a má hlavu normální..!! Tak že jo...Mysli si co chceš to ti nezakazuju ale aspoň ho nemusíš urážet tady...Každej má svůj vlastní názor to chápu...Ale to neznamená,že ho jen tak můžeš urážet,že je tlustej..!! Přitom to není pravda...Vážně bych chtěla vidět,jak vipadáš ty :P -
Re: ggg
Hele uklidni se. Noah je hodnej a milej kluk. Mám rovnátka taky a Noah s nima mluví dobře, je hubenej, výborně zpívá, hlavu má normální a o tom ostatnim co tady píšeš je mi pěkně zle. Noah je hodnej kluk a ty se musíš uklidnit ... -
ggg
FUJJ NESNASIM HOO!
ROVNATKOVA DRZKA!
HLAVU MA VELKOU JAKO MELOUN
NEUMI MLUVIT KVULI TEM ROVNATKAM!
JE HNUSNEJ
TLUSTEJ
NEUMI ZPIVAT
NENI DIVU ZE VYPADL!
NESNASIM HO *16*
KEZ BY CHCIPL!! *15* -
Re: Re: Re: Re: podpis
byl bi to trapas né? zavolat mu kdyš tě nezná???? *7* *9* *14* -
Příbuzní???
Já na superstar nekoukala a nekoukám takže nemůžu hodnotit. Pouze z videí z Youtube.com a myslím,že spívá krásně. Jenom sem ale chtěla napsat... to sem si toho všimla jenom já? Noah je podobný Danu Byrdovi! Naprosto stejné rysy,úsměv,oči... *14*
Dan se ted objevuje na čt1 Město žen *3* -
:)
jeeeejha noah je narozen ve stejném dnu a měsíci,jako já....škoda že ne i rok.... -
Re: ....
A jako co nám tady nadáváš pí´o
Noah vypadl podvodem a tak to prostě je ty to jen neumíš pochopit jjjoooooo možná je ten debil ševčík pro tebe ten nejlepš zpšvák ilove..
Ale Noah je prostě nejlepší a tak to je a snaž se ty krávo to pochopit!!!!!! *16* -
Re: ...
Všechny holky z našítřídy mu poslali více než 5h.
Šefčík je dement stejně jako ty! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: .....
Drž hub.
Ty si taky fandil někomu a vypadl a je tu!!!!!!!!!!!!!! *10* -
Děkuju:))
Vůbec bych nečekala že můj blog bude v odkazech:)) Děkuju moc:))
http://noahscott-ellenwood. blog.cz/ -
Re: Re: Re: podpis
hej jo no a nemate nekdo cislo na noaha ?? *9* -
Re: ...
A ty si máš hudební sluch?Na kolik hraješ nástrojů?Já třeba hraji na klavír, kytaru a zpívám a myslím si, že mám docela dobrý hudební sluch.
Proč by jsem měla JÁ TOBĚ posílat nahrávku s odzpívanou písní?AH...Takže ty tady chceš říct co?"Hraju na meega hodně nástrojů.Mám lepší hudební sluch jak Habera a Ševčík je nejj."Takhle jsem to pochopila...
Noahovi nefandili holky 13-15, které jsou podle tebe "nádhery".Já mám například 18 hraju fotbal,basket...Jsem sportovní typ a nejsem žádná "nádhera" a jestli toho Ševčíka tak miluješ tak založ o něm stránku a tam básni jak je nádhernej a roztomuloučkej a jak nááádherně zpívá.My to tady poslouchat nechceme! -
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Oh já sem s ním chodila do školy :P :D :D ♥♥♥ *14* *15* *14* -
Re: Re: podpis
nás zajímá noah *14* -
Re: Re: o Noahově vypadnutí
jo měl vypadnout ten kurc *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: o Noahově vypadnutí
fakt ja jsem my slela že vyhraje *14* -
Re: Re: no...
spíš Americkej :-)) ! Ale vážně,Bieber ani omylem ! Noah je svůj a má rád spíše zpěváka Michaela Bublého !! *15* -
Re: Re: FANS FOREVER!:-)
:) moje slova.. byl nejlepší a já zůstanu jeho fanynkou *14* -
Re: Re: Re: Je to hrozné :'(
na jedný stránce nevím na jaký,ale byl s nimi rozhovor (s anetkou,alex jergušem a noah) tak se někdo ptal jestli půjde do další superstar a jednoduše odepsal: ne ... takže nepůjde ale on žádnou superstar nepotřebuje prosadí se i tak,jen mu to třeba pomohlo aby si zvykl na větší podium a na první krůčky... -
No on byl nej ze superstar
nej kluk ze superstar co dodat!!