Přejít na výpis diskuzí

Noah Scott Ellenwood

OSOBNOST 20.3.2011 
229 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misoben

Re: no...

Ne
  • Re: podpis

Já budu mít číslo na šepse jeho fb a podpis kámoška byla jeho sousedka
  • Re: Re: Re: o Noahově vypadnutí

jj ton je pravde nešli mu dva dny úposílat hlasy někdo to zablokoval *16*
  • Re: .....

a co tě to zajímá :P to není tvoje věc no a tak tady je seš ubohej
  • lilien 17

zatím co ty si chytrej ne? *1* *1*
  • no...

českej Justin Bieber??
  • luciiq

Re: Re: Re: ...

ty si mysliš že by Noah tohle napsal? :D hele už je to trapné jak si na něho pořád někdo hraje...je to ubohé
  • Re: ...

Jasně..., máš pravdu !! Noahovi posílají 10-15 let.. ale Ševčíkovi posílají 50-100.. Tak nevim co je lepší.. puberťačky nebo báby z domova důchodců.. ;) *3*
  • luciiq

Re: Re: Re: ...

ty si asi hodně věříš že? :D
  • luciiq

Re: Re: Re: Re: o Noahově vypadnutí

nehraj si na noaha :D
  • obsession

yes..jes..jez

Noahovi jsem fandila už jenom kvůli tomu, že není ten typický český pubertální výrostek. Když jsem ho slyšela zpívat okamžitě jsem měla výbornou náladu, srší z něho naprosto nepopsatelně dobrá energie. Mrzí mě, že vypadl, je ho škoda. Ta která bude jednou jeho osudová, která na něho někde čeká, je šťastná dívka. Škoda, že takových Noahu není tady víc
  • .....

lol co noah děla na osobnostech ??!! nemá tu co dělat !! tady mají být jenom lidi co něco dokázali a ne co byli v superstar ten kdo toto vytvořil je pěkně ubohý :)) stejně např. dominika myslivcová to samí .. nevím co na osobnostech děla !!!! *16* *16* *16*
  • Re: Re: podpis

a ty si kto akoze?
  • Re: Re: ...

tak a to si podelala a ten hla mam americkej ty nano nafintena a byl sem lepsi nez te skurvenej sefcik chapes??? *5*
  • Re: podpis

co kdiz ti ho nedam pak se tam rozbrecis ze *1*
  • Re: Re: Re: o Noahově vypadnutí

Mas pravdu oni mi to zablokovali a mel sem tam jeden hlas nevim proc ale pristi rok tam budu zase tk si me pak puste *14*

len by som ti chcela povedat ze noahovi fandilo strasne vela ludi ktorych poznam a nebola to len 1 vekova skupina ze 10-15 to vobec neni pravda..a suhlasim s tym ze sevcik spieva dobre...ja som chcela aby vypadol seps namiesto noaha ale bohuzial ma strasne vela fanusikov ale je to len za tu sou co tam robi a nie za spev a som zvedava ako zvladne zaspievat nejaky iny styl...on je dobry len v regae ale ostatne mu iste nepojde moc dobre takze pochybujem ze vyhra...a kto so mnou suhlasi nech to sem napise..
  • luciiq

Re: ...

hele není pravda že Noahovi fandily jen takové "zmalovaný pipinky 10-15" jak píšeš...mě je třeba 17 a fandila jsem mu...nebyl nejlepší to uznávám ale on má zajimavý hlas co nikdo nemá a rozhodně neměl jen podporu takových jak píšeš ale určitě většiny křesťanů v čr...a když tu píšeš že by měl někdo poslat nahrávku jak zpívají tak bys to mohla zvážit taky protože pochybuju že ty zpíváš nějak úžasně

To je pravda *4*
  • Re: souhlas...

Ano, naprosto souhlasím, myslím si že Noahovo vypadnutí bylo uplně na místě... protože ti co mají aspon trochu hudební sluch tak musí přiznat že v superstár je mnoho lepších zpěváku než on. *1* a to že v porotě sedí jeden horší amatér než druhý to je zas jiná věc. Ale sem ráda že tady někdo napsal i rozumné věci a pravdu :D *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší