Přejít na výpis diskuzí

Noah Scott Ellenwood

OSOBNOST 20.3.2011 
229 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: noah

to je pravda :( to udělali asik naschval :(
  • Re: Re: o Noahově vypadnutí

jo me se zda že mu to nekdo zablokoval bo mu nešli posilat hlasy
  • Re: o Noahově vypadnutí

to je pravda Noach mel užasny hlas a nikdo na neho neměl bo on byl nej :( ten Kurc meěl vypadnout :(
  • Re: ....

Také mám ráda Noaha a nechtěla sem aby vypadnul, a také si myslím, že vypadl neprávem, jelikož nešli posílat smsky, ale NEHÁZÍM vinu na Petra Ševčíka (JE MI 15), protože vím, že je to skvělý zpěvák. Jen jsem chtěla říct, že ty asi taky moc inteligentní nebudeš, když to sem nemůžeš napsat vklidu a se zdravým rozumem. Mimochodem znám i moc dospělých kterým se Noahova show líbila a navíc ne všechny patnáctky musí být ty bláznivky co když se jim někdo líbí, tak to musí takhle dávat najevo. Toť vše *3*
  • Re: Re: Noah♥

Taky si myslím, že je to neprávem, protože na netu píše spousta lidí, že jim nešli posílat smsky ... a myslím si, že by se to mělo celé prošetřit, a ikdyž ho tam nejspíš nevrátí, tak by aspon měla Nova dostat tučnou pokutu !!!
  • Re: o Noahově vypadnutí

hej Noah vypadl podvodem co sis myslela ze to byla jen hloupa nahoda ? On mel postoupit.Nemohl.Mu to nekdo zablokoval
  • o Noahově vypadnutí

doufám že Noaha vrátěj protože třeba jak má na Facebooku 41.544 fanoušků jako druhej nejpočetnější a to i přesto že už vypadl tak se tam furt počet fanoušků zvyšuje věřte já to sleduju.Tak to jim musí připadat aspon trochu divný že vypadl já teda pevně doufám že se dnes Noah na Nově v superstar ukáže a jestli ne tak sou na nově nebo v superstar fakt vypatlaný já vím že i tak je Noah už ted slavný a bude mít snad nějaké singly,cdčka,koncerty atd. ale stejně mi tam bude chybět já sem taky chtěla slyšet jak by zpíval v té společné písni protože ta minulá Příběh nekončí se jim fakt povedla a tahle se jim už asi nepovede hlasově protože jim tam bude chybět ten úžaasně zajímavý a krásný hlas Noaha *9*
  • _adinqa_

podpis

hele možná budu mít jeho potpis...a jestli jo tak ho sem hodím a všichni so ho můžete vytisknout . ale jen možná
    *14*
  • ...

jen bych chtěla navázat na ty pipinky tady!Ti kteří tady píší že měl vypadnout Ševčík místo Noaha,tak určitě nemáte hudební sluch!Ševčík do superstar rozhodně patří i když se vám vzhledově nelíBÍ.A než začnete tady pomlouvat petra ševčíka..tak pošlete vaši nahrávku s nějakou odzpívanou písničkou vy krávy.!A někteří tady píší že mu poslali 3 sms.tak jak je možný že vypadl.Řeknu vám to narovinu:Noahovi fandí jen takový ty zmalovaný pipinky 10-15 let.Ale dospělí mu prostě nefandili.A když mu poslali jenom hlasy ty 10-15 tak se nedivte že se jich tolik těch hlasů nepozbíralo. A už buďte zticha vy nádhery.jak milujete Noaha muck,.jste trapný stím!Aabyste furt plakali ,kyž někdo vypadne.Trapný jste!.A říkám naposledy až budete někoho dalšího ze soutěžících superstar že měl vypadnout on místo Noaha.Tak jste ty pravý facebookový krávy,pipky.Jak mají ten vypatlaný mozek!tak je to *16*
  • ....

jen bych chtěla navázat na ty pipinky tady!Ti kteří tady píší že měl vypadnout Ševčík místo Noaha,tak určitě nemáte hudební sluch!Ševčík do superstar rozhodně patří i když se vám vzhledově nelíBÍ.A než začnete tady pomlouvat petra ševčíka..tak pošlete vaši nahrávku s nějakou odzpívanou písničkou vy krávy.!A někteří tady píší že mu poslali 3 sms.tak jak je možný že vypadl.Řeknu vám to narovinu:Noahovi fandí jen takový ty zmalovaný pipinky 10-15 let.Ale dospělí mu prostě nefandili.A když mu poslali jenom hlasy ty 10-15 tak se nedivte že se jich tolik těch hlasů nepozbíralo. A už buďte zticha vy nádhery.jak milujete Noaha muck,.jste trapný stím!Aabyste furt plakali ,kyž někdo vypadne.Trapný jste!.A říkám naposledy až budete někoho dalšího ze soutěžících superstar že měl vypadnout on místo Noaha.Tak jste ty pravý facebookový krávy,pipky.Jak mají ten vypatlaný mozek!tak je to *16*
  • Re: noah

Máš pravdu s těma SMSkama to byl podvod. Nepotvrdili mu ty SMSky, protože má nejvíc fanoušků a vyhrál by to.
  • Re: Re: Re: Re: Noah♥ podvod !!

Ševčík zpívá luxusně, Noah neměl vypadnou protože je roztomilý a celkem dobřezpívá, měl vypadnout ten Kurc, je tak hrozně nevýraznýý...
  • noah

zajímalo by mně jestli to teda byl podvod s těma smskama nebo ne protože i já mu posílala hlasy taky a mně ani nešly odeslat,takže jako fakt nwm ale jinak určo neměl vypadnout protože když má 2 největší fanklub ze superstar tak na tom přece něco jenom bude nne *16* *16* *14*
  • Nespravedlnost

Jak už tady někdo říkal určitě to bylo zmanipulované, Kurc měl vypadnout. Ale boužel s tím už nic nenaděláme. Kazdopádně Noah SS ani nepotřebuje. Je skvělej sám od sebe a když se do toho pořádně dá, tak z něj bude tisíckrát lepší zpěvák než Gott.
    Toť můj názor...
  • Re: Re: Je to hrozné :'(

ja taky....no hlavně tu jejich společnou Uptown girl...proč zrovna onn............. *8*
  • Re: Re: <3

nn tak úplně nesouhlasim.....Nejlepší je jeho úsměv *14*
  • Re: Re: Re: Noah♥ podvod !!

úplně souhlasim Ševčík tam vážně nemá co dělat. Měl vypadnout... *8* Noah *14* *14* *14* *14*
  • Re: Je to hrozné :'(

jo je to nejhoršíí Noach je nej nej nej zpěvAK na svete nešli mu posílat hlasy ja jsem nechtela aby vypadl furt posloucham jeho píšničky on byl nej :( :(
  • Re: Re: Noah♥ podvod !!

jo souhlasím s tebou moc ševčík je jenom debil co nic neumí a navíc ze sebe dělá strašnýho frajera Noah je nejlepší prostě já jsem úplný blázen já vím :-D :-D
    moc mně štve že vypad :-( ale ještě se mi líbí marti harich ale noah byl větší favorit ♥♥♥ *14*
  • Re: Noah♥ podvod !!

mas totalnu pravdu! pokial sa noah nevráti , superstar klesne sledovanost lebo dost fanusiciek prstane bez noaha superstar pozerat. dokonca su uz aj peticie a dost im to ide! *1* noah sa musi vratit! *14* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší