-
Když se Noah objevil v televizní soutěží a já zrovna dělal svářečský kurz v Dětmarovicích kde v kantýně jsme komentovali soutěž.Všichni soutěžíci byli neznámi až na Noaha. Nekontrolovaně jsem řekl jak skvělé má rodiče, krásně zpívají a poznám celou rodinu. Odkud? no z církve do které chodím a mohu se sdílet. Táta taky působil na křesťanské stanici sboru v Karviné.To za účasti a podpory rodiny.V tu chvíli se lidé co seděli spolu u stolu ale také tři sousední sesedli k jednomu tj nášmu a ptali se kdo to je a jak se dotali sem a proč. To otevřelo téma pro které žijou a zvěstují. Tím je Ježíš a víra v něj. Zvěstovat tajemství žívoucí lásky.Řeknu vám na ten den vzpomínám rád. Ten den jsem měl strach protože lidi kolem mne byli narkomani, propadali alkoholu, kriminální minulost. Touha jím říct co i já věřím, kým je pro mne Ježíš a co pro mne znamená a co způsobil v mém životě. Tak jsem se Boha v to ráno zrovna ptal jak zrovnajim říct poselství. Od Noaha k Bohu se orátilo téma a diskuze.Překvapily mne nejvíce pozitivní názory a naslouchání. Spousta otázek a živé názory. Tak díky za Noaha a jeho rodiče že jsem je poznal. To proto, že jsem dříve poznal Ježíše a tak mohl se ocitnout v této skvělé společnosti. Stojím si za Bohem a nimi. Jsou neoddělitelní. Až je potkáte zeptejte se . S úctou Peter Putnocký
-
Vše nej k dnešním nádherným 16.narozeninám,krasavče!!! Hodně štěstí,zdraví a úspěchů.....Přeje Julča
P.S: Vím,že si to nepřečteš,ale to je jedno,lowuju tě!!! *14* -
Všechno nejlepší *14*
-
Noah :D
Je zvláštní ( v dobrém slova smyslu ) . Fakt originál !! Jsem ráda že je v Superstar :D Moc mu fandím ....... pls posílejte hlasy , nemám kredit :D *14* -
Krásný
Moc krásný klučina..a jsem rada že může být v Superstar.Moc mu přeji,aby vyhrál ikdyž vím že na to maj i jiní. *14* *14* -
-
Re: Krásný
Jou mají xD ale ON musí vyhrát :D i když bych řekla že Ševčík tež nezpívá škaredě ;) ale Noah ♥ ♥ ♥
-
-
super klucina!!
krasne zpiva to napohled a je celej kasnej ;) hej nevite kde ted presne bydli? dekuju *4* -
-
Re: super klucina!!
Bydlí v Českém Těšíně *3*
-
-
Těším se na něj!
Úplně se těším jak zítra zazpívá *14* Nevíte někdo náhodou co má zítra zpívat? *4* -
-
Re: Těším se na něj!
Michael Bublé - Haven't met you yet *3* *4*
-
-
............
Sem s ním chodila do školy! *1* -
-
Re: ............
ty si snim važne chodila do školy:D:D a kde bydli:D *14* *14* *1* -
Re: ............
ty ho fakt znas???? -