-
Ale neni to Noah Scott Ellenwood, ale Noha Ellenvůl!!!
-
Úplný debilové to sou
Co si o sobě jako myslej, vyhodit ho ze superstar, proč radši nevyhoděj pappovou, ta je divná.Ale to ne oni vyhoděj toho nejlepšího zpěváka a nejhezčího fakt vám všem hrabe??? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: Úplný debilové to sou
Máš úplnou pravdu!!!Noah překrásně zpíval, a byl hezký a ty "lidi" co hlasujou mu nedaj hlas?Nechápuje!Doufám že se Noah vydá na svou vlastní pěveckou kariérou... -
Re: Úplný debilové to sou
Ano, máš pravdu..nechápu, ale on se někam dostane, uvidíš *3*
-
-
superstar
Ševčík za to nemůže! To Šeps tam nemá co dělat to není ani zpěv to jeho krákání!Noah byl super a doufám že se mu bude dařit a dotáhne to daleko *3* *4* *14* -
Noah
po včerejšku fakt nemám slov a myslim, že samotná superstar tím ztrácí smysl. kdo jinej by měl bejt ve finále, než někdo, kdo má natolik neotřelou barvu hlasu, jako Noah, takovej drajv, enrgii, šťávu, originalitu. a když už jsem v tom nechápání, další můj favorit Jerguš, komplexní muzikant, vlastní invence, vkus, talent, originalita, energie. nemám slov a se SuperStar končím, páč odmítám podporovat rádoby zpěvačky, který dokáží odzpívat song a tím to končí. kdo jinej kurva, než tihle měl přinýst trochu života do toho nudnýho tuzemskýho omšelýho rybníčku. fakt no comment. viva la celá slavná superstar ://// -
Jééééje,on je narozený na stejný datum,akorát rok je jiný :)))
-
-
U mne totéž *2*
-
-
*3* vse nej k tvim narozkam ti preje nikysek.ahojky *4* *3* *1*
-
:(
Od včerejška se na SS nedívam :( Nemá to smysl bez toho nej :( -
:)
ja se z nej snad zblazdnim.. je tak dokonalej! :)..mam ho skoro vsude.. .) tepata... facebook...mobil.. atd.. :) *3* -
Náhoodu je dobrej suzuki58 ne jako ty asi... *1*
-
Všechno nejlepší *14*