-
Máte včichni naprostou pravdu
Ona je fakt nejhezčí na celým světě.Nemáme tady co řeěit je prostě krásná *1* -
Jsi moc šikovná holka
Norkys Batista je prostě anděl *4* ! Je to nejkrásnější Miss na světě.Nevadí, že hraje telenovely, ona když hraje, to je jako by plál oheň ! Je vášnivá, neskutečně až smrtelně krásná a hraje celým tělem. Chtěla bych vidět ty filmy, co natočila, mám ráda Venezuelu a politické dění kolem ní.Norkys, přeju ti do života hodně štěstí a ikdyž tohle si nepřečteš tak i hodně štěstí k synkovi, je nádherný a rozkošný jako ty.Máš hodného manžela, važ si ho, ale já vidím,že si ho vážíš, protože jsem nikdy neviděla žádný bulvární článek o vás.Jsi dokonalá ze všech nejvíc a já ti to MOC PŘEJU, protože vidím, že jsi nezpychla a děláš pro CHARITU, třeba pro děti z chudinských čtvrtí jsi chystala Vánoce a staráš se o politické dění ve Venezuele ! Jsi můj vzor *14* ! Pá -
CHICA
KRÁSNÉ OČI+ZÁŘIVÝ BÍLÝ ÚSMĚV-BUCLATÉ TVÁŘIČKY+DLOUHÉ HAVRANNÍ VLASY = PŘESNĚMŮJ VKUS.
LIDI, TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENSKÁ, CO JSEM KDY V ŽIVOTĚ VIDĚL *5* -
krasna nadherna norkis batista villaroel
je to ta nejhezci zrna co znam protoze tydhle fota jsou nejkrasnejsi a to uz je moc
kdyz mi neverite skoro vypadam jako ona je sice moc krasna ale to uz je doopravdy moc je nejhezci krasna puvabna krasna zena jako ja a nevertte mi ale je to svata pravda sem jako ona -
bomba
norkys je nádherná ženská *1* *1* *1* -
lásko
Já tě milujiů.Vezmeš si mně Norkys ? -
DO-KO-NA-LOST
MÁ ÚPE NÁDHERNÝ ČERNÝ DLOUHÝ VLASY.TY BYCH MOC MOC MOOOOOOC CHTĚLA -
koča
Norkys je kočka,to snad pozná každý -
kočka
ty vole tu bych fakt chtěl *14* -
ehmm
tak tu čtu ty příspěvky a nemůžu nic jiného než souhlasit.Ona je vážně překrásná