-
Vše nejlepší k svátku hodně štěstí a zdraví
-
Jsem taky z Třebíče, ale chtěla bych vás někdy potkat
-
obdiv
Oldřich Navrátil je skutečně pan herec. Obdivuji jeho sžití s postavou. -
pane Oldřichu, já taky volika Karla a jsem na to hrdá. To, co mě nejvíce šokuje, je zlost a závist čecháčků. Nechápu, jak někdo může podporovat takového neslušného, sprostého a nevychovaného člověka, jakým je budoucí prezident. Doufám, že pět let rychle uteče a pak už snad zvítězí inteligence nad hulvátstvím.
-
-
Paní Lenko, já jsem Karla taky volil, ale jsem nakonec moc rád, že to nevyšlo.
-
-
poděkování
Pane Navrátile, děkuji Vám za Vaše herectví. -
Dotaz
Dobrý den ,
Nevím, zda jsme u Vás na správné adrese. Léta nemůžeme přijít na název jednoho televizního filmu. Je z konce 70 a začátkem 80 let. Hrájí v něm Petr Čepek, Oldřich navrátil, Nadˇa Konvalinková a ještě jedna herečka, jméno si nemůžeme vzpomenout. Děj se odehrává na Slavkovském kopci a tato parta tam přijela na piknik. Vznikla tam úžasná slovní přestřelka, která se týkala nastávající bouřky. Od té doby jsme neměli možnost tento film,nebo hru již nikdy vidět. Prosíme, zda nejde z Vaší strany, nám nějakým návodem pomoci. S pěkným pozdravem :
Eremiáš Lubor Uherské Hradiště -
pro Vás
Pane Navrátile, zdravím z Vysočiny a Love Marcela -
OLDŘICHU
TVÍ TŘEBÍČANÉ TI ROZUMÍ...........! -
ročníková práce
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo nemá emailovou adresu na pana Navrátila píšu o něm ročníkovou práci jako o rodákovi z Třebíče a moc ráda bych mu položila pár otázek.Moc by mi to pomohlo
Děkuji předem za odpověd *4* -
-
Dobrý den, již jste sehnala e-mailovou adresu na O.Navrátila? Pokud ano , přepošlete mi jí také, děkuji J.Pazderník- :pazja@seznam.cz
-
-
Oldřich Navrátil
Milý Oldo
Příjmi ode mne k tvým dnešním
narozeninám gratulaci.Přeji
hodně štěstí,zdraví,dobré
pohody,ú spěchy jak životní
tak i profesionální. *4*