-
JAMES
I LOVE JAMES OLIVEER MY BIG LOFEEEEEEEEEE!!!!ae bohuzel enem platonicka laska:D:D:D: -
<3
Tak tenhle kluk je uplně božíí <3 áá miluju ho uplně =* -
Kwasnii Oliver James
Oliver James je upáá kwásneeej!!Ale upa megáá mooooooc KWASNEJ!!Hej reknu vam ze na 28 nevypadaaa!!!Je taaak UZASNYY!!HEJ on je proste DOKONALYY *14* *14* !!!!....je hezciii i nez nejakej Zac Efron!!...Hjky on je upa sladounkeej krasnoukej milounkej a maa klaaaasnej usmeeev!!!! *14* *14* Já videt takoveeho kluka notak ho ihned BERU ale to tady nejspiis kazdaa ze??:D:DHEJ on je upaa kwaaaaaaaaaaaasny upa k sezraaaaaani!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jojo :)
neco z nej proste vyzařuje :) sikovnej klucina :) -
Je k sežrání ;) -
je nádhernééééééééééj
nejhezčí a i ve filmu nikdy to nevzdávej nejmilejší kluk na světě....zamilovala sem se *14* je fakt úža...... *14* *14* *14* *14* *14* takhle si představuju vysněnýho klukáááááá!!!!!:-D -
-
Re: je nádhernééééééééééj
Přesně! Vysněnej kluk vypadá přesně takhle! :-* Je prostě božííí!!! A dost mě překvapilo,že už je mu 28!!! No hustý :)
-
-
oliver
oliver james je krasny chalanko strašne sa mi pači aj ked viem že o ňom môžem len snivat tak snivam v jednom kusi a a poznam jedneho chalana ktory mu je velmi podobny -
nadhernej
ahoj tenhle kluk je moc heskej *14* moc hesky spiva proste nnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: nadhernej
Jojo souhlasím s sebou prostě Kwáááásnej *4* *4* *1*
-
-
Oliver
Ahoj Oliver e upe mrtě moc krásnej zpěvák i dobrej herec, ale taky nedosažitelnej cíl pro nás holky co žijem tady v ČR, neřikám že nemám svou rodnou zemi ráda ale někdy sem tam si přeji žit třeba v americe abych se viděla s těmi krásnými herci, zpěváky atd. ale je pravda že i v ČR máme hafo pěkný kluky, třeba Jirka Mádl, David Spilka, Zbiněk Drda, Sámer Issa a spousta dalších, a nejsou to jen slavní kluci co se nám líbí, ale určítě potkáváme každý den nějaký kluky o kterých si řeknem ten má ale pěknej zadek *1* tak páááááá *3* -
-
Re: Oliver
ja jsem ho potkala *14*
-
-
HouHou
No je sladkej ne že ne... *14* ale chodit bych s nim nemohla protože bych se bála mu cokoli říct do očí že to bude špatně a ten nejkrásnější kluk na světě by se na mě pak zlobil *9* ...prostě bych se hrozně styděla *8*