Přejít na výpis diskuzí

Oliver James

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenulinka

božskej

Ahoj lidičky,Oliver je fak roztomilej kllučina nedávno jsem se divala na romantickej film NIKDY TO NEVZDAVEJ a hraje tam i s Hilary Duff je to peknej romantickej film pro vás tak se mrkni te na to. *3* *3* *3*
  • no coment

tenhle kluk je faaaakt mooc hezoučkej a nepochopila bych nikdy komu by se tenhle hezounek nelíbyl tohle se unás jentak nevidí *1* po ulici jentak neprojde takovej klucina s nádhernejma očičkama *14* no je prostě klášnej *4*
    • Re: no coment

hele nekecam jamam strejdu v anglii a plej ho potkal ale nwm nekde ve meste a majeho fotku i podpis plo moji sestrenku
      • alexavril

Re: Re: no coment

a ja chcem
  • je krásnej

jestli máte na něj nikdo kontakt tak mi ho pls pošlete na email protože je úplně krásnej *14*
    • Je božííí.

*4* *4* *4* Jsi k sežráníííí jsi moc pěknej:D
  • je krásnej

jj film nikdy to nevzdávej je fakt super a oli je taky super .....................je prostě boží *14* *14*
  • koudynka

*6* *6* *6* *6* *6* *6*

Je fakt pěknej.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • please! help me!

hoi lidi nemate nekdo plakat s oliverem?????? nemuzu ho nikde sehnat...pls...pls...pls...pls...pl s...pls...pls... *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • krasavce

si vazne pekny chlapec pisem o tebe projkt na strednu skolu ale mam malo informacii o tebe prosim poslite mi jeho zivotopis cim sa zaobera co studoval alebo studuje prosim *4* *4* piste mi na azetko gika006 dakujem
  • BoReČeK

Boreček nejjjvětší *14* *14* *14* lafuujjuu tě mocinky si klásnej *14* *3* *14*
  • Oliver James

Oliver James je ten nejkraaaaaaaaaaasnejsi kluk na svete chtela bych snim chodit ale on semnou urcite ne to nevadi muze mi nekdy poslat fotku s podpisem *14* *8* *14* *14* *14* *14* *8* *8*
  • hmmm...

ten je nádhernej *14* , akorát pro mě kapánek o hodně starší, ale to nevadí..je moc krásnej *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší