-
from tea:
A odkud ty se s Ondrou znáš??Jsi na facebooku?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Michal
já tu jsem registrovaná, jen sem zapomněla heslo :D -
Re: :D
....jó holčiny odchovaný na časopise "BRAVO" jedna to sním "dělala" a pak se z toho snu probrala :-D :-D -
Re: Re: Re: Re: Michal
...nemáš zač :-D, jenom jeden skromnej dotázek?? proč tu nejsi registrovaná, celkem by mě zajímalo s kým mám tu čest :-) -
Re: Re: Re: Michal
ó díky :) :) -
Re: Re: Michal
from: tea, jak se říká co na srdci to na jazyku. Myslel jsem že sem snad nikdo ani nechodí, a přeci jenom se tu alespoň občas ukáže nějaká rozumná slečna :-D -
Re: Michal
že se ti to chtělo psát, kvůli těm slepicím :) :) -
Re: Re: Chudák Ondra
..plně s tebou souhlasím!! :-D -
Michal
Docela jsem se pobavil, nad některýma komentářema, který tady napsaly některý jestli se to tak dá říct "fanynky" Ondřeje Havla. Já osobně jsem měl možnost se s Ondrou setkat na hit muzikálu Děti ráje, a musím říct že mě velmi mile překvapil svým chováním, nezpozoroval jsem na něm že by byl "namachrovanej", nebo že by se dokonce choval jako "mazánek", je to naprosto normální kluk, který se dokáže za všech okolností pobavit s každým, bez toho aby si potřeboval na "něco hrát"!!To že "někomu" nebo spíš "nějaký" slečně přebral roli, taky nevidím jako jeho chybu, pokud že hrál již v několika filmech, seriálech, divadlech i třeba menších rolích, tak to jen svědčí o tom že nejspíš nějakej ten talent má, a to mu nemůže nikdo zazlívat.Pak se nikdo nemůže divit že většinou když se na nějakou roli přihlásí tak ho jednoduše vyberou, nejspíš vědí co dělají!Další co mě velice pobavilo, je číst si tady docela ubohej komentář o tom že to s ním nějaká holčina "dělala". Myslím si že spíš ta slečna byla Ondrou odmítnutá, a tak si tady potřebuje "vylejt" svoje komplexi a alespoň nějak mu uškodit, což se jí s nějvětší pravděpodobností nepovede, protože pokud tady na této diskuzi někdy Ondra byl, tak se musel pouze pousmát, nad tím co tu o něm někteří rádoby slečny píšou.Ondrovi přeji do budoucna ještě spoustu dalších úspěšných rolí, a hlavně aby zůstal takovej jakej je a neměnil se, nemá to vůbec zapotřebí.PS: jenom mě trošku mrzí, že nemá třeba nějaký osobní "FAN" stránky, kde by byla možnost s ním mluvit on-line. -
Re: ♥
kdes ho potkala???? -
♥
dneska jsem se s Ondrou vyfotila,ale nemůžu ho nájít na facebooku tak kdyby někdo věděl ps:moc se mi líbíš Ondro ta holka v pruhovanym triku *14* -
Re: Můj kluk
jo ondra je hezkej ae urcite s nim nechodis
*14* *14* *14* *14* nechodis snim *3* *3* *3* *3* -
Re: :D
nedá se nic jinýho než souhlasit *1* *1* -
:D
ježiš to je až k smíchu a udivu co jsem píšete jak vás takový blbosti vůbec mužou napadnout *1* -
Re: barca
Já Ondru nesnasim uz mi prebral asi dve role v divadle *16*. On je vzdy ten nejvetsi mazanek. Ted jeste pry hraje neakou velkou roli v Ulici. Ale jak se rika vsechno hezke jednou musi skoncit a doufam ze to trvat moc dlouho nebude.... Ptz me zacina srat. *16* -
Re: :-O
twl...ty dvě ani newí co to sex je :D:D já netvrdim že o sexu vim všechno ale zase se nevytahuju stim že sem s někym chrápala a ty máš pravdu mě by to teda za to nestálo ale jim asi jo *3* *3* -
Re: Re: Re: Můj kluk
ton pochybuju :D vždyt jí je 12 a jemu 15 tak ako...hlavně se mi zdá že je pěkně namyšlená když se vytahuje že sním chodí *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* -
Re: Chudák Ondra
to máš pravdu ale někdy si taky myslim že by ho to mohlo i urazit ale spíš ne páč ty holky sou zamilovaný :D:D:D -
Re: Chudák Ondra
no myslím si že mu to nestojí ani zato jsem chodit!Takže si sem muzem psat co nás napadne a jemu to bude ...... -
Re: lylyen777
a ty ho máš?