-
...
Člověk potřebuje minutu na to, aby se mu někdo začal líbit. Hodinu, aby ho správně odhadl. Den, aby se do něj zamiloval, ale celý život, aby na něj zapomenul! -
-
Re: ...
mas upe pravdu....mocky hezúú
-
-
Michal
Docela jsem se pobavil, nad některýma komentářema, který tady napsaly některý jestli se to tak dá říct "fanynky" Ondřeje Havla. Já osobně jsem měl možnost se s Ondrou setkat na hit muzikálu Děti ráje, a musím říct že mě velmi mile překvapil svým chováním, nezpozoroval jsem na něm že by byl "namachrovanej", nebo že by se dokonce choval jako "mazánek", je to naprosto normální kluk, který se dokáže za všech okolností pobavit s každým, bez toho aby si potřeboval na "něco hrát"!!To že "někomu" nebo spíš "nějaký" slečně přebral roli, taky nevidím jako jeho chybu, pokud že hrál již v několika filmech, seriálech, divadlech i třeba menších rolích, tak to jen svědčí o tom že nejspíš nějakej ten talent má, a to mu nemůže nikdo zazlívat.Pak se nikdo nemůže divit že většinou když se na nějakou roli přihlásí tak ho jednoduše vyberou, nejspíš vědí co dělají!Další co mě velice pobavilo, je číst si tady docela ubohej komentář o tom že to s ním nějaká holčina "dělala". Myslím si že spíš ta slečna byla Ondrou odmítnutá, a tak si tady potřebuje "vylejt" svoje komplexi a alespoň nějak mu uškodit, což se jí s nějvětší pravděpodobností nepovede, protože pokud tady na této diskuzi někdy Ondra byl, tak se musel pouze pousmát, nad tím co tu o něm někteří rádoby slečny píšou.Ondrovi přeji do budoucna ještě spoustu dalších úspěšných rolí, a hlavně aby zůstal takovej jakej je a neměnil se, nemá to vůbec zapotřebí.PS: jenom mě trošku mrzí, že nemá třeba nějaký osobní "FAN" stránky, kde by byla možnost s ním mluvit on-line. -
-
Re: Michal
že se ti to chtělo psát, kvůli těm slepicím :) :) -
-
Re: Re: Michal
from: tea, jak se říká co na srdci to na jazyku. Myslel jsem že sem snad nikdo ani nechodí, a přeci jenom se tu alespoň občas ukáže nějaká rozumná slečna :-D -
-
Re: Re: Re: Michal
ó díky :) :) -
-
Re: Re: Re: Re: Michal
...nemáš zač :-D, jenom jeden skromnej dotázek?? proč tu nejsi registrovaná, celkem by mě zajímalo s kým mám tu čest :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michal
já tu jsem registrovaná, jen sem zapomněla heslo :D
-
-
-
-
-
-
Ondra
Ahoj, nepříde mi, že by byl Ondra nějakej namachrovanej debil kterej by se s každou vyspal jak tady píšete.. Potkala jsem ho na muzikálu Děti Ráje a vůbec se nechoval jako nějakej rozmazlenej Fakan.. Je to prostě v pohodě kluk.! Jenom bych se chtěla zeptat jestly na něj nemáte FaceBook od té doby co jsem s ním mluvila na představení sem ztratila kontakty na něj.. Díky.. ;) -
-
Re: Ondra
Profil na facebooku sice má, ale do přátel si nejspíš přidává jen ty lidi které zná osobně, a se kterýma se nejspíš často vidí.Taky jsem se o přátelství pokoušel (občas hodit nějakej ten pokec, či okomentovat nějakou fotku), bohužel bezúspěšně, jak jsem psal je to trochu škoda že nemá alespoň nějaký "fan" stránky, na který by občas zašel a tak hodil pokec s lidma fanouškama či fanynkama, jak bych to co nejlíp napsal .....Z ULICE..... :-( -
-
Re: Re: Ondra
Je mi to líto.. :( Takže je velmi malá pravdě podobnost, že mi potvrdí žádost Co? Ty na něj nějaký kontakt máš kromě Facebooku? ;) -
-
Re: Re: Re: Ondra
Hele nechci kecat, možná si tě do přátel přidá, už jenom proto že jsi holka :-D, ty to mají vždycky lehčí, uděláš na něj "hezký kukadla" a je to né :-DD. Bohužel jinej kontakt než "fejs" na něj nemám, a i tak odepisuje zase jenom těm co zná osobně, kže žádná výhoda. -
-
Re: Re: Re: Re: Ondra
Myslíš, že si přidává jenom holky s hezkejma očima jo? Zajímavý názor..
Tím pádem by si měl přidat i Tebe protože máš docela hezký 'kukadláá' ;D
Já snad napíšu do novin ať nám dvou Ondra Havel potvrdí přátelství na 'fejsu' =D Protože 'Risk je Zisk..'
:P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ondra
...napíšeš do novin???, sakra ty jsi redaktorka? :-D, tento čtvrtek bude on-line na "chatu" seriálu ULICE na www.nova.cz, stačí napsat tam :-D pak už to vidím jedině na bulvár typu BLESK :-D , jinak díkec za kompliment. Mnó pokus štěstí na tom fejsu ty né !!!, přeju hodně štěstí a pevný nervy. (pokud že se Ti "přátelství s ním" zadaří, pak nezapomeň na kamarády :-DDDD )
-
-
-
-
-
-
ahoj ondro jsi moc pěkny
-
Ondro viděla jsem tě v Děti Ráje byl si fakt skvělý , tam sem se do tebe zamilovala. Chtěla bych se s tebou setkat. Až bude v Praze zase Muzikál Děti Ráje půjdu tam. Škoda že si nebyl na Děti z Ráje na Peruci. Si fakt úžasný. *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Typická ženská, co?
-
-
:D
Krásnej klučina *14* *14* a krásne hraje zpíva a tančííí *8* -
-
Re: :D
Nedá se jinak než souhlasit!:D *14* *14*
-
-
všechno nejlepší Ondro
-
Krásné narozeniny Ondro *14* *3*
-
Chudák Ondra
no,myslím si,že se Ondra musí asi hodně bavit,když si přečte,co tu nějaké slečny vyplodily=D -
-
Re: Chudák Ondra
to máš pravdu ale někdy si taky myslim že by ho to mohlo i urazit ale spíš ne páč ty holky sou zamilovaný :D:D:D -
-
Re: Re: Chudák Ondra
..plně s tebou souhlasím!! :-D
-
-
Re: Chudák Ondra
no myslím si že mu to nestojí ani zato jsem chodit!Takže si sem muzem psat co nás napadne a jemu to bude ......
-
-
:D
ježiš to je až k smíchu a udivu co jsem píšete jak vás takový blbosti vůbec mužou napadnout *1* -
-
....jó holčiny odchovaný na časopise "BRAVO" jedna to sním "dělala" a pak se z toho snu probrala :-D :-D -
nedá se nic jinýho než souhlasit *1* *1*
-