-
Jsi boží.Miluji tě!
-
Miluji tě Ondro jsi styl a můj *14*
-
twl... co to tady pisete? Nic proti ale Ondra si pridava jen ty co zna! A muzeteho videt jen na deti raje v divadle a je to normalni kluk co ma talent a jen nas bavi je hezkej ale on o holky moc nestoji! :D :p A neni namachrovanej je supr kluk je s nim sranda a je skromnej!!! On si na nic hrat nemusi! A myslim se ze svoje tel: Vam davat nebude kdyz vas ani nezna! :D :( A mate pravdu hodne se bavi! :DDD *1* *14* *8* *6* *5* *15* *15* *1* *16*
-
:-O
Co to tady píšete...jedna tady píše, že to s ním dělala.Panebože, je mu 14!!! tak se uklidni holka.Nic proti tobě, ale proč lžeš, stojí ti to za to? -
-
Re: :-O
twl...ty dvě ani newí co to sex je :D:D já netvrdim že o sexu vim všechno ale zase se nevytahuju stim že sem s někym chrápala a ty máš pravdu mě by to teda za to nestálo ale jim asi jo *3* *3*
-
-
Ondro přeju ti vše nejlepší k narozeninám už ti je devatenáct posilám ti velkou pusu a opatruj jo. *14* *4* *3* *5* *3* *15* *2* *1* .
-
když sem ho viděla v dětích raje nemohla sem uvěřit a nakonec se semno vifotil a od tý doby se dívám na ulici protože je úplně božský herec. *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jseš bezva zpěvák i herec prostě skvělí *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *3*
-
ahoj moc ti to sluší *14*
-
Všechno nejlepší!! :3 :3 ♥♥ *14* *14* *14* *14*
-
ahoj Ondro si božííííííííííí prostě *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *2* *15*